Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Ez nem igaz. Azért vagyok egyedül mert szép és csinos nőt nem kapok, a többi pedig nem érdekel.
Nem nőhiány, szép és csinos nők miatt. Nem ugyanaz.
Ezen nők azt várják el, hogy jóképűnek szülessen egy férfi. Nem az eredmények számítanak sajnos.
Nem kérlek szépen, ezen nők azt várják el, hogy a másik hozza külsőre azt a szintet, ami számukra vonzó. Az “apró” különbség az az, hogy ők maguk is úgy néznek ki, hogy ezt elvárhassák, míg te nagyon nem úgy nézel ki, aki instamodelleket várhatna el., mégis ezt teszed. Mindenkinek más az ízlése, nem mindenki ugyanazt találja szépnek/jóképűnek és nem is mindenkinek jelent a jóképű férfi egy tökéletes testű és arcú férfit, vonzódni ugyanis nem csak hozzájuk lehet.
Én pl több olyan szép és csinos nőt is ismerek, akik szerintem (és a baráti kör 99%-a szerint) a jelenlegi párjuknál találhatnának sokkal helyesebb férfit is, csak hát ők ugye nem olyan végtelenül felszínesek, mint te, hogy csak a másik külső adottságait nézzék, hanem számít az is, hogy személyiségileg is rendben legyen az illető. Gondolok itt arra, hogy ne legyen az illető hímsoviniszta, alkoholista, ne vesse meg a komplett női nemet, ne képzelje magát felsőbbrendűnek csak azért, mert pöcs lóg a lába között, tisztelje és becsülje őt, ne pedig szarba se vegye stb stb. Te nagyon nem esel ebbe a kategóriába.
Na látod, ezek alapján akkor miért is ne kaphatnék csinos és szép nőt? Átlagos kinézetű férfiként kinézetben alatta lennék. Viszont minden másban fölötte. Kvázi még ő nyerne velem.
Milyen érzés amúgy hogy van egy csomó csinos, szép nő aki simán köröket ver rád anyagilag is? Mert aki igazán top nő, azt történetesen nem keres szarul se.
Ha meg mondjuk tehetséges aranyásó, akkor is olyan faszikkal van együtt, aki szintén dimenziókkal vannak feletted belső értékek, külső és vagyon téren is.
Irreleváns. Az, hogy valaki csinos és szép és ezért jól keres az annak köszönhető csak, hogy úgy született ahogy.
Én azért vagyok sikeres és azért keresek jól mert tettem érte, nem azért mert így születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!