Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
80 vagyok.
Sajnos nincs 100%-os módszer. :(
Viszont nem kell kiadni magad, csak tudatosan igyekezz ellazulni amikor együtt vagytok, és ne emelj képzeletbeli glóriát a pasi feje fölé. Ő is csak egy ember, még ha bele is vagy zúgva.
Nem úgy adtam ki magam, hogy megmondtam, vagy ilyesmi, csak reagáltam a "közeledésére", amire addig nem. Fölösleges, csak lejáratom magam.
Nem emelek glóriát. Biztos vannak hibái, csak még nem láttam. Pontosabban eddig. Mostmár igen.
"Megis az a jo valasztas"
Nincs objektive "jo valasztas", minden valasztas az egyenen mulik, hogy az o karakterehez es a kondicionalasahoz mi illik.....
38F incel
Ebben teljesen igazad van, abszolút kudarckerülő vagyok. Azt is tudom, hogy miért. Egyszerűen nem akarok kilépni a kis álomvilágomból. Engem tényleg nem érdekel senki (mármint pasi, úgy). Kb.10 évente fordul elő, hogy valaki megtetszik. Na, most ha én konkrét lépéseket tennék érte, akkor kiderülhetne, hogy nem érdeklem. Amit valahol így is tudok, hisz nem kezdeményezett egyértelműen, de így él a remény, hisz nem is utasított vissza. Nem akarom, hogy remény se legyen, csak a semmi.
Amúgy azon sokat gondolkoztam, hogy miért vagyok ennyire bátortalan, biztos fiatalon volt valami rossz élményem, hogy visszautasítottak, de arra jutottam, hogy nem. Egyetlen egyszer volt visszautasításban részem, de pár hét múlva ő is jelentkezett, és könyörgött, hogy jöjjünk össze. (A visszautasítás idején egy kapcsolata végén járt, amikor megkeresett, addigra teljesen lezárta.) De én akkor már másba voltam szerelmes, akivel együtt is jártunk.
#89! Nagyon összekevered a dolgokat. "Másoknak akarnak megfelelni"😂Hát, ezen sírva röhögne bárki,aki ismer. Pont ellenkezőleg, világ életemben lesz@rtam, hogy mit gondolnak mások. Egyetlen embernek akarok megfelelni, magamnak. Nem is értem, ezt honnan vetted.
Ha lesz is olyan, akivel összejössz...Mint írtam, volt már egy csomó kapcsolatom, kapcsolaton belül semmi problémám, mivel ott már tudom, hogy engem választott. Ha nem kellenék neki, minek jött van össze velem? Biztos, nem a pénzemért, mert az nincs😂
Itt viszont nincs jele, hogy érdekelném, mindössze arról van szó, hogy nem megyek házhoz a pofonért. Semmi másra nem vágyom, csak, hogy a férfi fejezze ki, ha szeretne valamit, hogy legyen mire lépnem. Ne nekem kelljen már udvarolni, mert az nem az erősségem, és nem is hiszem, hogy a nő feladata. (Tudom, nő is kezdeményezhet, de attól még alapvetően a férfi dolga. Tudjuk már ki a vad, meg ki a vadász.)
Nem ismered a történet hátterét. Ha kezdeményeztem volna, és kiderül, hogy nem kölcsönös, az életem több területén hátrány ért volna. Nem megfelelési kényszer az, ha a saját érdekedben nem akarod direkt elb@szni azokat is, amik még működnek, hanem megelégszel azzal, hogy a szerelmi életed kudarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!