Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Az a baj, hogy nem vagy képes az árnyalt gondolkodásra. Úgy vagy vele, hogy VAGY a külső számít, VAGY a belső. Olyan nincs, hogy MINDKETTŐ, igaz? :D
Olyan nincs, hogy nem kizárólag a pasi arcberendezése és testalkata alapján döntök, de azért az is számít... Nekem amúgy nem problém, hogy ilyen primitíven látod a világot, de engedd meg nekünk, hogy mi egy kicsit összetettebben gondolkodjunk ennél.
Akkor ezt így kéne mondani amikor kérdezik őket, hogy a külső a lényeg, de a jóképű férfiak közül meg válogatnak hogy melyiknek jobb a belseje
127
Igen, a legtöbb esetben a külső a beugró.
Eddig egy olyan sráccal találkoztam, aki a kifejezetten előnytelen külsejét kompenzálni tudta humorral, intelligenciával és magabiztossággal. Eszetlenül vonzódtam hozzá, de valóigaz, hogy ritka az ilyen.
Na csak kibújik a szög a zsákból, a KÜLSŐ a FONTOS, a belső csak mellékes.
Ha nem Brad Pitt külsőd van , de jó belsőd mint nekem pl. akkor esélytelen vagy csinosabb nőknél, mivel a külsőn elvérzel, és egyáltalán nem érdekli a belsőm.
Szakadj már le Brad Pittről és fogd fel a borsónyi agyaddal, hogy nem tetszik minden nőnek. Tudjuk, hogy te oda meg vissza vagy tőle, ezt majd rendezd le a jobb kezeddel.
Másodszor: jó belsőd?? Neked??🤣🤣🤣 Ne röhögtess már, nálad undorítóbb lényt nem láttam még. Benned semmi értékes nincs, egy hímsoviniszta, nőket totálisan lenéző, magát felsőbbrendűnek képzelő tahó vagy. Nálad még egy darab szar is értékesebb.
Szerintem George Clonney mérföldekkel jobb pasi. Vagy a fiatalkori Branden Fraser.
🙄
Mondtam már, hogy van akinek ő se a zsánere de attól objektív tény, hogy genetikailag a top 0.1%-ba van a jól kinéző férfiak között, ő csak egy példa, nyilván van sok másik ilyen jól kinéző nő kedvenc.
Igen, jó belsőm van, ha nem itt beszélnénk hanem máshol te is ezen a véleményen lennél, sőt ha jól néznék ki akkor ellen se tudnál állni.
Ezt már rengetegszer lepróbáltam sok nővel ha jobb képű férfinek gondoltak mert olyan képet tettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!