Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?
Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.
Ti is tapasztaltátok ezt?
Nemnem.
Anyagiakban túl az elvártakon, viszont te viszed az összes benti, én meg a ház körüli teendőket, mert tudom, hogy képtelen lennél tisztességgel felvágni a tűzifát vagy kiganyézni az istállót.
Persze ha az én házamba akarsz jönni és az én autóimat akarod használni, akkor gondolom megvan már a tisztességes stafirungod is, nem csak a csupasz hátsód tolod ide.
"Havi 6-800ezred van"
Azért ilyen kevés pénzre ne vállalj gyereket, mert borzasztó sorsa lesz neki. Inkább min. 2 milliós fizetést célozz meg, bár még az se túl sok pénz 3 embernek. legjobb persze, ha te keresel annyit.
70
Undorito, hogy mennyi pasi vinnyog, hogy kihal a fehér ember....mert a "nők nem akarnak szülni" WTF?????
Miért ér kevesebbet az én életem?
Ezt az egész népességcsökkenést a nők nyakába varrni undorito, és igazságtalan! A férfiak még jobban hibásak ebben, mint a nők.... Kinek szuljek? A netto 400 ezret kereső gyárimunkásnak?
71!
Nem-nem! TE akarsz istállot, te tartod rendben!
Van autóm, lakasom is!
De gyerekszüléskor, én b*szom fel a karrieremet, én vetem vissza is a karrieremet! Én maradok otthon vele majd ha beteg, ...
Nekem nem kell tüzifa, tokéletesen kényelmes a gazfűtés.
... a saját lakasomban kozponti futes van! Ha te akarsz gyereket, teremtsd meg a feltételeket, hogy nekem megérje felb*szni a karrieremet! Örömmel megtenném amugy egy gyerekert, ha tudnám, hogy tuti n b*szol át...!
72
Miert kéne 2-3M? 6-800 tokeletesen elég egy átlag eletszinvonalra, plusz az én GYED.em. (ami amugy le van korlátozva, hiába magas a fizetésem, a GYED, a fizetésem 70%a lenne, DE! maximum a minimálber 2x.esének a 70%a! Én buknék rajta, mert 3x keresek tobbet mint a minimálbér.
Ez alatt, tényleg borzasztó sorsa lesz! Nézz körbe a boltokban! Tudom, még anyuka vásárol neked a gyerekszobádba, de majd ha mész anyukáddal a boltba, nézz körül, hogy mi mennyibe kerul! Egy 3 tagu családnak, kb 1M kell a normális megélgeteshez
Egyedül élek, magasabb beosztásban dolgozom informatikusként, nettó 1.7 millió körül keresek havonta (részvényárfolyam meg egyebek függvénye). Én ennyiből biztos nem tudnék eltartani egy családot a nekem megfelelő életszínvonalon (mondjuk az más kérdés, hogy nem is akarok soha :D), azért mondtam, hogy még 2 millió is elég halovány.
76
Akkor viszont, nem neked szólt a komment, hanem azoknak a férfiaknak, akik itt picsognak, es verik az asztalt, hogy a nők miatt hal ki a fehér ember mérnemakarunkgyereketminők. De a pénzt én rakjam rá össze, az egzisztenciát én teremtsem meg hozzá, b*sszam fel a karrieremet, de szüles után rögtön menjek vissza dolgozni, lássam el a házimunkát, plusz a gyerek körüli teendőket, termeszetesen dolgozzak 8 órában, mellette oldjam meg, hogy ha beteg a gyerek, otthon tudjak vele maradni, termeszetesen eközben, a férfinak tovabbra is az legfontosabb, hogy mikor kaphatja meg a következő fejését, és hova élvezhet!
🤡🤡🤡🖕🖕🖕
Nem is neked szól, ahogy én értelmezem, arra még várnod kell tippem szerint legalább 10 évet.
A kérdés a 40-es nőkről szólt, akik gyereket akarnak még, de úgy élnek, mint egy 20 éves.
Ha jól értem, amúgy pont nem pályázik senki a pénzedre, nem kell sehova sem b@sznod a karriered sem potens jelentkező híján.
A hőzöngésed elméleti, nem vagy veszélyben, nyugi.
78
Sajnos de... A masodik kapcsolatom ment rá erre! Miért akar gyereket ugy egy pasi, hog NINCS semmilye! Szeretni ettől tudom..., de miért kell a gyerek??? És a legtobb tényleg igy gondolja! Én rakjam félre a pénzt rá, és én csináljak mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!