Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/590 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy eltévedve, nagyon. És még csak véletlenül sem vagyok a drágád, előbb akasztanám fel magam. :D
2023. jan. 20. 18:55
 432/590 A kérdező kommentje:

Elégedett vagyok azzal amit elértem és büszke is vagyok magamra e téren.

Arról nem tehetek, hogy nem Brad Pitt kinézettel születtem és a nőknek csak ez számít.

2023. jan. 20. 19:06
 433/590 anonim ***** válasza:
96%

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kérlek áruld már el azt a varázslatos nekünk akkor, hogy ha elvileg a nőknek csak a Brad Pitt kinézet számít, hogy a viharba lehet az, hogy millió és egy átlagos és az alatti férfinak van barátnője, felesége, családja? Nem érzed az égbekiáltó ellentmondást? Saját magadat cáfolod meg, de annyira sötét vagy, hogy észre sem veszed.

2023. jan. 20. 19:11
 434/590 anonim ***** válasza:
96%

#431 ez így van, mindannyian így vagyunk a dagikánkat olvasva, inkább a Halál, ha ő Joe Black, hogy stílszerű legyek ennél a kérdésnél hihi 😁

[link]

Na Hami, vagy Törpojáca, verheted magad a földhöz.

2023. jan. 20. 19:12
 435/590 A kérdező kommentje:

Van olyan férfi aki lejjebb adja és elfogad egy kövér/csúnya nőt is, csak legyen vele valaki.

Na én nem ez a kategória vagyok.

2023. jan. 20. 19:18
 436/590 anonim ***** válasza:
97%
Hülyegyerek, azokból az átlagos férfiakból a nagy többség úgyszintén átlagos nőkkel van együtt. 🤦🏻‍♀️ Ehhez mondjuk elég lenne nyitott szemmel járni az utcán, boltban, plázában, meg úgy általában a világban. Ja nem, igazad van, egyszerűbb a fejedet a seggedbe dugva közlekedni, akkor nem kell szembesülni azzal, hogy orbitális fszságokat hordasz össze.
2023. jan. 20. 19:21
 437/590 A kérdező kommentje:

Látom amit látok, illetve nekem csinos nő kell.

2023. jan. 20. 19:31
 438/590 anonim ***** válasza:
97%
A a nők meg nem az a kategória, aki szoba áll veled és nem azért mert nem Brad Pitt vagy...hanem egy gyűlölködő rosszindulatú buta görcs.
2023. jan. 20. 19:35
 439/590 anonim ***** válasza:
95%

Aha szóval teljesen meglepő és váratlan módon ismételten a világon semmivel nem tudod alátámasztani azokat a bizonyos “tényeket”, amit itt váltig állítasz, hogy igazak. Nagyon gáz vagy. Vaktában lövöldözöl, magadnak mondasz ellent, magadnak (és másoknak) hazudsz, saját magadra cáfolsz és amikor mindezekkel szembesítenek, akkor terelsz és mellébeszélsz. Szép teljesítmény.

Ezzel az erővel a csinos nőknek meg jóképű férfi kell, amibe te véletlenül sem tartozol bele, innentől kezdve a kutyát sem érdekli neked mi “kell”.

2023. jan. 20. 19:45
 440/590 anonim ***** válasza:
96%

"Előszőr tanuld meg az ékezetek használatát, utána beszélhetünk. Bár lehet túl sok agyi kapacitást foglalna le, ezért nem alkalmazod őket."

Sajnos nincs magyar billentyűzetem a géphez, így csak telefonról írok ékezetekkel, akár tetszik ez őszafaládéságának, akár nem. Ez pedig a továbbiakban is igy lesz. Viszont megint kellemetlen helyzetbe hozott az az embriónyi, agynak csúfolt tumor a koponyád belsejében, mert mielőtt belekötnél más ékezethasználati szokásaiba, először illene megtanulnod helyesen írni. Például egyértelműen halvány lila fogalmad sincs az igekötők rendeltetésszerű használatáról, hogy nagyvonalúan példával is szolgáljak.

Ha nem menőznél az intelligenciáddal, még azt is lehetne mondani, hogy ez igen, sertés létére tényleg sziporkázóan fogalmaz. Mivel viszont te tévesen emberi szintre emeled magad, ezért sajnos azon a szinten is kell kiértékelnünk a képességeidet.

Kicsit olyan Orwelles feelingje van az egésznek.

2023. jan. 20. 20:05
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!