Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
 541/590 anonim ***** válasza:
100%

Szintentartó alkoholizmusnak hívják azt, amit te csinálsz. Ez még az a szint, amikor nem részegedik le az illető, de valamennyi alkohol minden nap kell, hogy a szervezetébe kerüljön.

Pont magadat árulod el, amikor azt mondod, hogy te "kibírsz" ennyi meg annyi időt - vagyis, nem arra kell rávedd magad, hogy igyál, hanem hogy NE igyál. Az mindegy, hogy egy hét vagy egy hónap, amíg nem, mert előtte - utána rendszeres alkoholfogyasztás van, nem csak alkalmankénti.

2023. febr. 14. 18:35
 542/590 A kérdező kommentje:

Ha akarnám letenném, ahogy ha akarnám vega is lehetnék, de minek fosztanám meg magam az örömöktől és finomságoktól?

2023. febr. 14. 18:52
 543/590 anonim ***** válasza:
100%

A lőtéri döglött kutya sem érdekli a kitálalt sikered, akadjál már le róla, nagyon unalmas és egyben szánalmas, hogy semmi mást nem bírsz előhúzni.

Megint azt bizonyítottad mennyire ostoba vagy. Neked hányszor kell elmondani, hogy nem az a mérvadó, hogy a köznyelv mit minek nevez!! A tényeket nem a köznyelv határozza meg, ezt képes vagy felfogni? Te orvosilag és tudományosan alátámasztva alkoholista vagy. Nem, nem csak az az alkesz, aki remeg a pia után és ha egy minimális eszed lenne ezt magadtól is tudnád. Csak hát mivel nem erősséged a gondolkodás, marad inkább a tények következetes és kitartó tagadása. Hiába próbálod magad nyugtatni, hogy köznyelv így és köznyelv úgy, aki rendszeresen iszik a normál alkoholfogyasztás többszörösét - ami ráadásul már bizonyítottan egészségkárosító is -, tehát esetedben sokszor heti szinten laza 30-45 doboz közötti mennyiségű sört, azt bizony normál ember köznyelv szerint is alkesznek nevez. Az erről szóló kérdésednél is kb mindenki azt írta, hogy ez már alkoholizmus és nem kéne ilyen pasi. De ha ennyire erősködsz és pörögsz a köznyelven nyugodtan írj ki szavazást, hogy a köznyelv szerint alkesz-e, aki rendszeresen, hétköznap 4-6, hétvégén 10-12 doboz sört iszik meg. De még egyszer: nem a köznyelv határozza meg a tényeket.

2023. febr. 14. 21:25
 544/590 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a válasz egyébként nagyon egyszerű: nem azért nem döflenek utánad a csinos lányok, mert nem vagy Brad Pitt, hanem azért, mert egy igénytelen alkesz vagy és ez valahogy még a mai világban sem egy vonzó dolog. Brad Pitt ide vagy oda..
2023. febr. 14. 22:31
 545/590 A kérdező kommentje:

"Semmi mást nem tudsz előhúzni"

Én nem akarok semmi mást előhúzni, csak az igazságot, már többször elmondtam, hogy ezen az oldalon őszintén viselkedek és az igazságot írom le a nőkről és mindenről.

Szerinted ha előakartam volna valamit húzni és magamnál jobb színben feltüntetni magam akkor a sikeres karrierem mellett nem arról számoltam volna be, hogy milyen jól nézek ki és a többi?

Elmondtam volna, hogy van egy kis pocakom? Hogy 170 centi vagyok amiért törpéztek? Elmondtam volna, hogy mennyi sört fogyasztok? Nézz már magadba!

Ha egy Brad Pitt kinézetű férfi ugyanúgy sörözik akkor is megkapna jó nőket nap mint nap, csak mert jól néz ki. Ennyit erről.

2023. febr. 15. 16:45
 546/590 anonim ***** válasza:
100%

Ha Brad Pitt úgy sörözne, mint te, akkor ő is elhízna és nem tudna tartani sem a fizikumát, sem a kinézetét. Egy sportos, izmos, kívánatos test nem csak úgy nő azoknak akiknek jó a genetikája. Max van akinek könnyebb izmot építenie, vn akinek nehezebb. De ha naphosszat tespedsz és döntöd a szervezetedbe az egészségtelen szutykot, valahogy nem lesz izmos, egészésges, ápolt, kívánatos tested csak úgy a semmiből.

Ha valaki el van hízva, az arca is kövér és teljesen másként néz ki, mint egy sovány arc.

Ergó ha egy jó genetikával megáldott ember elhanyagolja amgát, ugyan úgy kövér lesz, visszataszító, a nem megfelelő táplálkozástól pattanásos lesz, esetleg töredezni fog a haja, kihullanak a fogai, stb.

