Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Elhiteted, hogy átlagfeletti intelligenciám van , persze nem muszáj.
Én nem sírok nők után, csak leírom a tényeket és bemutatom a női hazugságokat.
És szerinted amikor egy nagyon csinos prosti 20 ezer forintért oda adja magát nekem akkor mennyire tartja magát sikeresnek? Netán még ide is feljön okoskodni és szídni a pocakomat?
Ennyit erről.
Dehogynem sírsz, már a 36. oldalt sírod tele, hogy te dagadt hímsovinisztaként csinos nőt akarsz, bezzeg a csinos nők is vonzó férfit akarnak, micsoda galádság. Vedd már észre magad.
A prostinak meg mindegy ki az, amíg fizet neki, úgyhogy talán ne vedd őket egy kalap alá a normális nőkkel.
"Elhiteted, hogy átlagfeletti intelligenciám van , persze nem muszáj."
Ha átlag feletti az intelligenciád, akkor tudsz válaszolni arra a kérdésre, amit korábban feltettem, miszerint a korban hozzád illő nők hány %-a "jó nő" a te meglátásod szerint, és a férfiak hány %-a rendelkezik olyan előnyös külsővel, mint Brad Pitt?
Erre szerintem magad is megtalálod a választ
És te mennyire tartottad magad amikor elmentél prostizni? 😂
Mert egy prosti tud máshogy is pénzt szerezni, csak most ezt az utat választotta, de te pénz nélkül nem tudsz szexet szerezni, te nem önszántából prostizol, te rákényszerülsz, mert máshogy nem megy.
Miből gondolod, hogy hímsoviniszta lennék? Az igazságot írom le, objektív tények és megfigyelések mentén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!