Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/590 anonim ***** válasza:
100%

És ki nem szarja le? Te tényleg ennyire gusztustalanul felszínes vagy, hogy azt hiszed minden embernek kizárólag a pénz az elsőszámú prioritás? Ennyire ostoba nem lehetsz. Tudatosítom magamban, hogy bizony az élet nem igazságos, soha nem is lesz az és erről nem én tehetek.

Én nem főnökként is megkeresek annyit, amennyiből olyan életet élek, amilyet szeretnék, akkor hol és miért érdekelne, hogy egy bohóc, akihez közöm nincs mennyit keres? Egészségére, nem sajnálom tőle elhiheted.

2023. febr. 11. 20:00
 512/590 A kérdező kommentje:

A te válaszodra reagáltam ezzel ahol előadtad, hogy egy főnök hülye és igazából a beosztott a király.

2023. febr. 11. 20:03
 513/590 anonim ***** válasza:
100%

Idézd kérlek, hol írtam olyat, hogy a beosztott a király! Hajrá, másold ide.

A te beképzelt, egoista “én mindenki felett állok, átlag feletti intelligenciám van, mert kamu vezető vagyok” kis monológodra reagáltam, miszerint egyáltalán nem jelenti a vezető pozíció automatikusan azt, hogy intelligens emberről van szó. Nem jár instant tisztelettel, sem párkapcsolati kiváltságokkal. Az, hogy te nem bírsz szöveget értelmezni és csak a nem létező vezetői pozíciódról tudsz fröcsögni, az már nem az én bajom.

2023. febr. 11. 20:18
 514/590 anonim ***** válasza:
100%

“Az nem dicsőség. És egy normális ember szemében egy 0 ugyanúgy.“

De ha a vállalati ranglétrán, vagyonilag és még külsőre is feletted van, akkor miért 0? Szerintem nem nulla. :D Sőt, valószeg az ilyen emberek tetemes része jobb és okosabb is mint te, nem csak szebb!

2023. febr. 11. 20:25
 515/590 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember szemében tudod ki a 0? Pontosan az olyanok, mint te. Részletesebben: beképzelt a végtelenségig, egoista, önimádó, másokat ok nélkül megvető és lenéző, semmi önkritikája, mindenkit megvet, isten komplexusa van, mindenkinél okosabbnak képzeli magát, de valójában hülye, mint a segg, unintelligens, 0 vita kultúrája van, tagadja a tényeket stb stb. Holnap reggelig sorolhatnám, de a lényeg, hogy az ilyenekre mondják azt, hogy egy nagy nulla. És nem biza, ezen a tömény undorító jellemvonással rendelkező személyiségen rohadtul nem segít/javít egy vezetői pozíció, ami jelen esetben csak egy képzelt pozíció.
2023. febr. 11. 20:33
 516/590 A kérdező kommentje:

Minden jóképű egoista és önimádó az nem gond? Csak akkor gond ha valaki a sikereire büszke amit Ő MAGA ért el és nem csak úgy született mint egy jóképű férfi?

2023. febr. 12. 17:24
 517/590 anonim ***** válasza:
100%

“Minden jóképű egoista és önimádó”

Lónak a fszát, azt. Te tényleg valami mindenttudó, megmondóembernek képzeled magad..

Egyetlen jóképű férfi ismerősöm sem egoista és/vagy önimádó! Vagy mi az, te talán minden jóképű férfit ismersz? Persze tudjuk, megszoktuk már, mindenki saját, személyes tapasztalata az kamu, te vagy a helikopter, aki mindenkit mindenkinél jobban ismer és mindent jobban tud. Pont ez az egyik legundorítóbb tulajdonságod, ami miatt értelmes nő messziről elkerülne. Mikor valaki hülye, de azért megpróbál okos lenni..

2023. febr. 12. 17:32
 518/590 A kérdező kommentje:

Átlagfeletti intelligenciával rendelkezem. Érdekes is lenne ha hülye lennék olyan pozícióban amiben vagyok.

Ők máshogyan önimádók, náluk abban manifesztálódik ez, hogy a nőket használják kedvük szerint.

2023. febr. 12. 17:39
 519/590 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed, ha minél többször írod le, hogy átlagfeletti intelligenciád van, akkor igaz lesz? Segítek, nem. Te bőven átlag ALATT vagy, a kamu vezetői pozíciód semmit nem bizonyít, azontúl hogy nem létezik, egy halom segghülye ember van vezetői poziban. Te szemmel láthatóan egy vagy közülük. Örülj neki, más örömöd feltételezhetően amúgy sem lesz az életedben.

Ha annyira intelligens lennél, akkor nem akarnál új jelentést kreálni már meglévő kifejezéseknek. Javaslom nézz utána az önimádó, más néven nárcisztikus ember tulajdonságainak, konkrétan egy az egyben rad illik. Nem, a jóképű férfiak max csak annyira “használják” a nőket, amennyire a nők őket. Tudod, kölcsönös a dolog, ebben a világom semmi önimádat nincs.

Azt pedig engedd már meg nekem, hogy jobban ismerjem a saját barátaimat nálad, oké? 😊 Csak azért, mert valaki jóképű még nem lesz automatikusan egy egoista, nőket csak kihasználó őstulok. Nem magadból kéne kiindulni. Apropó átlag feletti intelligencia: ha valóban csak egy minimális intelligenciával is rendelkeznél, tisztában lennél azzal, hogy a külső és a belső között a világon NINCS SEMMILYEN összefüggés. Semmi baj, olyan értelmi képességekkel, amikkel te rendelkezel, nem vártuk, hogy erre önerőből rágyere.

2023. febr. 12. 17:50
 520/590 A kérdező kommentje:

Itt bizony te mutatod be, hogy butuska vagy. A külső és belső között nagyon nagyon sok összefüggés van, és ez TÉNY.

Csak gondolj bele pár példába, ha van egy ronda férfi akit a nők megvetnek folyamatosan annak a belseje ehhez fog simulni , főleg, hogy általánosságban egy ronda ember az gyerek korában is az amikor abúzus éri és ez formálja a belső tulajdonságait.

Aztán mondjuk egy jóképű női kedvenc férfi aki már iskolás korától azt érzi, hogy minden lány őt akarja, meg őt sztárolják annak is ehhez idomul a belső értéke.

Mindenkinek formálja a viselkedését és belső értékeit a kinézete.

Ismételten bebizonyosodott, hogy olyanok akarnak itt velem vitába szállni, meg okoskodni akik nem egy ligában játszanak velem az ész terén, hanem pár szinttel lejjebb.

2023. febr. 12. 18:09
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!