Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett divat, hogy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?

Figyelt kérdés

Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.

Ti is tapasztaltátok ezt?

2022. szept. 8. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk, mert 23 éves koromra elvégeztem a sulit, dolgozok, 26-27 évesen szülök, és onnantól kezdve minimum 3! éven keresztül otthon rhadok a gyerekkel.

Oké tegyük fel, TALÁN visszavesznek a szakmámba kezdőfizetésért (amiért mellesleg 5 éven keresztül ültem az egyetemen), viszem a háztartást, ÉS otthon rhadok a gyerekkel, ha beteg.

Remek kilátások. Ott vagyok 31-2 évesen kezdőfizetéssel!, legalább még 16-18 éven keresztül lekötve a gyerek által, és 40+ évesen rájövök, hogy szuper, de egyébként semmit! nem csináltam azért, mert ÉN akarom, és nem pl a gyerek vagy a férjem (aki vagy viszi a háztartást 50-50, vagy bxhatom)

Kösz, nem.

2022. szept. 10. 17:48
 62/88 anonim ***** válasza:
43%

"otthon rhadok a gyerekkel"

Te inkább ne akarj gyereket, szívességet teszel vele neki ;).

2022. szept. 10. 17:51
 63/88 anonim ***** válasza:
85%
Hát én a gyerekek 3 hós korától már bedolgoztam otthonról a céghez (tipikusan alvásidőben), két évesen meg mentek bölcsibe.
2022. szept. 10. 17:55
 64/88 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig nekem miért nincs gyerekem?

Mert az exem 2,5 év után megcsalt - még jó, hogy nem szültem neki.

A barátom nem akar házasodni (nem baj, az ő dolga), én viszont nem vállalok gyereket "apasági nyilatkozatra".

2022. szept. 10. 17:57
 65/88 anonim ***** válasza:
25%

Az a durva, hogy a 61-es ráadásul 100%-ra van felpontozva. Eközben Afrikában Nigéria lakossága 1952-ben 30 millió fő, 2022-ben 211 millió. Ott nincs panaszkodás, csak szex orrba-szájba óvszer nélkül! Éljenek a négerek, vesszenek a fehérek!

Kihalunk, nem vitás. Utolsó lámpát le.

32f - akar gyereket, de nincs nő, aki szülne

2022. szept. 10. 19:21
 66/88 anonim ***** válasza:
77%

65

De van, itt vagyok! Szívesen! Ja, hogy nem vagyok elég szép? Meg nem vagyok elég vékony!

Helyesen: nincs "JÓ" nő!! aki szülne

2022. szept. 10. 20:21
 67/88 anonim ***** válasza:
35%

Ronda nem számít nőnek, nem téged szólított meg az úriember.

2022. szept. 10. 20:26
 68/88 anonim ***** válasza:
96%

67

Tudom! Előbb utóbb mindig kiderül, hogy a "nők" megnevezesbe, CSAK! a jó nők tartoznak bele

2022. szept. 10. 20:28
 69/88 anonim ***** válasza:
96%

65

Nagyszerü! Házad van? Autód van? Havi 6-800ezred van? Nem fogsz hisztikézni, ha

- A - Nem megyek vissza dolgozni, es akkor viszem a házmunkát, és ellatom a gyerek koruli teendők 100%át.

- B - Visszamegyek dolgozni szülés után, de akkor KIVESZED A RÉSZEDET (tehát nem "segitesz") a házimunkábol, a gyerek koruli teendőkből, valamint ha beteg, ugye otthon maradsz vele? (Egyszer én, egyszer te) ?

😘😗😘

2022. szept. 10. 20:48
 70/88 anonim ***** válasza:
83%

#69 Válaszolok helyette: Nem

Mégis csak férfi, vagy micsoda, ne várj tőle túl sokat:D

2022. szept. 10. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!