Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
"Én azért vagyok sikeres és azért keresek jól mert tettem érte, nem azért mert így születtem."
Igen és? Mármint... a végeredmény ugyanaz, van zsozsó. Sőt, van aki csak a kinézetéből jobban él, mint te, szóval nem vágom milyen sikerre gondolsz pontosan.
Sőt, ezeknek az embereknek csaja is van, szóval szociálisan is sikeresebbek, mint mondjuk te, nem csak anyagilag.
Ha te nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki mondjuk örököl pénzt vagy apuci ad neki és ettől van pénze és aközött mint én aki saját maga a 0-ról építi fel magát és sikeres lesz akkor bizony rossz hírem van. Butuska vagy, de hát egy ilyen okoskodó nőtől nem is várnék többet.
Az nem dicsőség. És egy normális ember szemében egy 0 ugyanúgy.
Ennyi erővel egy férfi erősebb mint egy nő és ha elveri akkor már sikeresebb lesz , sőt születésétől fogva az mert erősebb?
És téged ha anyád elver születésednél mert lány gyereket akart, mi lenne?
"miért nem kaphatok csinos nőt, ha mindenben felette vagyok kivéve kinézetben?"
Úgy bakker hogy nem vagy semmiben felette ezekszerint, ha nincs csinos csaj melletted. Nem tudom elhinni hogy még mindig nem oldottad meg ezt az egyenletet. Nem vagy értékes belül sem. Aki maga nem szép és szép nővel van, az tényleg értékes belül.
Persze, sok beosztott mondja, hogy jajj de hülye a főnök és a többi. De valahogy még is ő irányítja. Ha ő olyan okos akkor miért egy "hülye" főnöknek hajtja végre az utasításait?
Átlagfeletti intelligenciával rendelkezem.
Akarod mondani átlag alattival. Nem tudom mi értelme hazudozni, mikor a kommentjeid kristálytisztán tükrözik az átlag alatti értelmi képességeidet. Élvezed, ha saját magadat égeted meg lejáratod?
Attól, hogy egy adott ember utasításait követed még nem semlegesíti, hogy az az adott ember hülye, mint a seggem.:D Nem az én bajom, ha egy kretén vezeti a céget, ő baja. Átlag feletti intelligenciával intelligenciával biztos nehéz lehet az összefüggést felfedezni.
Nem a te bajod persze, csak éppen 5x annyit keres mint te pedig állítólag ő hülye és te vagy a helikopter. Na ezt add össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!