Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
 531/590 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy halkan megjegyezném, ha ennyire majmoljuk már Brad Pittet: szerintem ő sem Brad Pittnek született.

A felszínen csak a tetszetős külsőt látod, de az egy pillanatig eszedbe sem jut, hogy Brad Pitt vajon mennyi mindent tett azért, hogy az legyen aki és olyan karriert fusson be amilyet.

Brad Pitt nem önti magába a sört akkor sem ha finom. Rendszeresen eddz annak ellenére hogy az rettentő fáradságos és nem adja fel. Az edzestervenek megfelelően táplálkozik. Stb.

Igazából ha mindez menne neked, ha rendelkeznél ezekkel a belső értékekkel mint pl. önmegtartóztatás, szorgalom, kitartás talán te is nézhet él ki jól. Talán nem lenne olyan csinos arcod mint neki, de az izmaidon, igényes öltözeteden sokaknak megakadhatna a szeme.

2023. febr. 13. 18:15
 532/590 anonim ***** válasza:
100%

És akkor férfiként formában tartanod magad még viszonylag egyszerű. Edzel, odafigyelsz arra, hogy mit eszel, meg az alapvető higiéniádról gondoskodsz és máris szexi, izmos vagy.

Nőként sokkal bonyolultabb csinosan, de nem kurvásan öltözködni. Sminkelni, de nem túlságosan, mert akkor rátsütik, hogy kivakolod magad.

Ápolni a hajadat, a körmeidet. Speciális, nyakatakert tornákat csinélni, hogy kerek, feszes popsid legyen, ne ereszkedjenek meg nagyon a melleid, közben számolni a kalóriákat, h feszes, lapos hasad legyen.

Hogy aztán igénytalan férfiak nyáladdzanak rád és elhordjanak minden szarnak, amiért nem adod alább, mert igényes nőként igényed van igényes pasira.

2023. febr. 13. 18:21
 533/590 A kérdező kommentje:

Magyarország 90%-a alkoholista akkor, így én is elfogadom.

Mivan? Te nem érted amit írtam eddig több ezer válaszon át? BRAD PITT genetikai csoda ahogy kinéz, az arc szerkezete, a teste, mindene. Nem a karrierje a lényeg, ha semmire nem viszi akkor is úgy nézett volna ki, hogy nőkedvenc legyen.

Nekem is volt kockahasom 23 éves koromban mikor ráálltam nagyon az edzésre és a diétára is. De semmire nem jutottam vele mivel nem társult mellé olyan jóképű arc mint neki van ami a csinos és szép nőkhöz kell.

Sminkelni sokkal egyszerűbb mint természetesen jól nézni ki. Itt az átverés a nőknél. Kíváncsi lennék sok nagyképű nő egójára ha kizárólag smink nélkül léphetne az utcára. A férfiak nem sminkelnek, magukat adják mindig.

2023. febr. 13. 19:06
 534/590 anonim ***** válasza:
100%

“Magyarország 90%-a alkoholista akkor, így én is elfogadom.”

Ennyire rosszban vagy a statisztikákkal és a tényekkel? 2021-ben volt hozzávetőlegesen 415 ezer az alkoholisták száma, bár hazai szakemberek szerint inkább a duplája ez a szám. Legyen kerekítve egy millió. Valahogy a matek továbbra sem jön ki. Vagy az átlagfeletti intelligenciáddal nem megy a százalék számítás? 😊

Nem másról volt/van szó jelen esetben, hanem rólad, aki a “normál” alkoholfogyasztás bőven többszörösét vedeli be. Szánalmas, hogy folyamatosan a tényeket próbálod tagadni, mert ennyire fáj az igazság.

A sminkről: érdekes másik kérdésnél azt ecseteled, hogy egy nő adjon magára, ezáltal MINDIG sminkben jelenjen meg előtted. Akkor most mi van? Saját magadnak mondasz ellent újra meg újra. El ne hidd, hogy az általad többször felsorolt nők smink nélkül ugyanúgy néznek ki, mint sminkkel.

2023. febr. 13. 19:33
 535/590 A kérdező kommentje:

Orvosilag aki már naponta megiszik egy kis bort az alkoholista, hiszen minden nap iszik. Nos akkor én is olyan vagyok mint 10-ből 9 ember, alkoholista. Ha már ezeket így hívjuk.

