Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
"Voltak már kapcsolataim"
Akko' megiscsak kellecc' :)
Johet a kovi kerdes....
38F incel
#1!Akkor halljuk azokat az értelmes férfiakat! Nő vagyok. (Remélem, nem a #2 válaszolóra gondoltál 😂)
#2! Incelként valószínűleg sose fogod megérteni, hogy van akinek kevés, ha van, aki d.gja. Igen, voltak kapcsolataim régen. Amiknek véget vetettem, mert nem volt jó. Azóta egyedül vagyok, mert az jobb, mint egy érzelemmentes kapcsolat. Leírtam, összejöttem valakivel, mert azt hittem, majd jönnek az érzelmek, de nem jönnek. Én olyannal akarok lenni, akiért már a kapcsolat előtt odavagyok. Ez a problémám, erre keresek megoldást. Mert az, hogy összeálljak az első szembejövővel, mint 2 kicsi legó, miközben nem tetszik, az menne, de azt nem akarom, mert tudom, hogy nem jó.
Kedves Privát!
Gondolom, te valamelyik incel vagy, aki nem érti, miért nincs nője. Itt a válasz. Neked tényleg az jött le a kérdésemből, hogy k.rva vagyok, aki kuncsaftot keres??? Gyengébbek kedvéért leírom még 1x. Bármikor lehetne szexpartnernem, HA akarnék.
Vannak olyanok akik talonba tartanak akiket úgy nem érdekelsz és ha jön más akár szebb akár olyan személyiségű ami nekik jobban bejön akkor vele jönnek össze, ez nem feltétlen attól függ hogy normális vagy, mert ezt nem mindenki szereti.
Vannak olyanok is akik nem merik kimutatni hogy tetszel nekik, nem akarják mert nem akarnak csalódni és ők se tudják hogy van-e nálad esélyük, így szimplán tovább lépnek.
Igazából nagy szerepe van annak hogy mérlegelik a dolgokat hogy mi lenne hosszútávon, mennyire illetek össze, stb...
Úgy választanak párt hogy ne rövid időre, hanem lehessen vele jövőt tervezni, stb...
Olyan nőkkel jönnek össze, aztán vagy beválik vagy nem.
Nekem is sok ilyen volt hogy akinek be is jöttem nem kellettem igazán, nem jöttünk végül össze, inkább egy olyannal lépett kapcsolatba aki hasonló volt mint ő.
Meg szerintem az a probléma hogy olyan embereket tudsz megszeretni akik furábbak és nem értékelnek.
Ebből mindig csak az lesz hogy te megszereted őket aztán a végén mindig egyoldalú marad.
Azt tudom tanácsolni, mert velem is sok hasonló eset történt, mikor ismerkedsz beszélgess vele mélyebb témákról, nézd meg hogy viselkedik veled és ha még 2 hét után is azt érzed hogy értékel, hogy jól bánik veled akkor vele lehetséges valami.
Akit meg látsz hogy nem érdekelsz, sírj egy hétig ha fáj, engedd ki magadból a dolgokat, utána pedig állj fel és lépj rajta túl.
"Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért."
Nem kell mentegetőzni. Ez a probléma. Lehetnél "tökösebb" a kiszemelteddel. Meg kéne tanulni flörtölni b+. Szemezni, mosolyogni, testbeszédet gyakorolni. Fel kéne hívni a figyelmét szavak nélkül! Te biztosan egy kút mélyén élsz, vagy egy tanyán.
#5! De ahhoz, hogy tudja, kivel illik össze, legalább randizni kéne. Engem mégse hív, mást meg igen. Akkor honnan tudná, hogy nem illünk össze? Akkor igaz lehetne az 1.bekezdésed, de pl.az említett esetben, szerelmes volt belém, utóbb derült ki. Olyankor meg ugye nem játszik, hogy "jön egy jobb". Tehát szerelmesen se hívott randira. A későbbi feleségét viszont igen, akibe meg nem volt szerelmes. Hol van ebben a logika? (Előtte meg volt egy másik szerelme, akivel együtt is volt, de abból se lett házasság.) Ez már külön kérdést érne, hogy miért azt veszik el, akibe nem szerelmesek, de most nem akarom olyan irányba elvinni.
"2 hét után is értékel, hogy jól bánik veled, akkor lehet valami." Én nem merek beszélgetni, ha ő nem kezdeményez egyértelműen, mert ugye úgy veszem, hogy nem érdeklem. Akkor csak nekem fájna, ha meg jobban beleélnem magam. Az utolsónál viszont ez se működött, mert sehogy nem tudtam(most se tudom) elfelejteni. Viszont mindig éreztem, hogy értékel és nem hetekről, hanem évekről volt szó.
#6! Ebben teljesen igazad van. Nagyon béna vagyok ezekben, ha valaki érdekel. Mert azt szeretném, ha ő fedje fel előbb a kártyáit, de mit tegyek, ha nem teszi? Látom a "jeleket", de mégse egyértelműen. Mi ebből a tanulság? Nem érdeklem, csak bebeszélem magamnak. Kezdjek el flörtölni valakivel, akit nem érdeklek? Nyilván nem fogom magam alázni. "Szemezni, mosolyogni, testbeszéd." Az utolsónál ez mind megvolt a végén. És mi történt? Lelépett egy másik nővel. Hát, akkor marhára érdekelhettem.
Valószínűleg a nő is lazább volt kezdeményezőbb, esetleg ő is jobban érdeklődött az adott férfi iránt mint te.
Te kb. csak ülsz a seggeden és ábrándozol, vágyakozol...hogy na hátha valamikor valaki...
Lépjél te, nincsenek törvények, hogy a nő nem lépheti meg az első lépést.
Az is lehet, hogy túl jónak tartanak magukhoz képest, vagy túl flegmának, túl közömbösnek.
Lehet, hogy amit te hiszel magadról, hogy cuki kedves vagy az korántsem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!