Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
"Te meg megint úgy alszol el, hogy ma se szólított le senki." Dehogy! Hát, pont ez a baj, hogy nem úgy alszom el! Leszólítanak. Bátran. Bárki, aki nem érdekel. De én azt nem akarom. Már profi vagyok udvarias visszautasításban. Aki nem érdekel, azokon látom, ha érdeklődik. Természetesen nem viszonzom, ügyelek arra, hogy nehogy félreértsen, és miközben biztosan nem kap pozitív visszajelzést, mégis nyíltan kifejezi, hogy akar valamit. A közömbösségem nem tántorítja el. Ebből gondolom, ha valaki viszont érdekel, és valami visszajelzést biztos kap, mert azért szerintem látszik rajtam, mégse lép, akkor nem kellek neki. Hisz akik nem kellenek, ők meg lépnek, anélkül is, hogy jelét adnám, hogy érdekelnek.(Hisz nem.)
"Ha nincs flört,nincs szimpátia,ergo azt hiszem van valakid, vagy nem jövök be neked. Innentől nem megyek oda hozzád." De akkor ez miért nem érvényes azokra, akik nem érdekelnek??? Ők odajönnek.
Nincs másik. Nem gyakran tetszik meg nekem valaki. Úgy 10 évente, de akkor tartósan.
Ez biztosan így van. Igazából nekem már mindegy, erre a kis időre már nem változom meg. Csak azt nem értem, ha lecsaphat más, miért folytatja utána ugyanúgy. Mármint a kapcsolat után, ha vége lesz.
Próbálkozik végülis, a maga módján, legalábbis nekem úgy tűnik, de ugye nem egyértelmű ahhoz, hogy konkrétan mérjék felé lépni. Aztán jön egy nő, aki bátrabb. Összejön vele. Amíg a kapcsolat tart, elkerül. De aztán ugyanúgy viselkedik, mint a kapcsolat előtt és újra, és újra. Ha kihúzott a listáról, akkor később, miért "rak vissza"?
#25! Nem incelezek orrba-szájba. 2x írtam le azt a szót. Egyszer annak, aki maga úgy írt alá, egyszer még annak, aki felajánlotta, hogy szívesen megd.gna, fizetne is érte. Nos, a kérdésemhez egyiknek se volt semmi köze. Bocs, hogy hasznosságnak megfelelően válaszoltam.
Leírtam azt is, hogy flörtöltem, és mi lett a vége. Sok értelme volt. Nem vártam, hogy olvasson a gondolataiban, pusztán azt vártam, hogy annyit tegyen, amit itt sokak szerint nekem (a nőnek) kéne. Miért? Ok., Hogy nő is kezdeményezhet, de azért ne essünk már át a ló túloldalára. Mi lesz a következő? A férfi üldögél a babérjain es sorra mennek hozzá a kérők, akik majd megküzdenek a kezéért a hétfejű sárkánnyal?😂
Nem rinyáltam. Feltettem egy kérdést, amire választ várok. Mi lehet az oka annak, hogy aki érdekel, semmit nem lép felém, akkor se, ha én is tetszem neki, ugyanakkor akik nem érdekelnek semmiféle visszajelzést nem várnak, anélkül is nyíltan próbálkoznak? Erre részben kaptam ötleteket, bár nem teljes. Arra még senki nem adott magyarázatot, ha a férfiaknak nem kell visszajelzés (ahogy a nekem nem tetszőknél látom), ahhoz, hogy lépjenek, akkor annak az egynek, aki tetszik, miért kell? Két lehetőséget látok. 1. Simán csak pech, hogy neki pont kell. Akkor jó nagy lúzer vagyok, mert mindegyikre igaz volt eddig. 2. Neki se kéne, ha tetszenék neki, de nem tetszem. Akkor meg miért tanácsolják, hogy kezdeményezzék én? Hát ki az a hülye, aki olyannál kezdeményez, akinek nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!