2023. febr. 13. 20:04
 536/590 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami gátolja az információ befogadást vagy mi a probléma? Esetleg szándékosan játszod az értelmileg korlátoltat? Tán fizetnek érte?

Párhuzamba állítani napi pár deci bort napi 4-6, hétvégente pedig 10-12 doboz sörrel igen alacsony értelmi képességekre utal. Te a fent említett kategóriával egy lapon sem vagy említhető.

Nagyon nem mindegy a mennyiség, lehet nem ártana utána járni, hogy mennyi rendszeresen elfogyasztott alkohol mennyiségtől számít ORVOSILAG, tényszerűen alkoholistának az ember. Segítek, mert látom magadtól nem megy: nem napi 2-3 deci bortól, ez még a normális keretek közötti alkoholfogyasztás. Te ennek még mindig a többszörösét iszod meg. Bár mindent elárul, hogy valakinek ezredjére is el kell ezt magyarázni és nem fogja fel, hogy baromira nem elhanyagolható tényező, hogy MIT és MENNYIT iszik az ember.

Az meg ismét erős túlzás és ferdítés, hogy 10-ből 9 ember mindennap iszik valami alkoholt. Ezt tudod illik is valamivel alátámasztani? Vagy magadhoz hűen ezt is csak ideböffentetted, aztán azt képzeled ez egy egzakt tény? Mondani bárki tud bármit. Speciel ott van kiindulásképp a KSH statisztika, ami valahogy nem azt tükrözi vissza, hogy 10-ből 9 ember iszik. Aztán ott van az pl, hogy a saját környezetemben egy olyan embert sem ismerek, aki mindennap borozna vagy bármi mást inna.

2023. febr. 13. 20:47
 537/590 anonim ***** válasza:
51%
Alekosznak jobb teste van nálad, sokkal keményebben edz mint Te.
2023. febr. 13. 20:53
 538/590 A kérdező kommentje:

Döntsétek már el, hogy orvosi szótár szerinti alkoholizmussal vádoltok e, hiszen akkor örömmel vállalom, hiszen a normális emberek nagy része az.

Ha úgy alkoholistáztok ahogy a köznyelv használja, akkor pedig nem vagyok az.

Ilyen egyszerű.

Jó neki, nem igazán érdekelnek az ilyen Valóvilágos celebek. Nagyon sok embernek jobb teste van nálam, és? Nem értem miért írtad ezt ide.

2023. febr. 14. 17:12
 539/590 anonim ***** válasza:
100%
538 Az átlag feletti intelligenciáddal nem megy a szövegértés sem? Te minden szempont szerint alkoholista vagy, ez már millió és egyszer ki lett tárgyalva. Tényszerűen, orvosilag, tudományos bizonyítottan. És a nagy többség szerint éppen hogy a köznyelv szerint is. Aki mindenapi dönti magába a több liter sört, napi 4-6, hétvégén 10-12 is akár, nos az bizony a normál ember szerint is alkoholista. Éppen ezért nevezett is mindenki annak, amikor erről írtál ki kérdést. Átlag ember nem vedeli be a még normális keretek közötti alkohol mennyiség sokszorosát. Kár, hogy sem a tények, sem a statisztikák, sem semmi nem igazol téged, de persze azért erőlködj csak tovább. Saját magad teszed nevetség tárgyává.
2023. febr. 14. 17:21
 540/590 A kérdező kommentje:

Köznyelvben egy alkoholista az aki folyamatosan iszik, éjjel-nappal részeg és nem bír pia nélkül meglenni.

Nos ez nem én vagyok. Komoly munkahellyel rendelkezem és eszembe se jutna munka közben vagy előtt inni. Egy alkoholista 1 napot nem bírna ki pia nélkül, én ha kell vagy akarok heteket is kibírok és semmi probléma nincs, semmilyen elvonási tünetem nincs.

Egy alkoholistának elvonási tünetei vannak ha nem kap piát.

De jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok és nem támadni próbálnátok a sikeremre való irigységből.

2023. febr. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!