Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek soha senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?

Figyelt kérdés

Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.

Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?

2022. júl. 30. 14:06
 31/94 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mondhatni, ez az élet rendje. Sokan csak erre fogják.

Bár saját véleményem szerint emögött maga a 2 fél áll. Nem 1 emberek múlik a dolog. Mindenkinek más ízlése van, ami az évek során változhat. Magamból kiindulva mondom ezt. Hogy nekem is a magas elvárásaim és az 'ideálom' ellenére, rengeteg sokszínű, új és más ember tetszik meg. Nem lehet ezt kiszámolni, befolyásolni.

Valószínűleg a tiéd is és az övé is.

Emellett nehéz. Ha van egy ember, aki tetszik, arra rá kell hangolódni. Magára az emberre. És ez a legnehezebb. Szinte lehetetlen hogy az az ember, aki nekünk tetszik, ugyanúgy érezzen, mert ő is és te is teljesen más hangulaton, síkon vagytok.

Ezt persze lehet kompenzálni a megjelenéssel. (Kellemes illat, megnyerő viselkedés, vidám aura...)

De az igazi úgyis majd jönni fog, észre sem lehet majd venni és egyszer csak ott terem. És marad

2022. júl. 31. 01:22
 32/94 anonim ***** válasza:
29%

"Ezek szerint jó pasiknak is bejöhet nem nagyon jó nő."

Ideiglenesen, amikor nincs más. Pár dugásra, de nem komoly kapcsolatra.

2022. júl. 31. 01:47
 33/94 A kérdező kommentje:

#31! Köszi a választ. Az igazi már megjött, de nem maradt🙁

#32! Ezzel nem értek egyet. Szerintem pont fordítva van. Jó pasinál nincs olyan, hogy nincs más. Mindig kaphat nőt, hisz fürtökben lógnak rajta, csak választania kell. Márpedig pont az az általános, hogy a bombázókat választják ágybetétnek, komoly kapcsolatra meg nem kirívóan szépet. A nagyon jó nőről ugyanis kevésbé feltételezik, hogy okos is, hűséges, vagy mondjuk "anyatípus". Természetesen lehet, hogy az, de mégis élnek ilyen előítéletek. Ezek pedig nem szempontok szexkapcsolatban, de hosszútávon többnyire igen.

2022. júl. 31. 09:48
 34/94 anonim ***** válasza:
35%
Túl nagyok az igényeid, önmagadhoz képest. Nem tudod hol a helyed. :))
2022. júl. 31. 13:14
 35/94 A kérdező kommentje:
#34! Ez nem hasznos, mivel nem válasz a kérdésre. Ha szerelmes belém a másik fél, akkor lényegtelen, hogy szerinted mekkorák az igényeim. Mint írtam, erre volt példa, tehát az igényeim nem magyarázzák.
2022. júl. 31. 14:29
 36/94 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hogy megrekedtél ezen a szinten? :)
2022. aug. 3. 14:08
 37/94 A kérdező kommentje:
#36! Provokatív kérdésekre nem válaszolok. Mégis melyik az a szint, ahol megrekedtem? Ahol nem tudom, hol a helyem?😂
2022. aug. 3. 14:57
 38/94 anonim ***** válasza:
Hát a leírást s hozzászólásaid alapján az én véleményem h túl sokat agyalsz. Én mindig megkaptam a kiszemeltjeim, megkaptam amit akartam. De valami elbukott nállam. Az utolsó kettőnél nem kaptam meg, igaz azok drogosok voltak, mit várhattam volna. De ezekután rájöttem h társfüggő voltam, csak az boldogított aki tetszett, aki nem azzal a sex sem ment úgy. Ráadásul rphanó világ lett, senkiben nincs türelem szinte, ezáltal építő bizalom. Ha valami nem olyan egyre többen úgy váltogatják a társaik mint az alsóneműjüket.Ez nekem nem jön be. Így leálltam. Ezálltal én nemtudtam önmagam adni, úgy megnnincs rendes kapcsolat, már nem kaparok, majd jön ha jönnie kell.Biztos létezik olyan aki ezt megérti, s imponáló, hisz minden ember, minden korszakban más. Élem az életem, s nem kattogok h miért... Mindenkit azért hoz a sors az utunkba, h tanuljunk tőle. Egyszer majd jön az akivel csak jó lenni, aki mellett nyugalom van....
2022. aug. 3. 19:48
 39/94 anonim ***** válasza:

"De az igazi úgyis majd jönni fog, észre sem lehet majd venni és egyszer csak ott terem. És marad"

Butaság. Olyan, hogy "igazi" nem létezik. Maximum olyan, hogy minimális kompromisszum kell külső/belső terén. Viszont aki minél inkább rendben van, annak annál inkább nagyobb lesz az önbizalma, ergo annál kevésbé fog teperni akkor, ha nem kap egyértelmű zöld utat a kezdeményezés során... Magyarul, ha a kiszemelt kolléga mondjuk 2 hónap után, amikor először kettesben maradtok a kávézóban, próbál pár általános nyitó kérdéssel puhatolózni (pl. "ritkán látlak, melyik részlegen vagy? És jó ott a hangulat?") akkor rögtön venni kell a lapot. Nem pedig a "jujj, nehogy izgatottnak tűnjek, ezért flegma leszek, hadd küzdjön" taktikát alkalmazni ("HRen vagyok, jó.")

De a fenti is ideális eset, mert a nagy büdös rideg valóságban szinte sose fog egymás melé sodorni az élet, hogy spontán helyzet alakuljon ki. Proaktívnak kell lenni.

2022. aug. 3. 23:48
 40/94 anonim ***** válasza:
Mi volt ezaz "üdvözlettel : Balázs"? Ki az, s miért írja ki a nevét? 😃
2022. aug. 4. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!