Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
 561/590 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sok kritikát kapsz kis dagi, hogy a sört le fogod cserélni erősebb piára. 🤣
2023. febr. 16. 06:38
 562/590 A kérdező kommentje:

Semmi nem lett megcáfolva. Leírok valamit és utána jön az, hogy dagadt vagyok, törpe vagyok, nem is vagyok vezető és a többi sértegetés. Cáfolat nuku.

2023. febr. 16. 15:33
 563/590 anonim ***** válasza:
100%
MINDEN meg lett cáfolva, az hogy nem tudsz szöveget ételmezni és csak azt tartod relevánsnak/igaznak, amit te annak gondolsz és csak azt fogadod el, ami téged igazol, az a te bajod, nem a miénk.
2023. febr. 16. 16:42
 564/590 A kérdező kommentje:

Ismételten nem cáfoltál semmit, csak sallangokat írtál.

2023. febr. 16. 16:46
 565/590 anonim ***** válasza:
100%

Adjátok föl. Ez a pali már annyira elitta az agyát, hogy sem szöveget értelmezni, sem egyéb szempontokat felfogni nem tud.

Egyetlen célja, hogy hisztizzen azért, mert nem jönnek dögivel a topmeddelek rátörni az ajtót de tenni érte már nem akar. Mert a más ankinek szép barátnője van tuti ingyen kapta, semmti nem tett érte.

Hiába mondják több százon, hogy nem, az nem úgy van. Mert neki ez egy teljesen jó érv. Hülye emberrel nem lehet normálian vitatkozni.

Valószínűleg Józsika egyedül fog meghalni, de addig is hiszizik majd még párat a gyakorin, mert a környezete már ismeri, így nem pazarol rá időt, hogy felbassza az agyát a hülyeségein és a gyerekes hisztijein.

2023. febr. 16. 16:51
 566/590 anonim ***** válasza:
100%
564 Leírtuk 5689 ezer milliószor, OLVASD VISSZA, már ha képes vagy felfogni a 2 db agysejteddel, hogy mit jelent az, amit éppen olvasol.
2023. febr. 16. 17:07
 567/590 A kérdező kommentje:

Én ilyennel nem találkoztam, vagy ha szerinted az volt a példa, hogy törpéztek, dagadtoztok, hülyéztek, alkoholistáztok.. nos akkor az nem cáfolat csak a ti vergődésetek és támadásotok az általam leírt igazságokra.

2023. febr. 16. 17:09
 568/590 anonim ***** válasza:
100%

Nap akkor legalább megtudhattuk, hogy valóban nem tudsz szöveget értelmezni és meg sem akarod hallani azt, ami nem téged igazol. Mondjuk nem is vártunk ennél többet tőled. Én se vagyok papagáj, hogy leírjam ezredjére is azt, amit minden egyes kérdésednél több 20-30-40 ember megtett. Maradj meg a tévhiteidben, ha neked ez megfelel, az igazság továbbra sem a te oldalon áll, sőt mi több, jobbat mondok: attól, mert valami nem a te véleményeddel azonos, még nem lesz kevésbé hiteles, kevésbé igaz vagy kevésbé tény.

1 tény a sok közül, hogy máig kardoskodsz, hogy márpedig te nem vagy alkoholista, miközben tényszerűen be lett bizonyítva, hogy az vagy. Külön kérdés is született róla, ahol mindenki egyöntetűen egyetértett abban, hogy te már az alkesz kategória vagy, plusz orvosilag alátámasztott tények is ezt bizonyítják, te mégis tagadod. Ilyen embernek minek mondani bármit is, aki a nyilvánvalót is tagadja, miközben érvelni nem tud ellene.. Minden ilyen érvekkel alátámasztott cáfolaton és tényen tovább suhantál és annyival elrendezted, hogy “nem is igaz”. Kár beléd a szó.

2023. febr. 16. 17:15
 569/590 A kérdező kommentje:

Tehát nincs cáfolat, köszönöm a megerősítést.

És továbbra is az egyetlen dolog amin vergődni tudsz az alkoholizmus orvosi meg köznyelvi összehasonlítása amire leírtam már nagyon sokszor a cáfolatom.

Köszönöm a megerősítést mégegyszer.

2023. febr. 16. 17:18
 570/590 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ismét elismered, hogy nem tudsz olvasni, sem szöveget értelmezni plusz elismered, hogy nem is érdekel ki, mit ír, mert úgy sem fogadod el. Köszönöm még egyszer, hogy ezt megerősítetted.
2023. febr. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!