Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/590 anonim ***** válasza:
98%
“Kapnék egyet” és nem érti mivel ásta el magát, haláli esküszöm. Végig degeadálja a nőket, úgy beszél róluk, mint egy kiló kenyérről, amit csak úgy megkapsz, oldalakon át részletezi, hogy a nő semmire nem jó csak szexre meg szülésre és nem érti mivel ásta el magát. Beszarok.😆
2023. jan. 14. 15:57
 152/590 A kérdező kommentje:

A legtöbb férfi ugyanígy gondolja cska nyilván palástolják véleményüket ahogy én is teszem és ha lenne csinos barátnőm ő ebből semmit nem érezne

2023. jan. 14. 17:07
 153/590 anonim ***** válasza:
95%

"Miért is ne járna nekem egy csinos nő ha arra vágyok?"

Egy csinos nő meg úgy gondolja, hogy miért ne "járna neki" egy jóképű pasi, ha arra vágyik.

Ha neked kevésbé előnyös külsejű férfiként jogod van így gondolkozni, akkor egy csinos nőnek épp ugyanígy joga van hozzá.

Ez annyira logikus, hogy nem értem, hogy miért nem tudod felfogni.

2023. jan. 14. 17:16
 154/590 anonim ***** válasza:
97%

Ami kiderült a személyiségedről a megnyilvánulásaidból, az nem, hogy nem előny ismerkedéskor, hanem éppen fordítva. A jelek szerint nincsen annyi önismereted és önreflexiód, hogy ezt reálisan lássad.

Nálam az ilyen személyiség kizáró ok lenne, az illető külsejétől teljesen függetlenül.

2023. jan. 14. 17:18
 155/590 anonim ***** válasza:
97%

Ne magadból indulj ki, azért mert te egy hulladék vagy, még nem jelenti azt, hogy a “legtöbb férfi” is az!

Szánalmas, ahogy sértettségedben azzal próbálod mosdatni a szutyok belsődet meg felmenteni magad, hogy hasraütésszerűen közlöd mindenféle alátámasztás nélkül, hogy hát kb minden férfi úgy gondolkodik, mint te. A lószart, rengeteg férfi ismerősöm, rokonom, kollegám van és egyetlen egy sem tekint lábtörlőként a nőkre és főleg nem tárgyként. De persze elhiszem, hogy te jobban érzed magad, ha ebbe a tévhitbe kapaszkodhatsz. Attól még ugyanolyan hulladék maradsz.

2023. jan. 14. 17:19
 156/590 A kérdező kommentje:

Akkor vállalják a nők nyiltan, hogy nekik a kinézet és/vagy a pénz számít a belső értékek huszadrangúak.

2023. jan. 14. 17:26
 157/590 A kérdező kommentje:

Nem mindenki de a többség igen, azok az ismerőseid, kollégák, stb. akikről beszélsz őket se ismered igazán, az is lehet egyikük vagyok én, mivel rólam se mondaná senki azt amit itt írtok csak azt, hogy kedves vagyok velük.

Attól még tisztában vagyok az igazsággal.

2023. jan. 14. 17:28
 158/590 anonim ***** válasza:
97%

156

Én még egy nőtől sem hallottam, hogy egyáltalán nem számít neki a külső, csak a belső értékek, szóval hiábavaló az igyekezeted, hogy elhitesd, hogy a nők valaha ilyet állítottak magukról, ráadásul ez lenne az általános.

És az, hogy valakinek nem tök mindegy, hogy hogy néz ki a másik (ami szerintem így természetes, mivel egy egészséges párkapcsolat alapvető feltétele a fizikai vonzalom), nem azt jelenti, hogy huszadrangúak számára belső értékek.

Láthatóan torzan érzékeled a valóságot, kiforgatod mások mondanivalóját, valótlan dolgokat állítasz, és rossz következtetéseket vonsz le.

Nem véletlenül nem válaszolsz azokra a kérdésekre, amik szembesítenének ezzel.

2023. jan. 14. 17:38
 159/590 anonim ***** válasza:
96%

Akkor vállaljátok ti is, hogy a külső az első, a feszes test, a lapos has meg a csini pofi, minden más csak huszadrangú. Ne add elő itt a mártírt, hogy ti bezzeg vállaljátok. A büdös francokat azt, itt is minden pasi előadja, hogy ő neki aztán nem jönnek be a műnők meg a plázacicák, nekik a természetesség tetszik, ahhoz képest mégis ha meglátnak egyet csorgatják rájuk össze-vissza a nyálukat. Meg nekik az átlagos nő a topmodelleknél kezdődik. Hagyjuk már ezt a képmutatást. Egyetlen fokkal nem vagytok jobbak, de az egybites agyaddal nem csodálom, hogy nem bírsz árnyaltan gondolkodni, csak végletekben. Ti vagytok a kezesbárányok, a nők meg a csúnya gonoszak. Unalmas már ez a siránkozás, amit itt levágsz napi szinten.

Egyet árulj már el: ha a “nők”, mint homogén massza ugyebár, azt mondják neked, hogy igen a külső az első, aztán a belső (de mindkettő éppúgy fontos), attól neked miért is lesz jobb? Itt vergődsz, hogy brühühü bezzeg a nők hazudnak. Neked nem kvara mindegy, úgysem leszek előrébb! Mert nálad pont hogy a belsőd és a gusztustalan személyiséged az első számú probléma és nem a külsőd, ezen bizony semmi nem változtat. Ideig-óráig elő lehet adni, hogy kamu kedves vagy, de az igazi rothadó belsődet úgy sem tudod leplezni. Akkora ekkora hímsoviniszta pöts abból bizony idővel úgyis kibukik.

Az engem körülvevő férfiakat pedig talán jobban ismerem nálad, de nice try. Puffogtatod itt, hogy a “legtöbb nő így” a “legtöbb férfi meg úgy”, de bizonyítani meg ésszerűen alátámasztani ugyebár szart sem tudsz. Csak fröcsögsz.

2023. jan. 14. 17:47
 160/590 A kérdező kommentje:

Nem igaz amit írsz, a férfiak többsége és én is vállalom, hogy a külső a fontos elsősorban, egy nő azért érdekli a férfit hiszen szexuálisan vágyik rá, ehhez meg a megjelenése ami kell. A férfiak azért akarják a nőket , hogy kielégítsék vágyaikat nem az eszükért az már csak mellékes ha már mindenképp kénytelen az ember a szexen kivül is velük tölteni az időt.

Nem véletlen férfiakkal barátkoznak a férfiak, alapvetően sokkal értelmesebbek és mindenben jobbak a férfiak a nőknél, így nincs rájuk szükség , csak azért mert ugyebár a gyereket ők szülik ezért fontosak társadalmilag, hiszen megszünne az élet ha nem lennének. De ezen kivül igazából mindenben jobbak a férfiak. Nem véletlen, hogy női szakmákban is a csúcson a férfiak vannak mindig. Egyszerűen egy nő nem érhet fel egy férfi szintjére a legmagasabb szinteken.

2023. jan. 14. 17:56
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!