Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akiknek a társ választása nem ez a három szempont alapján történik ?
1, a férfi külseje (legyen magas és vékony)
2,tanulmányok (diploma meg nyelvvizsgák)
3, pénz (legyen lakása /autója és milliós fizetése)
Igen, vannak olyan nők akik kizárólag az alapján választanak párt, hogy hány incel kérdést írtál ki életed során a gyk-ra.
Minel többet, annál jobb❤️
1. A férjem magas, de nálam nem volt ez kifejezetten szempont, mert én alacsony vagyok. Vékonynak véletlenül sem mondanám.
2. Beszél nyelveket, ez nekem bejön, de nincs nyelvvizsgája és kibukott a főiskoláról.
3. Mikor megismertem, albérletben lakott, és nemcsak kocsija, de még jogsija sem volt.
Nyilván én is szerettem volna egy jóképű, tanult, okos, intelligens férfit, nagy farokkal (köszi kettes), de normális nő nem úgy választ párt, hogy van egy listája, és csak és kizárólag olyan férfi jöhet szóba, aki mindennek megfelel. Ez nem valami tündérmese.
Dehogy alacsonyabb! Csak az ő véleményük nem számít!
Nem ártana ha sok nő megfogadná az 5-ös válaszoló hölgy által leírtakat és leszállna a földre.
Esetleg azt várná el,amit ő is ad! Ebbe "csak a p.nci" nem számít bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!