Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett divat, hogy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?

Figyelt kérdés

Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.

Ti is tapasztaltátok ezt?

2022. szept. 8. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:
Nem akartam kiteregetni a feleségem dolgait, de remekül megy neki a párkeresés. Most egy olyan férfivel ismerkedik akinek van egy 14 éves lánya. Minden rendben van velük, egyik sem akadt fenn rajta, hogy a másiknak gyereke van. Valahol ez lenne a normális. Pl hogy én is ha keresek, akkor találok egy normális, gyerekes anyukát a korosztályomból vagy egy olyat aki gyereket akar és nem zavar el amiatt mert nekem van kettő! Miért ne lenne? Ennyi idősen ennek vastagon benne kéne lennie a pakliban. Röhej hogy ezen kiakadnak. Bár ha amúgy a Soundon meg Szigeten pasiznak a szintén majd ráérek 50 évesen gyereket akarni férfiakkal …
2022. szept. 9. 20:16
 52/88 anonim ***** válasza:
75%
Akkor keress gyerekes anyukát és ne azokra akard magadat erőltetni, akik nem akarnak egyáltalán. Senki ne köteles más ember kölykét a családjába fogadni, már pedig veled együtt ők is jönnének a kapcsolatba.
2022. szept. 9. 20:48
 53/88 anonim ***** válasza:
90%
De nem érted, hogy sokkal több gyerekes nő van a korosztályodban, mint gyerektelen? Miért nem velük foglalkozol?
2022. szept. 9. 21:02
 54/88 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekes, egyedülálló nő az ismeretségemben. Mindenki kapcsolatban van. Még a volt osztálytársak is, kivéve a gyerekteleneket, de biztos nem hiába. Vadidegenekkel meg nem ismerkednék ilyen buszmegállóban leszólíton stílusban. Ennyi idős fejjel nem igazán működik, hogy odamész egy nőhöz akivel ott vannak a gyerekei hogy “elhívhatlak egy kávéra?” De ha még nincsenek is ott, ez nem megy már. Inkább ismerősi körben lehet próbálkozni de az meg ahogy írtam, horror.
2022. szept. 9. 21:15
 55/88 anonim ***** válasza:
100%
A társkeresőt ajánlom.
2022. szept. 9. 21:50
 56/88 anonim ***** válasza:
85%

Találd fel magad, erre nem lehet mit mondani. Nem a gyermektelen nők hibája, hogy te nem tudsz ismerkedni magadtól és csak ismerősre próbálsz nyomulni. Egyébként meg ez aztán reprezentatív, az ismerősi kör nem egy nagy merítés, hogy következtess arra, amire itt próbálsz.

Lényegében azon problémázol, hogy a szűk ismeretségedben nem tudsz olyat nőt fogni, akit te fejben elképzeltél magadnak és ők a hibásak.

2022. szept. 9. 22:01
 57/88 A kérdező kommentje:
Nem. Barátok elmondásai, ismerősök, stb. Nézz meg egy fesztivált, kérdezz rá a dolgokra. Van egy ismerősöm akinek az a hobbija, hogy ilyen 35-50 éves nőket kezelget. Elmondása szerint majd a felének nincs gyereke, de majd egyszer (!) akar. A szexkapcsolatba azért belemennek.
2022. szept. 10. 11:15
 58/88 anonim ***** válasza:
100%
A 40 éves férfiak javarédzének miért nincs gyereke?
2022. szept. 10. 11:57
 59/88 A kérdező kommentje:
Hát ez az, ugyanaz! Csak ugye engem nem a férfiak érdekelnek. Az otthon élő, 45 évesen fesztiválozó férfiak is kínosak. Egyik munkatársam is ilyen: 46 éves, nincs gyereke, soha nem volt házas, komoly kapcsolata se volt. Az anyjához jár túró rudit enni (!) és sörözni mert a mama mindig bekészíti a kedvenceit a kisfiának. Ő kicsit kigyúrta magát, erőn felül ketten lízingelnek egy Mercedest (értitek két unokatestvér fizet együtt egy autót és felváltva használják, hogy mindkettő tudjon menőzni) és össze vissza hazudozik a nőknek korosztálytól függetlenül. Neki nagy sikerei vannak, odavannak a nők, hogy milyen sikeres és nincs gyereke! Ez fontos szempont. Aztán a szex után jön a nagy koppanás amikor kéne menni a túró rudira az anyósjelölthöz🤣
2022. szept. 10. 14:45
 60/88 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nehéz eldönteni, hogy melyik a rosszabb, egy anyós jelölt, vagy 2 kamasz fiú?🤔

De amúgy írtad, hogy a 24 évesben még látsz potenciált, mert pár év múlva megkomolyodik és akar gyereket. Tegyük fel, hogy a saját korosztályában lévő férfiak épp foglaltak, vagy nem akarnak komolyat. Maradnak tehát a negyvenesek, kénytelen lesz rájuk fanyalodni.(Azért azt csak érted, ha lenne lehetősége fiatalabbra, akkor nem negyvenesekkel foglalkozna.) Szerinted egy későn érő gyermektelen negyvenes pasit választana, vagy egy 2 gyerekes elváltat? Csak kérdem.

2022. szept. 10. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!