Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akarok tovább élni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tovább élni, mert senkinek sem kellek. Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Belém nem hogy belém bolondulnának a férfiak, ha nem épp ellenkezőleg. Nem tudom mit tehetnék hogy valaki szeressen úgy ahogy vagyok, mert megjátszani nem akarom magam. Mások sem tökéletesek, nem csak én.
2016. szept. 1. 17:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Melyik az a tulajdonságod, ami szerinted taszítja a férfiakat?
2016. szept. 1. 17:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagydumás, nagymenő csaj.
2016. szept. 1. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Elég sok ilyen csaj mászkál pasival az oldalán, szóval biztos van más is.
2016. szept. 1. 18:05
 4/16 A kérdező kommentje:
De mi más? Én miért nem lehetek olyan mint máso?
2016. szept. 1. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:

MINDEN ember más kislány, ne akarj olyan lenni mint a sok birka a tömegben!

Légy egyedi, tűnj ki a tömegből! Kezdj el önismerettel foglalkozni! Mindenki szerethető, de ha a nemszerethetőséget sugárzod, akkor ne is csodálkozz, hogy senki se szeret téged! Plusz, ha eleve te se szereted magad, akkor hogy várhatod el, hogy más szeressen téged?

Egyébként meg a kérdésed első fele nagyfokú gyávaságra utal. "Nem akarok tovább élni, mert senkinek sem kellek."

És ki tehet arról, hogy nem kellesz senkinek?

A Mari néni, meg a szomszéd Zsuzsika?

2016. szept. 1. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 1. 18:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Azt még is ránézésre ki mondja meg hogy én szeretem-e magam vagy sem?
 8/16 anonim ***** válasza:
Legyél kevésbé válogatós, és vedd észre azokat a férfiakat is, akiknek kellenél, csak nem néznek ki tökéletesen!
 9/16 anonim ***** válasza:
egyedül is lehet élni. elég szűk látókörű lehetsz, ha ezért nem akarsz tovább élni.
2016. szept. 1. 18:27
 10/16 anonim ***** válasza:

A külső kisugárzásodból lehet leszűrni, hogy szereted-e magad és elégedett vagy-e az életeddel, kislány!

Ha búvalb..szott képet vágsz senki nem megy oda hozzád.

Ha mosolyogsz, süt rólad, hogy szeretsz élni, boldog vagy, szereted magad, akkor ez látszik is a külsődön, és ezért inkább odamennek hozzád!

2016. szept. 1. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!