Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
Lehordod azt, aki azt irja, hogy a szinted fole losz, aztan leirsz egy ilyet:
"Ráadásul ott van, hogy jobb pasi, mint én nő"
38F incel
#62! Persze, hogy lehordom, mert hülyeséget ír. Ti incelek soha nem fogjátok fel, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni. Ha nekem ő tetszik, az nem azt jelenti, hogy oda lőttem, hanem, hogy ilyen az ízlésem. Ez pech, de nem tehetek róla. Azt se parancsolhatod meg senkinek, hogy szeresse a tökfőzeléket, ha egyszer utálja. Ha én a világ legrondább nője lennék, akkor se jönnek össze olyannal, aki nem tetszik. Mert nem akarom, hogy megcsókoljon, nem akarom, hogy megdugjon.stb. Miért tennék olyat, amit NEM akarok???
Ettől függetlenül, mint írtam, szinte csak olyan pasim volt, aki jobb pasiban, mint én nőben. Mert neki meg olyan az ízlése. Szóval egyáltalán nem kizárt.
Viszont attól még, ha nem lenne jobb pasi, mint én nő, ha nem ad egyértelmű jelet irányomba, akkor ugyanúgy azt érezném, hogy nem tetszem neki, tehát nem lennék magabiztos. Ha jobb, akkor nyilván ez hatványozottan igaz. (Egyébként minden általam ismert nőjénél jobb pasiban, szóval lám, ők is fel tudták szedni valahogy, hiába "rosszabbak".)
A magabiztosság belülről fakad.
Ha nem érzed magad elég jó nőnek, járj el tornázni.
Tanulj! Egy nyelv, egy menő képzettség.
Ezektől mind lehetsz magabiztos.
#63! De nem azt mondtam, hogy nem tartom magam jó nőnek. Őt tartom túl jó pasinak.
Sportolok, van diplomám, érdekes munkám, beszélek nyelvet. Ő sportos, de az én sportom érdekesebb 😂 Nincs diplomája, de több nyelvet beszél, mint én, és jobban. Egy szakmában dolgozunk, csak ő magasabb szinten, szóval ezzel nem fogom lenyűgözni 😁 De ezek nekem semmit nem jelentenek. Csomó mindennel elégedett vagyok magamban, de az arcom nem szép. Ő meg mintha egy plakátról lépett volna le+fiatalabb nálam 🤣Na, gondolom, ezzel már mindenkinél kivertem a biztosítékot.
Nem vertél ki semmilyen biztosítékot.
Te ok nélkül vagy kishitű. Miért esel hasra attól, hogy ő milyen szép férfi?
Magaddal egyenrangúként gondolj rá és úgy kezeld.
Te is le tudsz tenni sokmindent az asztalra, nem Jucika vagy a futószalag mellől.
Meg kellene tanulnod becsülnöd magad és levetkőznöd a kisebbrendűségi érzésed.
És ne keress okokat arra, hogy miért nem vagy elég jó hozzá.
Nem minden férfi a legszebb pofit keresi. Volt olyan nő aki az érdekes hangjával fogott meg. Ez csak egy példa.
Mondd már el neki, hogy bele vagy esve!
Így akarod leélni az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!