Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/590 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül te bizonyítottad, illetve bizonyítod újra és újra, hogy senkinek a ligájában nem játszol, mivel értelmi képességeid erősen korlátozottak. A legcikibb ebben, hogy nem is veszed észre milyen csúnyán égeted be magad minden kommenteddel.

Abban a kontextusban, amiben te itt el akarod hitetni nincs összefüggés a külső és belső között és ezt akkor sem fogod tudni megcáfolni, ha újraszületsz. Próbálkozni persze lehet, de intelligens ember nem tenné, ebből is látszik, hogy te nem tartozol közéjük.

Te ismeretlen emberekről akarod nulla információval pusztán a külsejük alapján megállapítani azt milyen a belsejük, majd amikor a másik leírja, hogy baromira nincs igazad, mert veled ellentétben ő évek óta ismeri az adott illetőt/illetőket, akkor érvek híján letudod annyival, hogy de így van. 🤷🏻‍♀️ Ennél azért egy ovis is jobban alá tudná támasztani azt, amit állít.

Te szimplán végtelenül irigy vagy más férfiakra, akik nem akkora csődtömegek, mint te (nem csak kívülről, belülről se!), plusz elképesztően előítéletes vagy. Csupa-csupa olyan tulajdonságokat “villogtatsz”, amik szöges ellentétben állnak azzal, amit el akarsz magadról hitetni. Ciki.

2023. febr. 12. 18:26
 522/590 A kérdező kommentje:

Te most tudományos tényeket akarsz felülírni, persze nem is nagyon válaszoltál rá, kerülted inkább.

Tudod a zsenikről is azt mondták sokan, hogy hülyék aztán mindig igazolta őket az élet. Eddig engem az élet igazolt, mivel 31 évesen olyan pozícióba kerültem amiben 40 évesen is nagy dolog bekerülni. És nem azért mert anyuci betett vagy ilyesmi, hanem a SAJÁT munkámmal értem el oda.

És akkor jön egy nő aki előadja nekem, hogy hülye vagyok.

2023. febr. 12. 18:34
 523/590 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vezetői pozícióról meg sikerről beszélsz? Ja arról, amit idakamukáztál, hogyha már hülye vagy, mint a segg, legalább a munkáddal villoghass? Te sem gondolod komolyan, hogy bárki egyetlen pillanat erejéig is elhiszi, amiket állítasz.:D Írni bármit lehet, én is ki tudok találni magamnak egy hangzatos pozit, előrébb nem leszek.

Neked az alapvető emberi tulajdonságaiddal vannak óriási problémák, súlyosan sérült vagy, teljesen torz a világképed és már annyira elmerültél ezekben a tévhitekben, hogy önerővel nem fogsz tudni kijönni.

Ha tételezzük fel igaz is lenne a vezetői munkád: nos az inkább minősül óriási szégyennek az országunkra nézve, hogy ilyen értelmi fogyatékos, óvodás szinten megrekedt, értelmi sérült embert betesznek ilyen beosztásba. Ennyit bizonyít, semmi mást. A válaszaid önmagukért beszélnek. Magadat járatod le, mi szimplán ezekből vonjuk le a napnál is világosabb konzekvenciákat.

“Te most tudományos tényeket akarsz felülírni”

Ezt azért remélem csak viccnek szántad. 😆😆 Baszki, te vagy az, aki mai napig tagadja, hogy el van hívta és hogy alkesz lenne, pedig ha valami akkor pont ez van és lett is már tudományosan számtalanszor bebizonyítva!!! Te szokásod a tényeket tagadni, ha azok éppen nem egyeznek az elképzeléseiddel. Megint magadnak rúgtál öngólt, de erőlködj csak tovább persze. :)

2023. febr. 12. 18:44
 524/590 A kérdező kommentje:

Itt azzal van a gond, hogy te/ti fogyatékosnak meg hasonlóknak hívtok engem csak azért mert olyat kommunikálok felétek amihez nem vagytok hozzászokva.

Már reagáltam az alkoholistás és BMI-s témára nem írom le 30adszorra. Nem tények amit írtok.

2023. febr. 12. 18:51
 525/590 anonim ***** válasza:
100%

Nem, azért hívnak annak, mert az vagy. És ehhez te magad szolgáltatod az alapot. Minden kommented és kérdésed tökéletes példa ezekre. Az, hogy te nem latod a fától az erdőt, egyéni szoc.probléma.

Nem reagáltál, mert érdemben NEM TUDSZ. Tényekkel vitatkozni nem tudsz. Orvosilag, tudományosan alátámasztva te igen is alkoholista vagy, pont. A normális alkoholfogyasztás SOKSZOROSÁT iszod meg és vagy annyira ostoba, hogy még ide is leírod a napi söradagjaidat.

BMI nélkül is el vagy hízva, azzal meg pláne. Te mást sem csinálsz csak vedeled a hizlaló sört és a hizlaló kajákat, mellé semmit nem mozogsz és el akarod hitetni velünk, hogy rajtad nem zsír, hanem izom van. No komment. Aki tagadja a tényeket az ne nevezze már magát okosnak, mert attól nagyon-nagyon messze áll.

