Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/590 A kérdező kommentje:

Érdekes lenne ha fogyatékosan lennék 56 ember főnöke

2023. jan. 14. 22:11
 272/590 anonim ***** válasza:
95%
Te szerencsétlen, a férfiak is pontosan ugyanúgy mellébeszélnének, ha az utcán a semmiből megállítanák őket egy interjúra, hogy melyik a fontos, de a világért ne zavarjon. Itt most te is előadod magad, aztán ha kamerával a kezében valaki szemtől szembe megkérdezné, rögtön menne a körítés meg a finomkodás. Talán nem kéne más szemére vetni, amit ti is ugyanúgy csináltok. Más szemében a szálkát is ugyebár.
2023. jan. 14. 22:17
 273/590 anonim ***** válasza:
95%
Igen, én meg 156 ember főnöke vagyok. Plusz én vagyok a dalai láma is. Mondjuk azt készséggel elhiszem, hogy például 56 borsónak vagy a főnöke.:D Ennyi ésszel az is csoda, ha utca seprőnek felvesznek.
2023. jan. 14. 22:19
 274/590 A kérdező kommentje:

A férfiak őszintébbek mint a nők , sokkal jobban bevallják, hogy egy nő nézzen ki jól

2023. jan. 14. 22:21
 275/590 A kérdező kommentje:

Innen látszik, hogy egy nő mennyire nem érti és nem látja át a dolgokat.

2023. jan. 14. 22:23
 276/590 anonim ***** válasza:
94%

274 Aham persze, őszintébbek. Amit arra alapozol, hogy….? Jaaa, majdnem elfelejtettem, hogy szerinted te vagy a tökély megtestesítője, te vagy a mindenttudó és a saját véleményedet általános érvényű igazságként kezeled. Van egy rossz hírem, senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz és csak azért mert te valamit igaznak gondolsz, nem lesz automatikusan az. 🤔

Szerintem meg a nők az őszintébbek, ők legalább nem hazudnak és vernek át másokat egy kis szexért cserébe. Megszámolni nem tudom hány nőt ismerek, akiket egy tahó (nem, nem csak a jóképűek, mielőtt megint ráizgulsz a témára) átvert és hitegetett, játszadozott az érzéseikkel, csak hogy megfektethesse őket, aztán meg lelépett. De persze ti férfiak olyan rettentően őszinték vagytok. 🤦🏻‍♀️

2023. jan. 14. 22:31
 277/590 A kérdező kommentje:

Nos igen, a nők könnyen szétteszik a lábukat bárkinek aki jó képű bármilyen bunkó vagy bármennyire is köztudott, hogy egy nőcsábász, mert majd ők megváltoztatják.

Bezzeg ha van egy átlagos férfi aki normális és jól kezelné őket neki nem adják oda magukat.

2023. jan. 14. 22:36
 278/590 anonim ***** válasza:
92%
A főnökök között is sok a fogyatékos. 🤣
2023. jan. 14. 22:36
 279/590 anonim ***** válasza:
94%
Leírtam világosan: NEM JÓKÉPŰ, hanem teljesen átlagos (és véleményem szerint néhány átlag alatti) férfiakról beszélünk! Lehet meg kéne tanulni olvasni és szöveget értelmezni, nem elvakultan mantrázni ugyanazt.
2023. jan. 14. 22:45
 280/590 anonim ***** válasza:
95%

Elfelejtesz egy elég fontos részletet: a szexhez két ember, az a férfi is ugyanúgy “odadobja” magát bárkinek, aki csinos, szép az arca és/vagy jó a teste. Nem csak a nőket kell am szapulni, ti sem vagytok egyetlen fokkal sem jobbak.

Egyéjszakás kalandokhoz meg csak szexen alapuló kapcsolatnál teljesen egyértelmű, hogy az ember a külső alapján választ. Igen bizony, férfiak és nők egyaránt, ott arról szól a fáma, hogy milyen a másik belseje, mert egyik fél sem arra kíváncsi. Márpedig senki nem fog olyannal szexelni, akihez kicsit sem vonzódik. Te sem vagy hajlandó kövér nővel szóba állni, miközben te magad is kövér vagy, akkor mi a francot rinyálsz, hogy a vékony, csinos nő sem fog leállni veled?? Ha a külsőddel át is jutnál a “rostán”, a belsőd annyira undorító, hogy értelmes nő seperc alatt reptetne is.

2023. jan. 14. 22:57
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!