Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akiknek a társ választása nem ez a három szempont alapján történik ?
1, a férfi külseje (legyen magas és vékony)
2,tanulmányok (diploma meg nyelvvizsgák)
3, pénz (legyen lakása /autója és milliós fizetése)
Nincs, mivel
1, senki sem akar neki nem tetsző emberrel összejönni
2, ezek alap dolgok, hogy ne alulfizetett betanított munkás legyél
3, ezek is alap dolgok ,hogy ne kelljen választani a fogorvos vagy a számlák kifizetése között a hónap végén.
Lehet, hogy te elélsz a híd alatt is, elég neked, ha hetente 1x fürdesz. Viszont egy normális embernek ezek nem elegek.
Lehet álmodozni hatalmas nagy őszinte szerelemről, ahol az 1-2-3-as pont nem számít. Csak a szerelemmel nem laksz jól, nem tudsz vele fizetni a boltban, nem tudod befizetni vele a számlákat.
Az exemnek nem volt jogsija lakasa penze sem
Ok magas volt de melle az a gebe tipus egy technikusija volt nyelvet max bukdacsolva alapszint alatt, ja hosszu de vekony farka volt.
Azert ex mert 1. Szar volt a szex 2. Halom adossag miatt
Igen, vannak, viszont mindenkinek joga van ahhoz, hogy bizonyos igényeket támasszon!
Sok mindennek kell stimmelnie, ha két ember jól működő kapcsolatra vágyik.
1, a férfi külseje (legyen magas és vékony)
Mindenkinek számít a külső (a férfiaknak is, nem kell ászentnek lenni), de mindnekinek más tetszik (pl a vékony pasik nekem sosem jöttek be)
2,tanulmányok (diploma meg nyelvvizsgák)
Nem kell mta tagnak lenni, de azért egy alap legyen meg. Érettségi+valami egyéb papír, szakma/diploma teljesen mindegy, de valami célja, háttere legyen.
3, pénz (legyen lakása /autója és milliós fizetése)
Hát bocsánat, de ez fontos. Én is dolgozok, hogy meglegyen a pénzem, a partneremtől is ezt várom. Nyilván ma magyarországon egyáltalán nem alap fiatalon kocsi+ház meg milliós fizetés. Ez a hiszti része, hogy legyen mire mutogatni. De az elvárható, hogy ne segédmunkás legyen. Ha közös életet tervezek valakivel, akkor azt valamiből fenn is kell tartani, neki is és nekem is be kell szállni.
Nekem fontos az is, hogy tudjon helyesen írni.
Neked mit keres a "nem ducikás nõ" a kulcsszavak között? Megvan! Csak neked lehet elvárásod, a nőnek nem.
Nekem mindenek előtt az illető személyisége és kisugárzása számít.
Így bárkivel is jöttem össze, előtte már legalább fél éve ismertem az illetőt és tudtam róla milyen, azért jöttem össze vele mert tetszett a személyisége. Nem is volt 2 évnél rövidebb párkapcsolatom. Volt magas és alacsonyabb barátom is. Volt, aki pocakos volt, aki kifejezetten sportos volt de benne is jobban vonzott az az igényesség, amely jellemezte a személyiségét minden szempontból mint az izmos külseje, amely ennek egyik eredménye volt.
Mostmár lassan 2 éve egyedül vagyok, mert még mindig szerelmes vagyok a legutóbbi barátomba, akivel végül elváltak útjaink. Így férfiként rá sem nagyon tudok nézni másra, jelenleg senki felé nem tudnék nyitni emiatt - legyen az illető bármilyen tökéletes minden szempontból.
Egyébként magam is igényes, de inkább a természetesség híve vagyok. Többnyire könnyen barátkozom, de inteovertált beállítottságúként csak 1-2 emberrel ápolok szorosabb kapcsolatot, de velük őszinte vagyok és ők számíthatnak is rám.
Csak azért mondom, hogy vázoljam, hogy létezik ilyen típusú nő is, de én nem társkeresőzök, és kizárólag olyanok "botlanak" belém, akiknek van türelme megismerni, és azon kevés személy közé tartoznak, akiknek végül bizalmat szavazok.
Úgy csinál itt sok férfi mintha nekik nem számítana a külső….áá dehogynem! A férfiaknak számit csak leginkább!
Mit is írt a kérdező a duci hölgyekről? Az ő véleményük nem számít! Mert aztán te ki vagy? Kiteszed ezt a kérdést, mert elég iq 0 lehetsz….megy az általánosítás ezerrel, gondolom nem sikerül nőt szerezned és ezért rühelled a nőket, és beállítod a férfiakat áldozatnak, de azért te nem adod meg a tiszteletet a nők fele…..a duci nők fele meg aztán plána nem.
"Dehogy alacsonyabb! Csak az ő véleményük nem számít!"
Ha neked a duci nők véleménye nem számít, akkor gondolom, azt sem vennéd a szívedre, ha egy magas, diplomás, jól kereső nő írná azt, hogy az alacsony és / vagy vagy nem diplomás, nála kevesebbet kereső férfiak véleménye nem számít, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!