2023. febr. 12. 18:58
 526/590 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első sorban a belső számít. Amúgy szerintem viszonylag átlagos kinézetű nő vagyok. Nem vagyok sem kövér, sem sovány, néha sportolok, van végzettségem és a szakmámban dolgozok. Szóval olyan átlagos.

Volt jobb és kevésbé jó kinézetű barátom is. Egyikükkel sem a kinézetük miatt voltam.

A jelenlegi párom, akivel 4 éve együtt vagyunk pont neten ismertem meg. Hónapokig beszélgettünk anélkül, hogy akár csak képet is láttunk volna a másikról. Ilyen jól még soha senkivel nem éreztem magam. Ez az, ami a leginkább számít szerintem.

Egyébként mind2őnknek az a véleménye magáról, hogy átlagos kinézetű, a másikról pedig az, hogy a világ legjobb nője/pasija. Ha szereted, tetszetősnek és kívánatosnak is fogod találni a másikat.

Egyikünk sem "megkapta" a másikat. Mindketten, kölcsönösen gyakorlatilag ezért a kapcsolatért élünk és ezért teszünk is érte. Egyikünk sem kizárólag a kinézet miatt keresi a másik társaságát. Évek távlatában már nem is számít szerintem attól eltekintve, hogy legyen a másik egészséges és igényes de ez már megint nem testi adottság. Egyszerűen csak igényes vagyok és figyelek magamra. Nem eszek szemetet, ha felcsúszik 5 kg akkor zavar és kicsit több mozgással, étkezésre való odafigyeléssel le is dobom.

Alapvetően a kérdezőnek szerintem a hozzáállásával van baj. Tegyük fel, kinézetre jó nőt akarsz magadnak találni. Ez esetben neked is jól kell kinézed: ez itt ugye nem játszik, mint ahogyan írta a kérdező. Ha jó belső tulajdonságokkal rendelkező egyént szeretne találni, akkor magának is azt kell előtérbe helyeznie: de ez nem így van, hiszen ő csak egy "jó nőt" akar találni. Sajnos ez egy olyan szerencsétlen helyzet, melyben így sem úgy sem érheti el amit szeretne. Át kéne ezt szerintem gondolni és változtatni valamin ahelyett, hogy másokat okolna (pl. kollektívan az összes ellenkező nemű embert). Kivéve ha nem akar semmin változtatni. Ez esetben az a legkényelmesebb, ha mindig mást hibáztat, így neki továbbra sem kell tennie semmit.

2023. febr. 12. 22:26
 527/590 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg azt gondolod, hogy itt bárki is elhiszi, hogy te vezető pozícióban dolgozol? 🤣
2023. febr. 13. 06:16
 528/590 anonim ***** válasza:
100%
Szegény pizza futar lány is fél tőled Shrek.
2023. febr. 13. 07:07
 529/590 A kérdező kommentje:

Orvosilag lehet, mert ezek szerint Magyarország 90%-a alkoholista.

Viszont a köznyelvi használat alapján NEM vagyok alkoholista.

Nem igazán érdekel el, hogy elhiszed vagy sem. Attól én még az maradok.

És azt elhiszed, hogy 170 centi vagyok? Hogy 100 kg? Hogy szeretek sörözni? Hogy szeretek enni? Hogy az általatok leírtak vagyok pl. hímsoviniszta?

Okvetlenül, mivel semmi rosszat nem csináltam. Ennyi erővel félj ha valaki rád ír Facebook-on.

Ismerkedni akartam, de mint kiderült ő is csak egy tipikus nő akinek csak a jóképű férfi felelt volna meg. Azt fel is hívta volna egyből a lakásra.

2023. febr. 13. 16:33
 530/590 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy végtelenül korlátot és sötét ember ír olyat, hogy “orvosilag és minden létező orvosilag bizonyított módon” TÉNYSZERŰEN alkoholista vagyok, de hát a köznyelvben nem…🤦🏻‍♀️ A lőtéri döglött kutyát nem érdekli, hogy a köznyelv kit minek nevez, valahogy az orvosilag alátámasztott tények sokkal hitelesebbek. Intelligens ember ezzel tisztában lenne. Amúgy meg de, aki heti szinten bevedel 30-45 doboz közötti sör mennyiséget az köznyelv szerint is alkoholista. Érdekes az erre vonatkozó kérdésednél kb egyöntetűen mindenki azt mondta, hogy ez bizony az alkesz szint és rettenetesen visszataszító.

Aki meg nem érti, hogy mi rossz és beteges van abban, hogy egy kvázi félidegen címet felkeresve pénzt dobálok a postaládájába majd megjelenek a lakásánal, mint vmi pszichopata, az kizárólag az adott illetőt, jelen esetben téged minősít. Ennél jobb példa nem is kell, ez tökéletesen alátámasztja, hogy egy szociális és érzelmi analfabéta vagy, közöd nincs az emberekhez, fogalmad sincs hogy kell emberi kapcsolatokat kiépíteni.

2023. febr. 13. 17:57
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!