Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?
Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.
Ti is tapasztaltátok ezt?
Azon meg felháborodnak majd 45.50 évesen, amikor a gyerekük nyanyának hívja, mert azok lesznek:DDD
Próbálják a tinis éveiket kitolni, de a ráncaik nem hazudnak, ezért púderezik veszettül is magukat...
42
Ne, a pride "embereket" vedd férfinak...
Ebben a korosztályban már sokkal több az egyedülálló anya, mint a szingli, gyerektelen nő. De gondolom te se akarsz hétvégente állatkertbe vagy játszótérre menni a nő 4 és 6 éve gyerekeivel, mindig hozzájuk igazodni, elfogadni, hogy anyukának mindent egyedül kell megoldania.
Egyébként nyugodtan ismerkedj 20-on éves nőkkel, ha úgy gondolod, hogy főnyeremény vagy nekik.
30 körüli nők sem akarnak gyereket, szerintem kihalunk a francba. Az évi 90 ezer született gyerek nem lesz elég semmire.
ÉN akarok családot, a nők nem. Ennyi.
f32
Anyám 40 évesen szült. Nem nevezném nyanyának még most, 67 évesen sem. Lehet azért, mert volt ideje belém annyi tiszteletet és jó érzést nevelni, hogy meg se forduljon a fejemben ilyesmi. Sok fiatal anyuka nem végez ilyen alapos munkát a neveléssel, egyrészt, mert egyedül van hozzá, másrészt, mert van elég dolog az életében (nem, nem szórakozás, inkább kényszer a 30-as évei elején, amit a gyerekkel párhuzamosan kell abszolválni).
Mindig szeretem, mikor olyan szülők köpködnek más szülőkre és más szülők gyerekére, akik ezzel gyönyörű példát mutatnak a saját gyerekeiknek, hogy hogyan kell trágya embernek lenni. Ha te lennél a követendő példa, nem beszélnél így másokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!