Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Szóval ismét nem tudsz válaszolni arra, hogy minek írnánk le újra azt, amit már ezerszer leírtunk. Ott áll feketén-fehéren, ennyire lusta szar ne legyél már, hogy képtelen vagy visszaolvasni.
De ismét bebizonyítottad, hogy teljesen felesleges lenne bármit is írni, hisz milliószor be lett bizonyítva orvosilag alátámasztott tényekkel, hogy alkoholista vagy erre megint tagadod a tényeket. Intelligens ember nem tagad következetesen olyasvalamit, ami különböző tanulmányok által be lett bizonyítva és a napnál is világosabb tény. De tőled ennyi telik, tagadod a tényeket, indokolni persze már nem tudsz, csak böffenteni, hogy “nem vagyok az”. 🤦🏻♀️
Továbbra is csak ez az alkoholistázás a fegyvered. Semmilyen más cáfolat nincs.
Te még ennyit se tudsz felmutatni. Te egyetlen nagy igazságot, amivel elvileg itt szembesíted a nőket , nem tudtál még ténylegesen leírni és hitelesen alá is támasztani, csak fröcsögsz érvek nélkül.
Ráadásul a tényeket sem vagy hajlandó elfogadni és beismerni, következetesen tagadod, mert a vita kultúrád egyenlő a 0-val. Meg az ehhez szükséges értelmi képességeid is.
Én már rengeteg tényszerű igazságot leírtam korábban, cáfolatot nem látok továbbra sem.
Hozok neked egy példát.
Én pl teljesen átlagos testalkatú, a környezetem szerint nem ronda arccal megáldott nő vagyok.
Én pl azért kerülnének el messziről, mivel undorodom az olyan férfiaktól akik pl úgy fogalmaznak, hogy "nem kapok csinos nőt" mintha csak valami allatkereskedesbe mennél be és megállapítanád, hogy basszus nincs olyan fajta kaméleon amit venni akartál.
Tipikusan az a kategória, aki soha a büdös életben nem fog egyenlő társként kezelni, megbecsülni. Az, aki a haverokkal egy sör fölött röhög azon, hogy az x nő biztos azért hisztis mert éppen menstruál - tuti nem azért vágott pofon mert tajt paraszt voltál hanem azért mert jajj menstruál. Amiben az a legviccesebb, hogy ha neki 5 percig is úgy görcsölne a hasa mint egy nőnek egy hétig minden hónapban, mentőt hívna mert nem bírná a fájdalmat.
Az ilyen férfiaknak tök mindegy milyen a külseje. Belülről rohad és messziről bűzlik. Akkor sem állnék vele szóba, ha ő volna az utolsó hímnemű a világon. Én úgy gondolom, hogy nőként is ember vagyok és nem vagyok hajlandó olyannak akár csak a társaságát is megtűrni aki valami árucikknek tekint.
Akkor maradj egyedül, krvz vagy operáltasd át a fejed. De lehet valami férfit keress Magamnak inkább...
Marha unalmas vagy már.
A kommenteid alapján egy hányinger vagy és ez tény, ha tetszik ha nem.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!