Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/590 A kérdező kommentje:

Nem megy az olvasás és az értelmezés? 40-50 éve nem ilyenek voltak a nők még mint amilyen te vagy és társaid.

Az már más tészta, hogy az évtizedek/évszázadok során a nőket felemelték olyan magasságokba ahova nem valók. Mintha egy hörcsögöt tennék be házőrzőnek.

A nők és a férfiak sose voltak és sose lesznek egyenrangúak..

És ha belegondolsz egy helyzetbe ahol mondjuk megszűnnek a szociális normák akkor rájössz te is gyorsan, hogy ez így igaz. Mesterségesen vagytok azon a szinten tartva ahol vagytok.

2023. jan. 15. 19:01
 342/590 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem fejezitek be de azonnal, eskü átkot szórok mindkettőtökre.

Megáll az ember esze.

Menjetek maszturbálni ha ennyire idegbetegek vagytok.

2023. jan. 15. 19:03
 343/590 A kérdező kommentje:

Minden egészséges férfinek van szexuális vágya , amit egy csinos nő tud kielégíteni. Sok csinos prosti meg is tette ezt ideig óráig, évekkel ezelőtt, de már nem vágyok erre. Olyan nőt akarok aki szeret is mellé.

Egy férfi sose titkolta, hogy külső a fontos, ez is a normális hiszen a nő alapvetően a testét tudja nyújtani. Utána jön képbe, hogy értelmes is legyen.

Míg egy férfi rengeteget tud nyújtani, így nem a külső a legfontosabb, főleg ha a nők ezt hazudják.

2023. jan. 15. 19:03
 344/590 anonim ***** válasza:
81%

Ja 40-50 éve a pasik sem ilyenek voltak, mint te és a siránkozó, hímsoviniszta, magát sajnáltató fajtád.

De bizony, nők és férfiak egyenrangúak, pontosan ugyanazok a jogok illetik meg mindkét nemet és nyugodtan bele is gebbedhetsz, akkor sem lesz ez másképp. :)

Arra mondjuk továbbra sem sikerült válaszolnod, ha ennyire lenézed a nőket, akkor mi a véreresnek vergődsz minden áldott nap, hogy egyedül vagy? Ejj de szánalmas lúzer vagy, semmibe veszed a nőket, aztán mégis csak kiderül, hogy TI függtök tőlünk. 🤔

2023. jan. 15. 19:06
 345/590 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem függők nőktől. Soha az életemben nem függtem egytől sem és nem is fogok.

Ha annyira vágyok egyre akkor befizetek egy körre egy csinos nőnél. Na most ő függ az én pénzemtől vagy én tőle? Ugye ugye

2023. jan. 15. 19:10
 346/590 anonim ***** válasza:
97%

Mint ahogy minden egészséges nőnek is van szexuális vágya, hihetetlen ugye? A tévedés abban van, hogy ezt nem csak és kizárólag a csinos nők és helyes férfiak tudják kielégíteni. De mindenkinek szíve joga azzal megélni ezt, akit vonzónak tart! Nemtől függetlenül.

A nők sem titkolják, hogy fontos a külső, csak te vagy túlságosan ostoba ahhoz, hogy felfogd, hisz ha valami nem a te elképzelt baromságaidat támasztja alá, akkor az csak hazugság lehet. Ez is a te szegénységi bizonyítványod.

És a nők is éppúgy rengeteg mindent tudnak nyújtani, úgyhogy ez sem jött be.

2023. jan. 15. 19:10
 347/590 anonim ***** válasza:
94%

Aha persze, mégis te vagy az, aki itt sír mindennap nő után epekedve.😂 Ekkora öngólt öcsém.

Én sem függtem soha egyetlen férfitól sem, ahogy soha nem is fogok.

A prostik pedig önként döntenek úgy (jobb esetben), hogy a több és gyorsabb bevétel reményében a odaadják bárkinek a testüket, de ha nem lenne büdös számukra a normális munka, úgyszintén nem függnének a férfiaktól, szóval ez elég gyenge próbálkozás volt.

2023. jan. 15. 19:14
 348/590 anonim ***** válasza:
75%
342 én nem vagyok ideges, hol szórakozom ezen a trollon, ha te nem, akkor kövesd ki a kérdést.
 349/590 anonim ***** válasza:
32%
jól*
 350/590 anonim ***** válasza:
96%

"Nem megy az olvasás és az értelmezés?"

Neked nem megy, ami már rég kiderült abból, hogy a "fontos a belső" kijelentés számodra egyet jelent azzal, hogy "nem számít a külső".

Ez nem egy átlag feletti intelligenciára vall, hanem funkcionális analfabéta szintre.

2023. jan. 15. 19:19
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!