Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/590 anonim ***** válasza:
97%
Tanuld már meg: a tények nem attól lesznek tények, hogy te annak gondolod őket, se nem attól, hogy az támasztja alá a képzelgéseidet!! Ezek nem tények, ez a te beteg agyad szüleménye, a te privát kis véleményed. Kis milliószor meg lett már az cáfolva, hogy csak és kizárólag a belső számítana, a külső nem. Ha 5 millió nő állna veled szemben és mantrázná, hogy a külső is ugyanúgy számít, nem csak a belső, te akkor is azt fújnád, hogy minden nő hazudik és a valóság, ez a ez tény, mert te csak azt az infót vagy képes befogadni, ami a te képzelgéseidet támasztja alá, ami rád cáfolja arra csuklóból közlöd, hogy hazugság. Ennél még egy gyerek is értelmesebben tudna viselkedni.
2023. jan. 14. 14:26
 122/590 anonim ***** válasza:
97%
De hát nem tudja szerencsétlen bizonyítani, mert ezek csak az ő fejében léteznek és azt hiszi, hogy minden automatikus tény, amiről ő azt gondolja.:D Hogyan is bizonyítaná, mikor millió és egy alkalommal megmondták a nők, hogy igen is nekik is számít a külső! De ez az ostoba csak azt hallja meg, amit akar.
2023. jan. 14. 14:28
 123/590 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj, hogy nem vagy képes az árnyalt gondolkodásra. Úgy vagy vele, hogy VAGY a külső számít, VAGY a belső. Olyan nincs, hogy MINDKETTŐ, igaz? :D

Olyan nincs, hogy nem kizárólag a pasi arcberendezése és testalkata alapján döntök, de azért az is számít... Nekem amúgy nem problém, hogy ilyen primitíven látod a világot, de engedd meg nekünk, hogy mi egy kicsit összetettebben gondolkodjunk ennél.

2023. jan. 14. 14:29
 124/590 A kérdező kommentje:
Kismillió videó van fent az interenet ahol nőket kérdeznek és erről beszélnek, hogy a belső számít, humor, stb.
2023. jan. 14. 14:34
 125/590 A kérdező kommentje:

Akkor ezt így kéne mondani amikor kérdezik őket, hogy a külső a lényeg, de a jóképű férfiak közül meg válogatnak hogy melyiknek jobb a belseje

2023. jan. 14. 14:34
 126/590 anonim ***** válasza:
97%

127

Igen, a legtöbb esetben a külső a beugró.

Eddig egy olyan sráccal találkoztam, aki a kifejezetten előnytelen külsejét kompenzálni tudta humorral, intelligenciával és magabiztossággal. Eszetlenül vonzódtam hozzá, de valóigaz, hogy ritka az ilyen.

2023. jan. 14. 14:39
 127/590 A kérdező kommentje:

Na csak kibújik a szög a zsákból, a KÜLSŐ a FONTOS, a belső csak mellékes.

Ha nem Brad Pitt külsőd van , de jó belsőd mint nekem pl. akkor esélytelen vagy csinosabb nőknél, mivel a külsőn elvérzel, és egyáltalán nem érdekli a belsőm.

2023. jan. 14. 14:41
 128/590 anonim ***** válasza:
98%

Szakadj már le Brad Pittről és fogd fel a borsónyi agyaddal, hogy nem tetszik minden nőnek. Tudjuk, hogy te oda meg vissza vagy tőle, ezt majd rendezd le a jobb kezeddel.

Másodszor: jó belsőd?? Neked??🤣🤣🤣 Ne röhögtess már, nálad undorítóbb lényt nem láttam még. Benned semmi értékes nincs, egy hímsoviniszta, nőket totálisan lenéző, magát felsőbbrendűnek képzelő tahó vagy. Nálad még egy darab szar is értékesebb.

2023. jan. 14. 14:47
 129/590 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem George Clonney mérföldekkel jobb pasi. Vagy a fiatalkori Branden Fraser.

🙄

2023. jan. 14. 14:49
 130/590 A kérdező kommentje:

Mondtam már, hogy van akinek ő se a zsánere de attól objektív tény, hogy genetikailag a top 0.1%-ba van a jól kinéző férfiak között, ő csak egy példa, nyilván van sok másik ilyen jól kinéző nő kedvenc.

Igen, jó belsőm van, ha nem itt beszélnénk hanem máshol te is ezen a véleményen lennél, sőt ha jól néznék ki akkor ellen se tudnál állni.

Ezt már rengetegszer lepróbáltam sok nővel ha jobb képű férfinek gondoltak mert olyan képet tettem ki.

2023. jan. 14. 14:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!