Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/590 anonim ***** válasza:
86%

"Úgy szólíthatsz, hogy Uram! Ezek után meg ne várj linket, hogy így sértegetsz, de elég könnyen beszerezhető információ"

Ugyan, minek a formalitás Tisztelt Szafaládé Úr? De ha ez megnyugtatja a lelked, ezentúl így foglak szólítani, ezen ugyan ne múljon a lelki békéd.

Jaj jaj jaj, megértem, ha az én kedvemért nem fárad Őszafaládésága, de a többi hozzászólót is igencsak felcsigáztad. Hát legyen már szíves forrást li kelni. Tudom, valószínűleg borzasztóan megterhelő azokat a rövid, tömpe ujjakat kordinálni, enélkül viszont sajnos nem áll módunkban elfogadni az állításaidat. Meg hát be kell ismerned, hogy az én kommentem előtt sem igazán erőltetted meg magad, ebből kifolyólag erős a gyanúm, hogy hazudtál nekünk. A hazugoknak pedig kisbetűvel írják a nevét, biztos dereng szegény Nemecsek Ernő esete. Pedig ő aztán derék legény volt, ami rólad nem mondható el szafaládé úr. Látod? Megtettem. Mostantól csak kis kezdőbetűvel fogom írni a neved, amíg be nem ismered, hogy szimplán azért nem linkelsz, mert nem tudsz mit. Azért viszont minden elismerésem a tiéd, hogy megtanultál disznópatákkal gépelni.

2023. jan. 15. 19:43
 362/590 anonim ***** válasza:
96%

Miből gondoljuk, hogy hímsoviniszta vagy? Atya úr isten, hát olvasd már vissza, hogy milyen ocsmány, gusztustalan stílusban írsz a nőkről!! Te maga vagy a hímsovinizmus megtestesítője, ne viccelj már. Minden második kommentedben arról írsz, hogy a nők csak szexre meg szülésre valók, de aki szült az nem “használható”egy ideig meg te nem “kapsz” nőt, tehát tárgyiasítod őket, magadnál alacsonyabb rendűnek tartod, hol ezzel a stílussal a lába nyomába se érhetnék egyetlen nőnek sem és még sorolhatnám. Talán keresd meg szótárban mit jelent a szó. (A te neved lesz mellette 🤣)

Oké objektív tényeket akarsz: a nők NEM titkolják, hogy számít a külső, te pedig egy felszínes, undorító, elhízott véglény vagy, akinek a külseje a LEGKISEBB problémája nők terén. Az már sokkal súlyosabb probléma, hogy degradálod

2023. jan. 15. 19:53
 363/590 anonim ***** válasza:
92%

"#357 (azóta már 357)

"Erre szerintem magad is megtalálod a választ."

Meg, és azt is pontosan tudom, hogy te azért nem mertél rá sem első alkalommal, sem most válaszolni, mert pontosan tudod, hogy a válaszod szembesítene azzal, hogy eleve hazugságokat állítasz.

A matematika objektív dolog, nem úgy, mint a te valóságérzékelésed.

2023. jan. 15. 20:08
 364/590 anonim ***** válasza:
89%

Milyen roppant mód meglepő, hogy azokra a kérdésekre, amik egyértelműen rácáfolnak a beteg képzelgéseire, amik természetesen csak a fejében léteznek, egyetlen egyszer sem hajlandó válaszolni. Tipikus, minden úgy van, ahogy én mondom, nekem van igazam, csak is nekem, de ha érvelni, bizonyítani meg alátámasztani kéne a dolgokat, akkor hirtelen el kezd másról hablatyolni, mellébeszélni vagy szimplán csak terelni. :D Ez nagyon kínos.

Arra sem tudott még egyetlen egyszer sem válaszolni, hogy miért képzeli azt, hogy ő dagadt, alkesz pasiként is igényt tarthat csinos és vékony nőkre, ellenben a csinos és vékony nők már nem tarthatnak igényt az ő szintükön levő helyes és vékony/szálkás férfire, mert… hát csak mert nem és kész. Nekik meg kell elégedniük a taszító külsejű hímsovinisztákkal.

Azt sem tudta elmagyarázni, hogy miből gondolja, hogy csak és kizárólag a férfiaknak fontos a vonzó külső, csak nekik fontos a fizikai vonzalom megléte, a nőknek nem. Ezekre a kérdésekre soha nem fogunk választ kapni.🤷🏻‍♀️🤔

2023. jan. 15. 20:22
 365/590 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező minden kérdésre válaszolj különben Orbán Viktor miniszterelnök úr nádpálcával elveri az erős vazizomzatu popodat.
2023. jan. 15. 20:27
 366/590 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy fog válaszolni. Hisz nem tudna semmilyen épkézláb és normális magyarázatot adni a feltett kérdésekre, így marad a terelés meg a “nekem átlag feletti intelligenciám van” és “nekem van igazam, mert én azt mondtam”. 😀
2023. jan. 15. 20:45
 367/590 anonim ***** válasza:
95%

"nincs barátnőm mert nem vagyok helyes"

"nem kell jól kinézzek, mert a férfiaknál nem a kinézet számít"

Kérdező bakker, döntsd már el h mivan. Egyik kijelentésed üti a másikat.

2023. jan. 15. 20:48
 368/590 anonim ***** válasza:
84%
Idefigyelj, Shrek-Harkonnen, az, hogy tudsz ELBŰVÖLŐ lenni, az nem pozitív belső vonás. Már csak azért sem, mert mint ahogy korábban már részben utaltam rá, az egy pszichopata alapvonás. Mintegy gombnyomásra képesesek elbűvölni embereket, úgy alakoskodni, hogy az illető (akár tudat alatti) elvárásainak megtestesítője legyen. És? Eljátszottál egy szerepet. De az ocsmány belsőd valósága az, amit itt, ezen a fórumon megmutatsz nekünk: ez a te igazi arcod. És a jelenlegi kövérséged az igazi alapformád. Szóval már csak azért sem jogos a "miért nem születtem Brad Pitt külsővel" sirámod, mert nálad az ocsmány külsőd az ocsmány belsőd pontos tükre. Az élet igazságos. Veled szemben mindenképpen. Engem éppen ezért mindig megnyugtat, és visszaadja a hitem, amikor a sikertelenségeidről meg a pofára eséseidről olvasok.
2023. jan. 15. 20:51
 369/590 anonim ***** válasza:
4%
Sose arra figyelj amit mondanak ha nem a viselkedesuket. A nok szeretnek vmi irodalmi regenybol idezni de kozben ok is csak oszton lenyek mint mi ferfiak.
2023. jan. 15. 23:55
 370/590 anonim ***** válasza:
85%
Ez a förmedvény nem a férfihangon szokott habzó szájjal nők gyilkolására buzdítani? Egy az egyben ugyanaz a stílus. Persze szigorúan a #jófiú, #énjóembervagyok fedősztorival.
2023. jan. 16. 16:14
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!