Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
#38! Nem hiszem, hogy túl sokat agyalok. Csak hát nem az első, és az elsőből se tanultam. Én társfüggő se vagyok, épp ellenkezőleg. Nagyon ritka, hogy valakiért eldobnám a szabadságom. Lehet, hogy pont azért van ez. Csak olyanba szeretek bele, akiről tudat alatt megvan, hogy nem kell érte eldobni 🤷🏼♀️
#39!Tudom, hogy sokak szerint nincs igazi, de szerintem meg van. Róla például tudom, hogy külsőleg teljesen az "igazim" és amennyire kiderült belsőre is. Tény, hogy az igazinál is szükség lehet kompromisszumra, de ha olyan minimális, hogy észre se veszem, az nem zavar. Sok kompromisszumot viszont nem akarok. Minek? Miért nem azzal van az ember, akivel nem , vagy nagyon minimális kell? Ezért nem értem a példádban leírt gondolkodásmódot. Ok. tegyük fel nem vagyok elég "proaktiv", ezért nem teper, hanem összejön mással, mert ő meg az. Miért jó neki, ha azzal a másikkal mondjuk 100x annyi kompromisszumra lesz szükség, mint velem lett volna? Miért nem éri meg az elején egy kicsit több befektetés, ha hosszú távon sokkal boldogabb lehet az életed? Nekem volt részem mindkettőben. Ég és föld! Hiába könnyen elérhető valaki, ha utána több gond lesz vele, mint öröm. Akkor inkább küzdenék többet, de van miért, mert utána tényleg JÓ lesz. (Én nem szoktam egyébként soha direkt flegmázni. Semmit nem taktikázom, simán csak valóban mulya vagyok.)
#40! Egy alkesz incel. Elég ismert figura itt. De szerintem ez nem ő volt, csak koppintotta valaki.
#42! Félreérted. Abban teljesen igazad van, hogyha akarok valakit, akkor többet kéne érte tennem érte. De ha nem lép felém egyértelműen, akkor joggal gondolom, hogy nem érdeklem. Ilyenkor a te elgondolásod szerint jönne az, hogyha vele nem foglalkoznak, akkor próbálkozik mással. Tehát az ő esetében "megengedett" szerinted, nálam meg nem. Mert tulajdonképpen én ugyanazt csinálom. Azt látom, hogy nem érdeklem, tehát nem kezdek utána futni.(Az már az én döntésem, hogy én nem próbálkozom mással se, mert nem érdekel.) De idáig ugyanaz a helyzet.
Nem gondolom azt, hogy különb vagyok másoknál! Egyáltalán nem. Pont azt gondolom, hogy mindenki egyenlően jó, vagy rossz. Mert aki nekem borzalmas kategória az máshoz tökéletesen illik, és viszont. Bennem arra van igény, hogy azzal a hozzám tökéletesen illővel legyek, hisz az jó neki és nekem is. Ha ő összejön valaki mással, aki kevésbé passzol hozzá, én is így teszek, akkor azon 4 ember bukott. Négyen élhetnének tökéletes kapcsolatban, a NEKIK tökéletes társsal, ahelyett pedig négyen élnek elfogadható, ám kompromisszumokkal teli kapcsolatban.
Ha jól néznél ki, egyenes ágú kieséses mérkőzéseket vívnának a kegyedért a férfiak. Engem már nem hoz lázba az, hogy valaki odaírja a kommentje végére hogy pl. 23/N, vagy 34/N, vagy 27/N. Oké, és akkor mi van? Playmate? Fittness modell? A szende, amúgy meg a tökéletes testű szemüveges bombázó, aki mellesleg szexőrült? Mégis mire kell gondolni? Értem én hogy csurog a nyál a pasiknak egy kor/nő aláírásra, mert a többség az előbb felsoroltakra asszociál.
Mi a valóság? Nézz szét a társkeresőkön vagy az utcán. Na az a valóság! Átlag vagy az alatti nők tömkelege. Viszont még akkor is azt mondom, hogy az ő kegyeikért is sorban állás van.
Szóval kérdező, nem is tudom mit mondjak a problémádról!
Akkor szerinted egy anonym fórumon mint te, anonym kérdező akit senki sem ismer, elmondasz magadról teljesen szubjektíven valamit. Majd mi a közönség, fejtsük meg hogy mi a baj?
Ahogy 46-os írta: A férfi figyeli a nőket, és aki pozitív jelzést ad, arra koncentrálnak. Voala! Itt a megfejtés. A zárkózott nők és férfiak általában arról panaszkodnak hogy hú de nehéz nekik ismerkedni. Hát ezért.
Hogy most itt részletezed hogy te mekkora főnyeremény lennél amúgy, na az meg már a kutyát sem érdekli. Ott van a valódi élet, ott bizonyíts! Megnyugodhatsz affelől is, hogy ha te egész életedben egyedül maradsz, attól a gyk népe még nyugodtan alszik.
#46!De ki mondta, hogy ismeretlen? "Más kérdés, ha valahol már meg van ugorva az egymásnak bemutatás baráti társaság stb." Pontosan erről van szó. Végig azt írtam, hogy nagyon is ismertekről van szó. Nem egy pillanatban játszottam "jégszobrot". Sose játszottam ilyet. "Akkor veled nem foglalkozik már többet." Pont ez az, hogy de. Újra és újra foglalkozott, csak sose lépett előrébb. Ezt nem értem, hogy miért.
