Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat, hogy 40 évesen akar szülni egy csomó nő?
Keresgélek a korosztályomban, 38 vagyok. Pl rengeteg régi osztálytársnő ennyi idősen gyerektelen. De tényleg nagyon sok! Főleg a legcsinosabbak. De munkatársnő is van több. Amikor beszélgetéskor kérdezem, hogy van-e gyerek, a válasz szinte mindig az “ráérek még, élni akarok, bulizni, kirándulni”. Hova akarnak várni majd 40 évesen? Nem értem. Rám meg ferde szemmel néznek amikor mondom, hogy van egy 17 és egy 14 éves gyerekem. Mint valami eszement bolondra. Sokszor ezen megy el az ismerkedés, mert nem tudnak ezek a nők semmit kezdeni azzal, hogy nekem ekkora gyerekeim vannak. A vicces most volt hétvégén, randi, 37 éves gyerektelen nő. A témái nagyrésze az volt amit a 17 éves fiam szokott mondani. Milyen Majka (stb) koncert lesz amire el kéne menni, hova lehetne még menni nyaralni, ilyen-olyan autók, celebek. Közben ez a nő nem egy hajtós típus, hanem komoly diplomás középvezető. Nem is kértem volna több randit, bár ő utasított vissza mert idézem túl komoly vagyok és az én életvitelemhez jobban illene egy korombeli nő, de amúgy egy tizest letagadhatnék külsőleg. Hát amikor mondtam neki, hogy egyidősek vagyunk, csak nézett. Miért fura, hogy 38 évesen nem azon izgulok, hogy mi lesz a Szigeten a tinik között? Semmi baj azzal, de ne én legyek már a furcsa különc.
Ti is tapasztaltátok ezt?
Mert lehet.
Az orvostudomány fejlődött. Sokat. Most már nincs különösebb kockázata annak, ha valaki 35-40 évesen szül.
Egy 40 éves pedig nem öreg.
Továbbá attól, hogy valaki túl van a 30-on, még érdekelheti a zenei élet, jogában áll szórakozni, és nem kötelező befásultnak lenni.
Tudod, mi a gáz? Az, hogy te harmincasként már egy keserű, befásult vénembernek tűnsz. És az, hogy te mások életén hisztizel ahelyett, hogy a magadét próbálnád rendbe tenni.
Amúgy meg az ugye megvan, hogy akiknek már van gyerekük, azok döntő többségének családja is van, és mondjuk ezért nem fognak potenciális randipartnerként feltűnni?
Abszolút megértelek, én is ezt tapasztalom. Múltkor egy 37 éves nővel volt randim és az volt neki a legfontosabb, hogy én milyen zenét szeretek. Ez gimiben, 17 évesen érdekes téma, de a felnőtt világban nagyon kevés.
40 évesen már csak nagyon kevés nő fog szülni. És nem azért mert biológiailag nem tehetné meg, hanem mert egy férfi inkább vagy 30-ast választ. Ez a kegyetlen valóság.
Mert megjött az eszük azért szülnek.
Egy nőnek melyik testrésze nem a gyerek miatt olyan amilyen?
Kis orosz rulett, olyan korban könnyebb belehalni a szülésbe.
Amúgy aki addig nem vállalt gyereket, az utána se nagyon tegye. Mindkét nemre vonatkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!