Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Nem mindegyiket, nyilván ha lenne egy csinos nő akit magaménak tudhatok akkor ő rá máshogy néznék mint a többire.
Nőkön belül is van nyilván ilyen is olyan is
Én nem is tagadtam ahogy a többi férfi se hazudozza azt, hogy nem a külső az elsőszámú szempont, a nők hazudozzák ezt!
Így van, én nem fogok elfogadni se duci, se csúnya barátnőt. Nekem csinos nő kell, és meg is érdemlem ezt is tudom csak éppen nem áldott meg a sors átlag feletti kinézettel ami bevonzza a nőket még ha patkánybelsővel is rendlkezik az ember
Ja értem, tehát elhízott ronda pasiként méltóztatnál nem degradálni több millió embert, ha lenne egy, természetesen csinos nő, aki veled lenne? Fúj micsoda egy féreg vagy te. Úgy beszélsz a nőkről, mintha tárgyak lennének, mert te nőt akarsz “kapni” meg magadénak akarod tudni. Egyetlen nő sem a tulajdonod, akkor sem ha kapcsolatban vagytok, akkor sem ha házasok vagytok. Ő egy különálló ember, saját akarattal és saját döntéssel. Nem a te szórakoztatásodra van!
Azt magyarázd már el miért kéne egy csinos nőnek egy magadfajta átlag alatti, elhízott pasival lennie, aki még emberileg is 0, miközben nálad csak jobbat találhat?
Addig amíg hamis tévhitekbe ringatod magad és azt képzeled jó belső értékeid vannak, addig kár minden erőlködés.
Az meg külön szánalmas, hogy megjátszod magad és próbálod leplezni a valódi énedet. A gond csak az, hogy aki ilyen szinten 0 emberileg, abból ez előbb-utóbb úgyis kibukik. Nem tudod a végtelenségig leplezni.
Nem vagyok csúnya, csak nem átlagfeletti, ez már kevés egy csinos nőnek.
Átlag külsővel, jó belsővel rendelkezem , de ez csak átlagalatti nőknek elég akik nekem nem kellenek.
Minden ember leplezi a valós véleményét és gondolkodását sok esetben, ha mindig mindenki őszinte lenne akkor már nem lennének emberi kapcsolatok.
Miért is ne járna nekem egy csinos nő ha arra vágyok? Ez normális lenne ha a világ úgy mükődne ahogy kellene.. ez olyan mint, hogy Afrikában bizonyos helyeken éheznek az emberek , szerinted az normális?
Nem is akarnám tovább örökíteni mivel nem akarok gyereket.
Elcsúnyítja a nő testét, na meg használhatatlanná teszi 1 ideig , a másik meg, hogy sok időt és pénzt elvesz egy gyerek, nem hiányzik ez nekem egyenlőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!