Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, hogy a pasi akivel ismerkedem még viszonylag fiatal (26 éves) de már most 2 diplomája van, és magas pozícióban dolgozik?

Figyelt kérdés
Nem dicsekedett el vele, ismerősön keresztül ismertem meg és tudtam ezeket róla, és valamiért zavar ez, pedig semmi baj nem lenne vele, de nem tudom miért, de valamiért ez zavaró benne.
tegnap 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Irigy vagy rá.
tegnap 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Zavar????? A normális nő, ilyesminek örülni szokott
tegnap 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
1# Szerintem nem rá irigy, hanem inkább a kérdezőnek van kisebbségi komplexusa mellette, gondolom neki nincs egy diplomája sem és valami átlagosabb pozícióban dolgozik.
tegnap 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Okos és jó pénzt keres. Dobd át priviben a számát, ne szenvedj vele, ha neked nem felel meg!
tegnap 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Szintén 2 diplomás, de idősebb férfiként engem inkább a pozíció zavar, hiszen 26 évesen pár év munkatapasztalattal egy felelős beosztás inkább felelőtlenség. 22 év munkatapasztalatából írom ezt, az ilyenek nem lesznek jó vezetők és gyorsan kiégnek.
tegnap 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem vagy ilyen képzett és kisebbrendűségi érzéseid vannak, hogy nem vagy elég jó neki, biztos majd mást akar + hát ha ilyen jó pozícióban van rengeteg lehetősége van válogatnia a nők közül és biztos lesz majd nálad jobb, nem érzed magad biztonságban.
tegnap 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!