Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/590 anonim ***** válasza:
100%

"Én azért vagyok sikeres és azért keresek jól mert tettem érte, nem azért mert így születtem."

Igen és? Mármint... a végeredmény ugyanaz, van zsozsó. Sőt, van aki csak a kinézetéből jobban él, mint te, szóval nem vágom milyen sikerre gondolsz pontosan.

Sőt, ezeknek az embereknek csaja is van, szóval szociálisan is sikeresebbek, mint mondjuk te, nem csak anyagilag.

2023. febr. 11. 19:20
 502/590 A kérdező kommentje:

Ha te nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki mondjuk örököl pénzt vagy apuci ad neki és ettől van pénze és aközött mint én aki saját maga a 0-ról építi fel magát és sikeres lesz akkor bizony rossz hírem van. Butuska vagy, de hát egy ilyen okoskodó nőtől nem is várnék többet.

2023. febr. 11. 19:21
 503/590 anonim ***** válasza:
100%
Mert te aztán annyira nagyon okos vagy, hogy többszáz válasz után még azt sem sikerül felfogni a 2 db agysejteddel, hogy egy szép és csinos nő bármikor talál nálad fényévekkel jobb külső ÉS belső adottságokkal rendelkező férfit, így hat hulye lenne leállni egy hímsoviniszta vég lénnyel, aki semmire sem tartja őt. A való élet a bizonyíték arra, hogy qrva sokan szarnak a kamu sikeredre meg a pénzedre, mert emberileg egy nulla vagy, aki emellé még önpusztító alkoholista életet is él.
2023. febr. 11. 19:26
 504/590 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyarázhatod, ha gondolod. Én szívesen elolvasom. :D Hirtelen nem látom neked milyen előnyöd származott belőle. Aki mondjuk csak örökölt pénzt, az is bánhat vele okosan. Lehet hogy már pusztán azzal sikeresebb nálad anyagi szinten, hogy megszületett. :D
2023. febr. 11. 19:27
 505/590 A kérdező kommentje:

Az nem dicsőség. És egy normális ember szemében egy 0 ugyanúgy.

Ennyi erővel egy férfi erősebb mint egy nő és ha elveri akkor már sikeresebb lesz , sőt születésétől fogva az mert erősebb?

2023. febr. 11. 19:29
 506/590 anonim ***** válasza:
100%
Az sem dicsőség önmagában és automatikus, hogy valaki vezető, ugyanis egy halom inkompetens, agyilag zokni vezető van, a kommentjeiddel alapján te is pont ezt a kategóriát erősíted a képzeletbeli vezető pozitívan. Plusz sokan kerülnek úgy magas beosztásba, hogy benyomják őket, mert valakinek a valakije vagy épp benyalja magát. Semmit nem ér önmagában az, hogy te állítólagosan vezető vagy, olyan magasról szarom le, amilyen magasról csak lehet. Normális embernek nem a másik beosztása az elsődleges és egyetlen tényező, hanem legfőképpen az, hogy a külső vonzalom mellett milyen emberileg. Márpedig te egy beképzelt, öntelt, nárcisztikus pöcs vagy, akinél még egy marék molylepkébe is több intelligencia, empátia es tisztelet szorult.
2023. febr. 11. 19:35
 507/590 anonim ***** válasza:
100%

És téged ha anyád elver születésednél mert lány gyereket akart, mi lenne?

"miért nem kaphatok csinos nőt, ha mindenben felette vagyok kivéve kinézetben?"

Úgy bakker hogy nem vagy semmiben felette ezekszerint, ha nincs csinos csaj melletted. Nem tudom elhinni hogy még mindig nem oldottad meg ezt az egyenletet. Nem vagy értékes belül sem. Aki maga nem szép és szép nővel van, az tényleg értékes belül.

2023. febr. 11. 19:38
 508/590 A kérdező kommentje:

Persze, sok beosztott mondja, hogy jajj de hülye a főnök és a többi. De valahogy még is ő irányítja. Ha ő olyan okos akkor miért egy "hülye" főnöknek hajtja végre az utasításait?

Átlagfeletti intelligenciával rendelkezem.

2023. febr. 11. 19:40
 509/590 anonim ***** válasza:
100%

Akarod mondani átlag alattival. Nem tudom mi értelme hazudozni, mikor a kommentjeid kristálytisztán tükrözik az átlag alatti értelmi képességeidet. Élvezed, ha saját magadat égeted meg lejáratod?

Attól, hogy egy adott ember utasításait követed még nem semlegesíti, hogy az az adott ember hülye, mint a seggem.:D Nem az én bajom, ha egy kretén vezeti a céget, ő baja. Átlag feletti intelligenciával intelligenciával biztos nehéz lehet az összefüggést felfedezni.

2023. febr. 11. 19:45
 510/590 A kérdező kommentje:

Nem a te bajod persze, csak éppen 5x annyit keres mint te pedig állítólag ő hülye és te vagy a helikopter. Na ezt add össze.

2023. febr. 11. 19:57
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!