Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
 551/590 A kérdező kommentje:

Szerintem meg te nem tudsz érvelni.

Próbálsz azzal jönni, hogy "kamu vezető" , miközben te ha vezetsz valamit az a felmosórongy a kezedben vagy a nyomtató, hogy mikor nyomtasson.

"Nem sikerült semmi prezentálni az igazságokról" ? De bizony sikerült, pont ezért viselkedtek így. Sok példával alá is támasztottam mindent, csak az valahogy elkerülte a figyelmeteket.

2023. febr. 15. 18:01
 552/590 anonim ***** válasza:
100%

551 Köszi, hogy megint saját magad nyújtod tálcán a példát arra, amit itt többen is írtunk, mint hogy nem tudsz érvelni. Ismét bizonyítottad, mint az oviban: neem, mert te nem tudsz.:D Neked annyiból áll az érvelésnek csúfolt technikád, hogy kitartóan ismételed ugyanazt a hülyeséget, azt képzelve, hogy akkor igaz lesz.

Itt éppen, hogy mi bizonyítottuk számos érvvel, hogy mennyire fordítva ülsz a lovon, hogy undorító a belsőd, hogy nem vagy intelligens, hogy nem tudod magad megjátszani stb stb. Minden egyes mondatodból maximálisan ezt lehet levenni és még csak meg sem tudod cáfolni, hisz azt ismét egy ilyen agyhalott kommenttel próbálod véghez vinni, ami megint csak annyit bizonyít, hogy se okos, se kedves, se intelligens, se más nem vagy. Az is milliószor be lett bizonyítva orvosilag es minden más téren mondjuk, hogy alkoholista vagy, te mégis kitartóan tagadod, persze érdemben érvelni nem tudsz ellene, hisz a tényekkel nem tudsz szembeszállni.

Az sem engem minősít, hogy látatlanban akarod megmondani kinek mi a munkája, ki hogy néz ki stb. Te ennyi ésszel max annyira vagy vezető, amennyire én a pápa. De ha valóban az is lennél, az bizony az ország szégyene, hogy ilyen aluliskolázott, unintelligens, ostoba emberek kerülnek felelős pozíciókba. 🤷🏻‍♀️

2023. febr. 15. 18:13
 553/590 A kérdező kommentje:

Figyelj, azért mert én leírom többször, hogy 1+1 az 2 és te és női társaid szajkózzátok, hogy nem az 3 és én vagyok a hülye attól még az 2 marad.

És igen, minden alkalommal le fogom írni, hogy 1+1 az 2 amikor ti leírjátok, hogy az 3 vagy 5 vagy 6 meg jön mellé a duma, hogy így meg úgy hülyeséget írtam.

2023. febr. 15. 18:16
 554/590 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba vagy mint a segg.
2023. febr. 15. 18:31
 555/590 anonim ***** válasza:
100%

553 És ismét itt a bizonyíték sötétséged és ostobaságod határtalanságára. Hihetetlen, hogy annyira alacsony értelmi képességekkel rendelkezel, hogy észre sem veszed, hogy saját magad igazolod, amiket írunk.😆

Ez az 1+1 is a bevett tipikus debil dumáid egyike, csak hogy véletlenül se kelljen érvelned, mivel azt nem tudsz. Az, hogy 1+1=2 az egy matematikailag bizonyított es igazolt tény te észlény, ezt ne hasonlítgasd már össze a saját privát kis véleményeddel, amit sértettségedben hordasz itt össze. Te messze nem írsz olyan igazságokat, mint az 1+1, te a saját tévhitedről akarod érvek nélkül elhitetni, hogy az az igazság. Hát nem jött össze, ez nem úgy működik. Mi valóban írtunk példát érvekkel és tanulmányokkal bizonyított tényekre - mint amilyen az 1+1 is) - pl hogy alkoholista vagy, tagadsz,

2023. febr. 15. 18:48
 556/590 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy te/ti olyat akartok "az én kis privát véleményemnek" beállítani, mint az 1+1 az 2 , miközben ez tény, ez a valóság.

2023. febr. 15. 18:54
 557/590 anonim ***** válasza:
100%
Újabb besült érvelési próbálkozás, mikor a másik mondandóját próbálod visszafordítani, mert a sajátodat semmivel sem tudod alátámasztani. :) Hány kommenten át szeretnéd még égetni és lejáratni magad? Egyetlen egy tényt nem sikerült még leírnod, amit be is tudtál volna bizonyítani, ahogy nem tudsz most sem. Minden szánalmas tévhited, amivel saját magad próbálod nyugtatni, meg lett cáfolva és mégis vergődsz tovább. Kezd unalmas lenni.
2023. febr. 15. 19:02
 558/590 A kérdező kommentje:

1+1 az 2 , itt egy tény. Azt írtad egyetlen egy tényt sem írtam még, pedig ezt már párszor leírtam és még rengeteg másikat. Csak persze könnyebb vitatni őket és próbálni engem hülyének beállítani mint elviselni az igazságot.

2023. febr. 15. 19:04
 559/590 anonim ***** válasza:
93%
2 + 2 az 4. Tessék. 🤣🤣🤣
2023. febr. 15. 19:28
 560/590 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh te sötét vagy te jóságos ég.

Te azt állítod, hogy olyan tudományosan, orvosilag vagy egyéb módon bizonyított és alátámasztott tényeket írsz ide, mint amilyen az 1+1=2. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Te nem fogod fel, hogy SEHOL nem írtál még ilyen szintű tényt, mert te a saját álomvilágodban, a korlátolt agyi kapacitásaid által kreált tévhiteidet akarod tudományos tényként kezelni, de attól hogy sokszor leírod még nem lesz az!

Az összes debil fröcsögésed, amit itt 56789 milliószor leírtál már meg lett cáfolva, de te kötöd tovább az ebet a karóhoz, ahogy most is. Te tényleg csak trollkodsz, ennyire buta ember egyszerűen nem létezhet. Sokszor meg lett kérdezve és sosem válaszolsz: mégis milyen bizonyított tényeket írtál le, hmm?? Ami legalább annyira erős lábakon áll, mint az 1+1? Na?

2023. febr. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!