2023. febr. 15. 17:04
 547/590 A kérdező kommentje:

Tisztában vagy te vele, hogy hány jól kinéző sztár volt régen és most is VALÓS alkoholista? Akik még a forgatás közben is ittak?

De tekintsünk el ettől, a Brad Pitt kinézettel főleg a fejére célzok, hogy jól néz ki.

Valószínűleg ha olyan arcom lenne mint Brad Pittnek akkor nem lenne ennyi időm sörözni sem munka után mivel lennének egyéb elfoglaltságaim szép és csinos nőkkel.

2023. febr. 15. 17:22
 548/590 anonim ***** válasza:
100%

Én megfordítanám.

Ha a sörözés helyett edzenél, odafigyelnél magadra és kicsit igényesebb lennél egy átlag házi sertésnél, akkor lehet, hogy felkeltenéd mások érdeklődését is. És nem feltétlenül azzal, hogy baszki, ez milyen hájas. Hogy lehet valaki ilyen undi?

Véleményem szerint, az, ha valaki azzal takarózik, hogy mert rondának születtem, azzal csak felelősséget hárít. Mert egy genetikailag nem olyan jó testből is ki lehet hozni nagyon sokmindent, ha valaki tényleg akarja és nem sajnálja a pénzt, időt, energiát.

A test esetében nagyon nem mindegy, hogy egy hájas, alacsony pali áll velem szemben, vagy egy bár alacsony, de kisportolt, ápolt férfi.

Lehet, hogy alapból az arcod nem szép. De amúgy nagyon meglepő, mennyit tud változtatni valaki arcának összképén egy előnyös/előnytelen frizura, szakáll, bajusz, piercing, akármi.

Van egy ismerősöm, aki amúgyszerintem még 170 cm magas sincs meg, de látszik rajta, hogy ad magára. Na nem egy izompacsirta, de atletikus a testalkata, látszik, hogy rendszeresen mozog. Igényes, előnyös frizurája van, egy pici szakállal és bajusszal, ami kifejezetten jól áll neki. Amúgy ha nem így viselkné ezeket, valószínűleg az ő arca is csúnyának számítana, de így az a benyomás, hogy hmm, ez egy igényes pasi, és egészen jól is néz ki.

Már az sem mindegy, hogy amikor elmegy melletted valaki, akkor a gyomorforgató, állot sörszag csapja emg az orrom, amitől majdnem öklendezek (én különösen utálom az alkoholt, és a szagától is rosszul vagyok) vagy egy enyhe, kellemes férfi parfüm illata.

Tehát ha kevésbé szerencsés a genetikád és a hozzáállásodal erre teszel még 1 lapáttal, tuti soha nem lesz senkid.

De ha amúgy van egy vonzó személyiséged és adsz magadra, akkor pont a kutyát sem fogja érdekelni, hogy éppen Brad Pitt vagy-e. Lehet, hogy a modell csajok talán így sem fognak nagyon futni utánad, de egy átlagos, igényes, csinos nőt nem fog elriasztani a külsődről üvöltő igénytelenség.

2023. febr. 15. 17:34
 549/590 A kérdező kommentje:

Ez azért nem igaz mivel pár évvel ezelőttig adtam magamra. Sportos testalkatom volt, jó frizura, jó ruhák, stb. viszont jóképű arcot nem tudtam növeszteni.

Csúnyább vagy átlagos nők figyelmét megkaptam többször, de nekem mindig a csinos és szép nők tetszettek és nem tudom ez alá adni. Ehhez viszont jóképűnek kell lenni.

Így elengedtem a gyeplőt és inkább élvezem az élet többi aspektusát, mint finom ételek , finom sörök, stb.

Ha meg annyira nőt akarok akkor felmegyek arra a bizonyos oldalra , kinézek egyet, tárcsázok és 20-30 ezer forintért megkapok egy csinos és szép nőt.

Utolsó bekezdésedre reagálva, ahogy már mondtam, engem csak a szép és csinos vagy ahogy te fogalmazol modell (bár ezzel nem értek egyet, mert sok modell nem tetszik) nők jönnek be nekem, nem tudom ez alá adni. Ha tudnám akkor már lenne párom, de nekem egy átlagos nő nem elég, egyszerűen nem izgulok fel rá.

2023. febr. 15. 17:40
 550/590 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz érvelni, nem tudod mik azok a tények, ezért mikor szembe találkozol eggyel, akkor kínodban, jobb híján előhúzod a “de én kamu vezető vagyok, ezért felsőbbrendű vagyok” szánalom kártyát és azt hiszed ezzel érvénytelenítetted a másik érveit meg a tényeket. Ez pont hogy nem vall intelligens emberre.

A sokat hangoztatott állítólagos igazságodról még mindig nem sikerült semmit prezentálni, sem alátámasztani.

2023. febr. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!