Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
241/590 anonim válasza:
Talán mert folyamatosan úgy beszélsz róluk, hogy nem “kapok” meg nem “jut” és társai. Nem egy kiló kenyérről beszélsz hülyegyerek. Ilyen érzéketlen, degradáló stílussal örülj ha egyáltalán van ember, aki szóba áll veled.
242/590 anonim válasza:
A nőknek nem az a funkciójuk, hogy szexuális igényeket elégítsenek ki.
243/590 A kérdező kommentje:
Egy férfi számára az. De igen alapvetően az a funkciójuk, hogy gyereket hordjanak ki, bár ez összefügg a szexualitással is. Nem véletlen.
2023. jan. 14. 21:20
244/590 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy vékony vagyok. De kövér sem. Erős vázizomzat, kis sörhas.
Nőknél ez nem így van
2023. jan. 14. 21:23
245/590 anonim válasza:
243
Nem, nem ez a funkciójuk. És ha ezt gondolod, akkor nem értem, hogy miért csodálkozol, hogy a retkes kutyának sem kellesz. :D
246/590 anonim válasza:
Arról beszél, hogy embereknek “funkciójuk” van és nem érti miért írjuk, hogy tárgyként tekint a nőkre, azt a leborult szivar végét. Kimeríted a szánalmas szót. Egy igazi okádék vagy és ez lerí rólad bármennyire próbálod titkolni, nem véletlen fogsz egyedül megrohadni. Ezt érdemled.
247/590 anonim válasza:
Nektek meg az a funkciótok ezzel az erővel, hogy jó helyre juttassátok a spermátokat, ergo gyereket nemzetek, ennyi. Se több, se kevesebb.
248/590 anonim válasza:
De amúgy nem is föltétlenül az a probléma, hogy szexista... Oké, ő szexuális tárgyként tekint a nőkre, van ilyen. Csak akkor mégis miért hisztizik, hogy a nők nem adnak esélyt neki, hogy kibontakoztassa a csodálatos személyiségét? :D Tök inkonzisztens a dolog...
249/590 anonim válasza:
Ha neked csak szexre kell a nő, akkor miért rosszfiú az, akinek szinté csak szexre kell? Ez valahogy nem áll össze nekem.
250/590 anonim válasza:
Én speciel pont leszarom miként tekintesz a nőkre, a saját szegénységi bizonyítványod, úgyis egyedül fogsz meghalni, csak ne nyilatkozz több millió másik, normális férfi nevében! Értelmes férfi ugyanis nem csak egy lyukat lát a nőben. Szomorú, hogy ezt valakinek külön magyarázni kell. Gondolom anyádat is csak egy lyuknak latod, aki semmi másra nem volt jó, mint hogy egy ilyen hímsoviniszta undormányt szüljön a világra. Biztos nagyon büszke a kicsi fiára. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!