Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/590 anonim ***** válasza:
95%

Engem valahogy nem zavart, hogy ékezet nélkül írt a kommentelő, pláne mivel külföldön él, külföldi billentyűzettel. Nem mellesleg NEM írtál helyesen, ez a poén benne, hogy itt állnak feketén-fehéren a kommentjeid, amikben számtalan helyesírási hiba van és mégis próbálod tagadni a valóságot. Döbbenet.

Tisztelet pedig nem jár automatikusan mindenkinek, azt ki kell érdemelni. Az kap, aki méltó rá. Mivel benned semmi tisztelnivaló nincs, így nem kell pislogni, ha ennek megfelelően kezelnek.

2023. jan. 21. 16:58
 452/590 A kérdező kommentje:

Nem szokásom helyesírási hibát véteni, maximum elgépelek valamit, főleg sörözés közben.

Bennem nincs tisztelnivaló? Azért mert van egy kis pocakom és nem jó képű vagyok? Ha az a kép élne benned, hogy jóképű vagyok aki a zsánered akkor persze itt mondogatnád, hogy úristen milyen sikeres vagyok és mennyi mindent elértem, stb.

2023. jan. 21. 17:03
 453/590 anonim ***** válasza:
96%

Tipik az az ember vagy, akinek ha az orra elé teszik, hogy ez itt kék, akkor is azt állítja, hogy nem, mert piros. De, nagyon is szokásod helyesírási hibákat véteni! Könyörgöm, hát itt állnak feketén-fehéren a kommentjeid, most tényleg tagadni akarod a nyilvánvalót? Hisz mindenki látja, bármennyire is hárítasz. A központozásról láthatóan halvány lila gőzöd nincs, mint ahogyan az igekötők megfelelő használatáról sem, de azért baromi intelligens vagy, igen. Hiszen intelligens ember ismérve, hogy akkor sem látja be a saját hibáját, ha azt beleverik az orrába.

Felőlem lehetnél a Földön lévő 8 milliárd ember által egységesen legjobbképűbbnek megválasztott pasi, akkor sem tisztelnélek, mert emberileg undorító vagy. Nőgyűlölő vagy, aki annak ellenére, hogy vég nélkül nyavalyog nő után, undorító megvetéssel beszél róluk, lealacsonyítja, elítéli és tárgynak kezeli őket. Egy ilyen “ember” egyszerűen nem érdemel tiszteletet. Azért nem foglak tisztelni, mert állítólag vezető vagy. Attól még emberileg ugyanaz a 0 vagy.

2023. jan. 21. 17:26
 454/590 A kérdező kommentje:

Azért lennék nőgyűlölő mert kimondom róluk az igazságot? Hogy a külső számít nekik nem a belső?

Vagy mert leírom, hogy fontos , hogy jól nézzen ki egy nő mert szexuálisan kell vonzódnia egy férfinek egy nőhöz?

Minden férfi így gondolja, eszerint minden férfi nőgyűlölő.

2023. jan. 21. 17:30
 455/590 anonim ***** válasza:
95%

Nem mondasz róluk igazságot, itt kezdődik a gond. Ez a TE privát kis véleményed, amit kínkeservesen próbálsz mindenki torkán legyűrni, természetesen sikertelenül.

Mondom én, hogy tipikus az az ember vagy, akinek ha az élete múlna rajta sem ismerné el, hogy hülyeségeket beszél.

Remélem azt azért te sem kérdezted komolyan, hogy miért vagy nőgyűlölő. 🤦🏻‍♀️ Nem is tudom, talán azért, mert használati tárgyként beszélsz róluk? Talán mert olyanokat írogatsz, hogy a nők csak szexre meg szülésre jók, megveted őket, lenézed őket, alacsonyabb rendűként tekintesz rájuk, akik “mesterségesen” fel lettek emelve, pedig valójában az lenne a dolguk, hogy szolgálják a Zurukat és még lehetne sorolni. Te maga vagy a hímsovinizmus megtestesítője. Minden második kommented a nők fikázásáról szól.

“Vagy mert leírom, hogy fontos , hogy jól nézzen ki egy nő mert szexuálisan kell vonzódnia egy férfinek egy nőhöz?”

Ezt magyarázzuk mi is, hogy a nőknek pontosan ugyanúgy fontos, hogy jól nézzen ki a férfi, mert szexuálisan vonzódnia kell egy nőnek egy férfihez!! Bizony, ez pontosan áll a nőkre is, mégis mire fel képzeled, hogy csak nektek fontos a vonzalom? Te sem gondolhatod komolyan. Jaa tudjuk, majd most jön a lerágott csont “a férfi más, mert én azt mondtam” kis monológ és az újabb nőgyűlölő szartenger, amiután majd megint megkérdezed, hogy miért lennél nőgyűlölő… Végül is csak azt az alapvető jogát is elvitatod a nőknek, hogy számukra vonzó emberrel legyenek együtt, de semmi baj. Pislogj csak tovább, hogy miért is lehetsz egyedül.😀

2023. jan. 21. 18:01
 456/590 anonim ***** válasza:
94%

Mér a nőknek nem kell vonzónak látni a pasit? 🤣🤣

Amúgy ja, igazad van...legyél boldog most. A pénz is számít!

2023. jan. 21. 18:04
 457/590 anonim ***** válasza:
96%
Hatalmas csodát fogok most megosztani veled. Eskü olyat, amitől még az állad is leesik, kapaszkodj! Felkészültél? Biztos? Figyelj, akkor csak most, csak neked elárulom az emberiség legnagyobb és legféltettebb titkát: a nőknek is pontosan ugyanúgy vonzónak kell találniuk a férfit! Azta, hihetetlen ugye, hogy a nők nem ellenségei saját maguknak és nem hívei a nemi erőszaknak, miszerint olyannal feküdjenek le akaratuk ellenére, akivel nem akarnak, akikhez nem vonzódnak? Örülök, hogy segíthettem, nagyon szívesen.
2023. jan. 21. 18:10
 458/590 A kérdező kommentje:

Azért vagyok egyedül mert nem jóképű férfinek születtem. Ha annak születek akkor - pláne ilyen sikerekkel a hátam mögött - minden ujjamra jutna egy csinos nő minden nap.

Belegondolva már már büszke vagyok azok a jóképű férfiakra akik kihasználják az adottságaikat és minden héten más nővel vannak, míg a buta nők rajonganak értük és azt hiszik, hogy a 108ik megcsalás után majd ők fogják megváltoztatni. Na igen, ennyit a nőkről.

2023. jan. 21. 18:21
 459/590 A kérdező kommentje:

Akkor miért mondják, hogy a belsőértékek mint humor,őszinteség, kedvesség, stb a fontos és nem a kinézet?

Mert ezt hallani tőlük. Kivéve itt, mielőtt azzal jönnél, hogy itt leírták már sokan, hogy nem így van. De így van, ezt mondják a nők.

2023. jan. 21. 18:22
 460/590 anonim ***** válasza:
95%
459. Neked miért nem mondták még hogy nem fontos nekik a kinézeted? Hmm?
2023. jan. 21. 18:28
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!