Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
"Úgy szólíthatsz, hogy Uram! Ezek után meg ne várj linket, hogy így sértegetsz, de elég könnyen beszerezhető információ"
Ugyan, minek a formalitás Tisztelt Szafaládé Úr? De ha ez megnyugtatja a lelked, ezentúl így foglak szólítani, ezen ugyan ne múljon a lelki békéd.
Jaj jaj jaj, megértem, ha az én kedvemért nem fárad Őszafaládésága, de a többi hozzászólót is igencsak felcsigáztad. Hát legyen már szíves forrást li kelni. Tudom, valószínűleg borzasztóan megterhelő azokat a rövid, tömpe ujjakat kordinálni, enélkül viszont sajnos nem áll módunkban elfogadni az állításaidat. Meg hát be kell ismerned, hogy az én kommentem előtt sem igazán erőltetted meg magad, ebből kifolyólag erős a gyanúm, hogy hazudtál nekünk. A hazugoknak pedig kisbetűvel írják a nevét, biztos dereng szegény Nemecsek Ernő esete. Pedig ő aztán derék legény volt, ami rólad nem mondható el szafaládé úr. Látod? Megtettem. Mostantól csak kis kezdőbetűvel fogom írni a neved, amíg be nem ismered, hogy szimplán azért nem linkelsz, mert nem tudsz mit. Azért viszont minden elismerésem a tiéd, hogy megtanultál disznópatákkal gépelni.
Miből gondoljuk, hogy hímsoviniszta vagy? Atya úr isten, hát olvasd már vissza, hogy milyen ocsmány, gusztustalan stílusban írsz a nőkről!! Te maga vagy a hímsovinizmus megtestesítője, ne viccelj már. Minden második kommentedben arról írsz, hogy a nők csak szexre meg szülésre valók, de aki szült az nem “használható”egy ideig meg te nem “kapsz” nőt, tehát tárgyiasítod őket, magadnál alacsonyabb rendűnek tartod, hol ezzel a stílussal a lába nyomába se érhetnék egyetlen nőnek sem és még sorolhatnám. Talán keresd meg szótárban mit jelent a szó. (A te neved lesz mellette 🤣)
Oké objektív tényeket akarsz: a nők NEM titkolják, hogy számít a külső, te pedig egy felszínes, undorító, elhízott véglény vagy, akinek a külseje a LEGKISEBB problémája nők terén. Az már sokkal súlyosabb probléma, hogy degradálod
"#357 (azóta már 357)
"Erre szerintem magad is megtalálod a választ."
Meg, és azt is pontosan tudom, hogy te azért nem mertél rá sem első alkalommal, sem most válaszolni, mert pontosan tudod, hogy a válaszod szembesítene azzal, hogy eleve hazugságokat állítasz.
A matematika objektív dolog, nem úgy, mint a te valóságérzékelésed.
Milyen roppant mód meglepő, hogy azokra a kérdésekre, amik egyértelműen rácáfolnak a beteg képzelgéseire, amik természetesen csak a fejében léteznek, egyetlen egyszer sem hajlandó válaszolni. Tipikus, minden úgy van, ahogy én mondom, nekem van igazam, csak is nekem, de ha érvelni, bizonyítani meg alátámasztani kéne a dolgokat, akkor hirtelen el kezd másról hablatyolni, mellébeszélni vagy szimplán csak terelni. :D Ez nagyon kínos.
Arra sem tudott még egyetlen egyszer sem válaszolni, hogy miért képzeli azt, hogy ő dagadt, alkesz pasiként is igényt tarthat csinos és vékony nőkre, ellenben a csinos és vékony nők már nem tarthatnak igényt az ő szintükön levő helyes és vékony/szálkás férfire, mert… hát csak mert nem és kész. Nekik meg kell elégedniük a taszító külsejű hímsovinisztákkal.
Azt sem tudta elmagyarázni, hogy miből gondolja, hogy csak és kizárólag a férfiaknak fontos a vonzó külső, csak nekik fontos a fizikai vonzalom megléte, a nőknek nem. Ezekre a kérdésekre soha nem fogunk választ kapni.🤷🏻♀️🤔
"nincs barátnőm mert nem vagyok helyes"
"nem kell jól kinézzek, mert a férfiaknál nem a kinézet számít"
Kérdező bakker, döntsd már el h mivan. Egyik kijelentésed üti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!