Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Azért nem járna neked nő, mert NEM TÁRGYAKRÓL BESZÉLÜNK! Komolyan elvileg felnőtt embernek ezt külön magyarázni kell? És még neked van értékes belsőd, jó ég.🤦🏻♀️
Neked semmilyen nő nem járna ilyen gusztustalan személyiséggel, de persze felőlem aztán nyugodtan várd csak el, egyéni szoc.probléma, hisz úgysem fogod soha az életben “megkapni”. Úgyhogy várjad csak kitartóan, addig sem mérgezel egyetlen nőt sem a beteg agyaddal.
Emberekről beszélünk, szabad akarattal, önálló véleménnyel és döntésekkel, hogyan is képzeled, hogy majd neked alanyi jogon járni fog bárki is, pláne egy csinos nő, aki tőled csak jobbat találna..
Igen, biztos jobban jár velem az a csinos nő aki kapcsolatban van egy jóképű férfivel aki pl. rendszeresen veri de mégse hagyja ott
Szerintem nekem is járna pl egy kacsalábon forgó villa, mert miért ne, csak veled ellentétben én teljes méreteket tudatában vagyok annak, hogy ez SOHA nem fog megvalósulni. 🤷🏻♀️
Mindenki azt vár el, amit akar, csak aztán nem kell csodálkozni, ha ez mindösszesen egy álom marad. Mert hogy számodra határozottan az fog maradni.
De miért verné őt te nagyon ostoba?? Számodra csak ez létezik?! Jóképű=nőverő? 🤦🏻♀️ Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban ez látható.
Amúgy felvilágosítanálak arról, hogy nem csak fizikai bántalmazás létezik, hanem lelki/mentális is és te nagyon szépen erősíted ez utóbbit. Lenézed a nőket, tárgyként tekintesz rájuk, akik csak arra valók, hogy használd őket meg gyereket szüljenek, minden porcikáddal megveted őket, mit gondolsz te egyetlen fokkal is jobb vagy másoknál? Nem-nem, te is ugyanolyan szaralak vagy, mint azok a jóképű férfiak, akikről itt prédikálsz.
Ahhoz hozzájuthatsz csak dolgozz és pénzt kell szerezni.
Ez igaz, hogy működik a nőknél is, de nem pénzért akarok venni, a prostizást is már meguntam évekkel ezelőtt
Nem mondtam, hogy mindegyik jóképű veri a nőt.. megint kiforgatod amit írok.
Azt írtam, hogy vannak ilyenek és akkor miért is járna jobban a nő vele mint mondjuk velem?
Szerencsés férfiak akik ilyen ragaszkodó nőt találnak hogy még így is velük maradnak.. nekem meg nem jut egy se hiába viselkednék normálisan vele , ez van , nem fair az élet
Na most ástad el magad végleg. Sok féle emberrel találkoztam már életem során, de nálad undorítóbbat még soha nem láttam, soha. És őszintén remélem, hogy soha nem is fogok.
További jó epekedést csinos nők után, úgyis csak egy szép álom marad.
Mivel ástam el magam? Azzal, hogy jobb embernek tartom magam mint aki ver egy nőt? És leírtam, hogy én normálisan viselkednék vele ha kapnék egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!