Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?
Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.
Ti is tapasztaltátok ezt?
Azért mert a fehér ember nem cigány és megfelelő környezetet szeretne saját gyerekének, csak "egyesek" ellehetetlenítik, illetve elveszik a fehér ember életterét illetve pénzét. Telenyomják Európát n*ggerekkel, akik majd "dolgoznak" helyettük, de valójában csak a segélyekre és az ingyenélésre mennek, amit szintén a fehérnek kell megtermelnie.
Egyébként ezért megy a sírás is itt. Jaj-jaj, nem tudok ismerkedni. Persze hogy nem, amikor szét lett k*rva a társadalom, íratlanul van megtiltva egy csomó minden. A magyar meg a fehér tudja, hogy nem szabad össze-vissza kefélni meg csajozni meg bulizni, neki dolgoznia kell mert nem kap segélyt az államtól. Ennyi.
20
Tényleg nehezen érthető, hogy te ezen miért akadsz fenn. Te lassan letudod a gyerekezést, pont most lenne itt az ideje, hogy belazulj és jókat szórakozz ezekkel a "40 az új 30" világlátasú teremtményekkel.
Figyelj a védekezésre és érezd jól magad, az sokkal élvezetesebb, mint nagy mellénnyel moralizálni.
Kedves Kérdező!
Nem olvastam végig a válaszokat, hogy még véletlenül se befolyásoljon.
Eléggé elszomorítanak a tapasztalataid. Sajnos több férfi ismerősöm is beszámolt már hasonló dolgokról. Nem a gyermektelenség a lényeg, hanem, hogy úgy gondolkodnak, vagy másképpen fogalmazva az észjárásuk elég gyermeki.
Komolyan az én generációm iyen? Ne már! :( Lesúlytó.. Mert lehet szeretni a bulizást. Az életet élni kell, ebben egyetértek. Nekem sincs utódom. Egyszerűen így alakult az élet. Egy kapcsolatom sem fejlődött addig, hogy úgy lássam, itt az idő. A másik legfontosabb oldala pedig egészségügyi.
#20! A te házasságod úgy jön ide, hogy úgy beszélsz, mintha nálad lenne a bölcsek köve, pedig nincs. Kevesen találkoznak 20 évesen az igazival. Mint a mellékelt ábra mutatja, neked se sikerült. Van, akit nem zavar, fiatalon vállal gyereket bárkitől is, más meg megvárja azt, AKITŐL akar. Ez lehet, hogy csak 38 évesen jön el, viszont nagyobb eséllyel neveli fel családban a gyerekeit, neki meg lehet, hogy az fontos szempont.
Szidod a nőket, mert 40 évesen szerinted nem megfelelő a témájuk. Hát, elmondanám, ha szigorúan nézzük, te se voltál kor szerint a helyeden soha. Egy 21 éves, nem férfi, nevezzük inkább fiúcskának, mindenre alkalmasabb, mint apának. Akkor lenne ideje a bulizgatásnak. Tehát te pont úgy, ahogy az általad lenézett nők, nem a megfelelő időben voltál a megfelelő helyen. Amellett 20 évesen még az iskolapadot "illik" koptatni, szülés helyett. "Albérletben él".Miért, 20 évesen hol él? Talán a saját lakásában? Na, ne röhögtess. Max.a szülei nyakán.
Vagy nézzük a jelenlegi helyzetet. Ha az a követendő, amit te csinálsz, akkor pár év múlva nagypapa leszel. Az összes mesekönyv úgy ábrázolja a nagyszülőket, hogy az ősz kontyos nagymama lekvárt főz, nagyapó meg a fotelben pipázgat😂 Lehet, hogy 200 éve ezt 40 évesen hozták az emberek, de ma baromira nem így néznek ki a negyvenesek. Ez van. Arról nem beszélve, hogyha a gyerekednek gyereke születne pár éven belül, te vagy az anyja mit tudna neki segíteni aktív dolgozóként? Semmit. Ott állna 2 éretlen, tanulatlan 20 éves, nulla munkatapasztalattal, lakás nélkül egy csecsemővel. Nem, ez SE ideális. Keresztfiam 19 éves. Kb. egy vajas kenyeret nem tud magának megkenni. Most érettségizett, egyetemet kezdett. Semmit nem élt még, elképzelem, milyen szívesen pelenkázna.(Van egy 1 év alatti testvére. Időnként hajlandó foglalkozni vele, de az kb.annyiban merül ki, hogy fogja egy kicsit, és alig várja, hogy mehessen vissza gépezni. Pedig szereti a gyerekeket, csak még 1000más dolog van, ami jobban érdekli.)
Maradjunk annyiban, hogy általánosságban az ideális kor a gyermekvállalásra 25 és 35 között van, de minden esetben függ az egyén élethelyzetétől. Nem vagyunk egyformák.
A te exnejednek is biztos bejött a nagybetűs élet, elvégre elváltatok és kezdheti újra az ismerkedést, a fiatal évei a gyerekekkel teltek és olyan embernek szült, akivel vége így a 40 fele, gondolom amikor hozzád ment, nem erre vágyott. Így jön ide a házasságod... Meg az is, hogy miként nevelted a gyerkeidet, mennyit foglalkoztál velük, vagy minden a volt feleséged nyakába szakadt. Erre nem vágynak azok a nők, akik inkább 40 fele akarnak gyereket, vagy azután se. Meg persze az se mindegy, hogy mennyire volt kiszolgáltatva a nejed anyagilag, azért 40 fele egy nőnek már van egyedül is megfelelő egzisztenciája egy gyerekhez és nem kell függenie a férfitől.
Ja meg ha megfogalmazol egy kérdést, akkor azt kérdezd meg a címben, amire tényleg tudni akarod a választ és ne háborogj, ha a legtöbben arra válaszolnak inkább, mert azt hiszik téged tényleg az érdekel, nem pedig hogy ovis agyú nőkkel kezdesz ki.
Ez a "ráérek még, élni akarok" szöveg csak annyit jelent, hogy nem talált olyan párt, amilyet szeretett volna. Ő is pontosan tudja, hogy nem ér rá és ha holnap megjelenne az életében az igazi, akkor már holnapután elkezdené nézegetni a bútorokat a babaszobába.
Amelyik nő családot akar, az tesz is érte fiatalon is és nem különböző célokat tűz ki maga elé, hogy majd amikor ezek meglesznek, utána jöhet a gyerek. Nem arra kellene koncentrálni, hogy összehozzanak egy olyan egzisztenciális hátteret, amiben egyedül is fel tudnák nevelni a gyereket, hanem inkább arra, hogy legyenek annyira vonzó nők a párjuk számára, hogy az ne akarjon lelépni mellőlük. Persze az ilyen halogató típusú nőknél rendszerint éppen itt van a baj.
Minek szüljön 20-25 évesen az első pasinak, azért, hogy 40 éves korára elvált legyen, mint te?
Egyébként, nagyon egyszerű a válasz, vagy nem volt megfelelő pasi vagy megfelelő anyagi háttér hozzá. Statisztikailag nézve még mindig 30 alatt szülik s magyar nők az első gyerekeiket, tehát egyáltalán nem akkora divat, mint ahogy te azt beállítod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!