#47! Te beteg vagy. Hol írtam, hogy főnyeremény lennék??? Kinek bizonyítanék? Egy kérdést tettem fel, arra várok választ. Ha nem tudsz/akarsz, ne válaszolj, aludj nyugodtan. Világosan leírtam, hogy nem az a problémán, hogy nem tudok "pasit szerezni". Ez simán megy. Ha akarnék, lenne pasim. Engem konkrétan az érdekel, hogy az miért nem, akit én akarok. "Aki pozitív jelzést ad, arra koncentrálnak." Bár így lenne! "A zárkózott nők és férfiak általában arról panaszkodnak, hogy hú, de nehéz nekik ismerkedni." Te nem olvastad a kérdésemet? Benne van, hogy "koncentrálnak" rám, sokan, akiknek biztos, hogy nem adok pozitív jelzést, mivel NEM érdekelnek. Szóval az elméleted megdőlt. Ebből következik, hogy nem küzdök zárkózott emberek problémáival. Mint már 20x leírtam, nem az a problémám, hogy nem kezdeményeznek elegen, hanem az, hogy az az egy, akit én akarok nem, vagy nem eléggé, vagy számomra nem egyértelműen. Mások viszont igen, de velük meg nem akarok összejönni.
48. Nyugi én lezártam az ügyet. Ha te ott tartasz hogy azon rágódsz hogy miért nem kaphatod meg azt aki neked kell, akkor szerintem valahol megrekedtél 45- éves szinten. Bammeg, ezt bárki elmondhatja, szerinted itt mindenki az álmai pasijával és nőjével van? Csak csettintenek és a kiszemelt személy már is ott terem talpig szerelemben? Én férfiként szerintem hányszor éltem meg ezt? Veled ellentétben tudomásul vettem, hogy valamiért nem vagyok vonzó a számára és kész. Majd később találtam olyanokat, akik viszonozták az érzéseim. Na, puff neki. Ennyi a lényeg. Hova van az leírva hogy te mint nő(?), neked privilégiumod van arra hogy a lábaid előtt heverjenek és azt nyaldossák az általad kiszemelt egyedek?
Akkor most még egy kicsit jobban személyeskedek, ha már te elkezdted:
Már eleve a stílusod is taszító, okoskodsz itt, lenézően válaszolsz. A lőtéri kutyát sem érdekli hogy mit szenvedsz itt össze, meg jajjjj, a királylánynak nem jön össze az az egy pasika, akit ő annyira akar! Húúúú, most mi lesz? Álljunk vigyázba, és írjunk doktori disszertációt hogy vajon miért is lehet ez? Azért bammeg, mert nem kellesz neki, még akkor sem, ha a fél világ meghajlik az utánozhatatlan szépséged előtt. Tanulj egy kis alázatot elsőnek.
Vagy verd ki a hisztit anyukádnak, hogy nem kapod meg azt a játékszert amit akarsz. Vagy mondok még valamit! Beszélgess el azokkal akiket elutasítasz, hogy miért is teszed velük mindezt. Hátha fény gyúl a sötétségben...
#49! Ok.,tanultam az esetből. Legközelebb odaírom, hogy nőgyülölő incelektől nem kérek választ 😉Te meg örülhetsz, hogy van egy kérdés, ahol kiélheted magad.
Az meg nehogy összezavarjon, hogy sehol nem olvashattál tőlem olyat, hogy nekem nőként privilegium járna, vagy, hogy egyáltalán emberként bármi elvárásom lenne.
"Veled ellentétben tudomásul vettem, hogy valamiért nem vagyok vonzó a számára és kész. " Mit nem értesz azon, hogy utóbb bevallotta, hogy szerelmes volt belém? Ezek szerint csak vonzó voltam valamennyire a számára. Szerinted a kettő ugyanaz a helyzet?
"Majd később találtam olyanokat, akik viszonozták az érzéseim". Nagyon ügyes vagy. Én meg nem, mivel mint írtam, aki iránt voltak érzéseim, nem derült ki, hogy viszonozza, aki iránt meg nem voltak, annak nem volt mit viszonozni. Szerinted ez ugyanaz a helyzet?
"Írjunk doktori disszertációt, hogy vajon miért is lehet ez?" Hát, nem tudom, én szerintem feltettem egy kérdést egy oldalon, ami nem mellesleg arra van. Megkértem, hogy aki TUD és AKAR válaszoljon. Nem gondolom, hogy ez egyenértékű lenne egy doktori disszertációval. Az már kiderült, hogy te nem tudsz, és nem akarsz. Kényszerített rá valaki, hogy írjál, vagy csak elengedhetetlennek tartottad kiadni a gyűlöleted valahol? Mert amiket írtál, annak a kérdéshez semmi köze. Nekem nem segít, te meg ideges vagy. Akkor minek erőlteted?
"Ha a félvilág meghajlik a szépséges előtt." Senki nem beszélt szépségről. "Tanulj egy kis alázatot elsőnek." Mivel eddig se írtam magamról egyetlen pozitív szót se, nem hinném, hogy hiányozna. Az, hogy te mit látsz bele abba, ami nincs ott, az inkább a te problémád.
"Beszélgess el azokkal akiket elutasítasz, hogy miért is teszed velük mindezt." Hátha fény gyúl a sötétségben. Nincs miről beszélgetni, szerencsére többségük elég értelmes ahhoz, hogy felfogja, azért nem jövök össze vele, mert normális ember nem jön össze azzal, akihez nem vonzódik. Ha további kérdés van, nagyon szívesen válaszolok, de ez csak nektek ilyen atomfizika. Szerencsére az életben tök normális férfiakkal találkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!