Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak nők akiknek a társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akiknek a társ választása nem ez a három szempont alapján történik ?

Figyelt kérdés

1, a férfi külseje (legyen magas és vékony)

2,tanulmányok (diploma meg nyelvvizsgák)

3, pénz (legyen lakása /autója és milliós fizetése)

#rajtengedély #Párvállasztás #Nem ducikás nő #Penzorientalt
ma 13:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
XD
ma 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
41%
Egy jó f@$z is kellene még ezeken kívül.
ma 13:32
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

Igen, vannak olyan nők akik kizárólag az alapján választanak párt, hogy hány incel kérdést írtál ki életed során a gyk-ra.

Minel többet, annál jobb❤️

ma 13:39
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Megint egy idióta🤣🤣🤣🤣
ma 13:40
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

1. A férjem magas, de nálam nem volt ez kifejezetten szempont, mert én alacsony vagyok. Vékonynak véletlenül sem mondanám.

2. Beszél nyelveket, ez nekem bejön, de nincs nyelvvizsgája és kibukott a főiskoláról.

3. Mikor megismertem, albérletben lakott, és nemcsak kocsija, de még jogsija sem volt.

Nyilván én is szerettem volna egy jóképű, tanult, okos, intelligens férfit, nagy farokkal (köszi kettes), de normális nő nem úgy választ párt, hogy van egy listája, és csak és kizárólag olyan férfi jöhet szóba, aki mindennek megfelel. Ez nem valami tündérmese.

ma 13:41
 6/24 anonim ***** válasza:
29%
Hűha. A ducikás nőknek biztosan alacsonyabb az elvárásuk.
ma 13:41
 7/24 A kérdező kommentje:

Dehogy alacsonyabb! Csak az ő véleményük nem számít!

ma 13:43
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Nincs mert alap a vonzalom és, hogy okos, céltudatos legyen a férfi.
ma 13:44
 9/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem ártana ha sok nő megfogadná az 5-ös válaszoló hölgy által leírtakat és leszállna a földre.

Esetleg azt várná el,amit ő is ad! Ebbe "csak a p.nci" nem számít bele.

ma 13:50
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Kapaszkodj, mert nagyon durvát fogok mondani: több is van, mint ez a három szempont. Teljesen normális, hogy valakinek ezek a dolgok fontosak. De ezen felül rengeteg más dolog is van, ha két ember együtt akar élni. Még durvábbat mondok, férfiaknak is vannak elképzelései, preferenciái amikor ismerkednek. Had legyenek az embernek igényei, mindenkinek más a fontos.
ma 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!