Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
#10! De, tényleg cuki vagyok, mindenki más szerint is😁
"A nő is lazább volt, kezdeményezőbb". Ez biztos.
"Te kb.csak ülsz a seggeden és ábrándozol..." Ez is igaz. De szerintem pont azért, mert ennyire béna vagyok, ordít rólam, hogy érdekel. (Hisz látják, hogy másokkal nem vagyok olyan.) Szóval, ha tudja, hogy érdekel, és én is őt, akkor lépne. Bár, barátnőm szerint semmi nem látszik rajtam.
Tudom, hogy nők is kezdményezhet, de én attól még nem merek.
"Az is lehet, hogy túl jónak tartanak magukhoz" Ez biztos nem. Pont fordítva van.
Nem logikát kell keresni, mert ezeket nem lehet megérteni ahogy nálunk nőknél sem.
Randi előtt is ahogy beszélgettek abból kiderülnek dolgok és lehet ez alapján mérlegelni, ahogy te is tudod randi előtt hogy pl ő máshogy gondolkodik, gyerekesebb te meg érettebb vagy és felelőséget vállalsz akkor érzed hogy hosszú távon pl nem lennétek jók.
Egyébként abban is van valami hogy tényleg nem adod meg a jelét hogy bejön az illető.
Az hogy rád ír addig beszélgettek és ennyi.
Neked is ugyan úgy keresni kellene, beszélgetni vele.
Esetleg flörtölni.
A beszélgetés alapján úgy is tudni fogod hogy érdekled vagy sem.
Az hogy van aki látja rajtad az nem feltétlen jelenti azt hogy ő is látja.
Sokan a jeleket nem látják, csak akkor ha egyenesen őszintén megmondod mi van benned.
#14! Nem randi előtt, randi helyett van.
Nálam biztos, hogy nem gyerekesebb egyik se. Inkább én vagyok az, lehet ez a baj.
Dehogy írnak rám! Nem ír rám. Mondjuk nem is tudna, nem vagyok közösségi oldalakon. Mondjuk telón írhatott volna 🤔De nem. Még egy bizonyíték, hogy nem érdeklem.
"#6! Ebben teljesen igazad van. Nagyon béna vagyok ezekben, ha valaki érdekel. Mert azt szeretném, ha ő fedje fel előbb a kártyáit, de mit tegyek, ha nem teszi? Látom a "jeleket", de mégse egyértelműen. Mi ebből a tanulság? Nem érdeklem, csak bebeszélem magamnak. Kezdjek el flörtölni valakivel, akit nem érdeklek? Nyilván nem fogom magam alázni. "Szemezni, mosolyogni, testbeszéd." Az utolsónál ez mind megvolt a végén. És mi történt? Lelépett egy másik nővel. Hát, akkor marhára érdekelhettem."
Túl sokat gondoltál bele. Ha elment elment, majd lesz másik. Aztán másik, és másik. Senki sem fog odamenni hozzád mert létezel. Ha nincs flört, nincs szimpátia, ergo azt hiszem van valakid vagy nem jövök be neked. Innentől nem megyek oda hozzád. Te meg megint elalszol úgy hogy ma se szólított le senkit.
18 - De miért mondanám meg, ha benne meg nincs semmi? Az csak nekem kellemetlen. Főleg, ha én függök tőle.
Ne függj tőle. Ha összejön, jó, ha nem, akkor nincs mit sajnálni, nagyon valószínű, hogy nem illettetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!