Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Ha már kimentél külföldre mosogatni, akkor tudhatnád, hogy átállíthatod a beviteli nyelvet a gépeden és hirtelen lesz ékezet. Vagy helyesírásellenőrzést bekapcsolod. Stb. stb.
De persze egy ilyen nő kérdőjelezi meg az én intelligenciámat akit nem, hogy a titkárnőmnek de a takarítómnak se fogadnék ilyen készségekkel.
Tényleg nem látod milyen félelmetesen sötét és szánalmas vagy? Ja mert ha egy nőről van szó, aki külföldre ment dolgozni az csakis mosogató lehet ugye? Végülis a külföldre kiköltözött férfi ismerőseim nagy része pont ilyen kaliberű munkákat végez, de hát semmi baj, majd mindjárt jössz és megmagyarázod ezt is, ugye? Kétségbeesetten próbálod a felsőbbrendűségedet bizonygatni, de ezzel csak saját magadat süllyeszted egyre lejjebb és lejjebb.
Bár nem én vagyok a 440, de az kristálytisztán látható, hogy a kisujjába több értelem szorult, mint neked az egész testedbe. Az intelligencia és te két különböző jelenség.
Amúgy hidd el az itt levő nők nagy része előbb halna éhen, mint hogy bármi köze legyen hozzád bármilyen téren is. Nem mintha bárkinek szüksége lenne a szaros pénzedre, mi felnőtt dolgozó nők vagyunk, akik tökéletesen ellátják magukat, te meg dugd a hájas hátsódba a pénzed. ☺️
Hogy kerülnek ide a nők? A férfiak többsége is rabszolgának megy ki külföldre. Itthon nem tud érvényesülni ezért kimenekül elvégezni a kuli munkát apróért amivel aztán felvághat itthoni ismerősök között ha átváltja forintra, hogy mennyit is keresett odakint egyedül a munkásszállón/szobaalbérletében .
Igen, most ezt mondod, de ha úgy születtem volna, hogy jóképű legyek akkor csorogna a nyálad utánam. Való életben hibátlan személyiségem van. Kedves vagyok, humoros, jó beszélgetőpartner.
Úgy kerülnek ide a nők te nagyon sötét, hogy te magad hoztad fel, de a világért se zavarjon.
Tudod nem mindenki azért megy ám külföldre, mert itthon ne tudna érvényesülni, hanem pusztán azért mert mondjuk hánynia kell a hozzád hasonló mentalitású emberektől vagy épp világot látna mellé, nyelvet tanulna stb stb. Millió és egy oka lehet. És nehogy azt hidd, hogy mindenki “kuli munkát” megy végezni, bár az is sokat elárul rólad és a jellemedről, hogy aki nem vezetői poziban van az csak kuli munkát végezhet.
Ja és megnyugtatlak, te lennél az utolsó “férfi”, aki után csorogna a nyálam, inkább halnék meg egyedül, semmint egy hozzád hasonló féreg mellett legyek. Olyan pedig NEM létezik, hogy hibátlan személyiség, aki pici önismerettel is rendelkezik az ezzel tisztában van. Neked meg kiváltképp rohad a belsőd.
Kivétel mindig van, de a többség bizony nem komoly munkára megy ki. De ezt te is tudhatod ha nem tagadod a valóságot.
Nyelvet tanulni? Én valahogy megtudtam tanulni itthon is. Ez a legnagyobb kamu amikor kimegy valaki mosogatni és nyelvet akar tanulni aztán mikor 5 év múlva rákérdezek akkor még mindig ott tart, hogy az alap nyelvtan nem megy neki.
A helyesírás-ellenőrzés bekapcsolását ajánlom neked sok szeretettel, ha már így külön kiemelted. Amúgy kötőjellel írjuk és nem egybe. Biztos, hogy tovább akarod égetni magad? 😬
A nyelvet pedig abszolút felesleges átállítanom, ha maga a billentyűzet nem magyar, mivel nem tudok vakon gépelni. És nem, nincs szükségem rá, ha egyszer úgy hozza a sors, hogy lesz, majd megtanulom. Ha te képes voltál rá, akkor bárkinek menni fog.
Viszont meglehetősen aggasztó, hogy a kondásod nem vette észre, hogy leszakadtál a többiektől. A végén még vadkannak néznek házisertés helyett, és kilőnek. Szóval óvatosan az ámokfutással; semmiképp se randalírozzál az utcán a járókerőket terrorizálva, mert közeleg a húsvét és nehogy végül sonkát találjanak belőled csinálni.
*Mégis - egy szó
Persze, persze, tudjuk. Te kis dundi polihisztor.
Erre mondják, hogy éhes disznó makkal álmodik. Próbálj meg halkan horkantgatni álmodban, hogy a szomszédnak ne essen le a faláról a kép.
8 sör volt már bennem és mégis helyesen írtam és jól fogalmaztam.
Ha magyar oldalon írsz akkor tiszteld meg a többi embert, hogy használsz ékezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!