Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, hogy a pasi akivel ismerkedem még viszonylag fiatal (26 éves) de már most 2 diplomája van, és magas pozícióban dolgozik?
Figyelt kérdés
Nem dicsekedett el vele, ismerősön keresztül ismertem meg és tudtam ezeket róla, és valamiért zavar ez, pedig semmi baj nem lenne vele, de nem tudom miért, de valamiért ez zavaró benne.nov. 30. 22:19
11/13 anonim válasza:
#5 és te vezető vagy a 22 év tapasztalatoddal?
12/13 anonim válasza:
5-os vagyok, igen, 5 éve vagyok középvezető pozícióban
13/13 anonim válasza:
Én megértelek. Nekem pl nincs önbizalmam túl sok, főképp a tanulmányaimat illetően. Rossz tanuló voltam általánosban, gimiben és egyetemen is, utóbbit ott is hagytam. Azóta a munkáimnak nincs neve. Vagyis irodai adminisztrátor vagy telefonos ügyfélszolgálatos szoktam lenni és nem valami kézzel fogható mint pl mérnök vagy pszichológus. Én is arról álmodoztam, hogy majd jön egy okos diplomás vezető beosztású herceg és milyen jól élünk majd. De amikor ilyennel voltam együtt egy darab szarnak éreztem magam. Ismerkedéseknél is. Úgy érzem, ők nem tudnának engem szeretni, nem értékelnének és nem becsülnének meg, mert a velem egykorúak 95%-ának van diplomája, biztos találnának mást. Végül olyan párt választottam, akinek szintén érettségije van és nem fejezte be az egyetemet. Szerintem ha befejezte volna, nem biztos, hogy összejöttünk volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!