Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Már élni sem akarok!

Figyelt kérdés

Soha nem volt barátom. Soha nem flörtölt velem senki... Soha nem voltam egy normális randim.

Az első csókom borzalmas volt egy borzalmas emberrel. Amúgy is csak azért találkozgattam vele mert egy szerencsétlennek éreztem magam. Csak kiváncsi voltam, hogy milyen lehet ha van valakid, de ő csak játszani akart úgy hogy abba maradt. Minden nap egy egy undorító hülyegyereknek éreztem magam.

Most meg bejutottam az egyetemre egy új közösségben vagyok. És azt hittem, hogy végre minden más lesz. Lettek barátaim. Elhivtak randizni, de addig el se jutott... Megint csak szórakoznak velem. Annyira rossz...

Nem bírom tovább ezt az érzést, hogy mindenki után érdeklődnek csak utánam nem...

Nem akarom tovább csinálni...

Miért pont velem történik ez?

2016. okt. 8. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Biztos nem vagy szép, azért.
2016. okt. 8. 14:52
 2/12 anonim ***** válasza:

20 éves koromig egy darab randim nem voltam. Egyszer hívtak el és abból sem lett semmi.

Próbálj meg kicsit jobban állni a dolgokhoz. Én is egyetemista vagyok és hidd el az egyetemi élet sok új lehetőséget biztosít. Szórakozz, bulizz, ismerkedj és ne görcsölj rá. Majd jön, de addig is érezd jól magad. Sokkal vonzóbb egy felszabadult ember.

2016. okt. 8. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert itt sajnáltatod magad. És hidd el, ha pozitívan állnál a dolgokhoz, mosolyognál, akkor már több randid lenne, mint most. Az emberek a vidám embereket jobban kedvelik mint a búvalbélelteket.
2016. okt. 8. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Előtted az élet haver :)
2016. okt. 8. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Lány vagy?
2016. okt. 8. 15:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Miből gondolod hogy nem szoktam mosolyogni vagy jól érezni magam. De persze ez is csak maszk...

Jah és miért pont itt irok a problémáimról.

Mert így a legegyszerűbb itt sok ember van aki megért nem úgy mint a való életben :/

2016. okt. 8. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
#6: Szóval azt várod megértsünk, vigasztaljunk, adjunk önbizalmat.
2016. okt. 8. 15:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Már megtörtént...

Sokan irtak nekem. És jobban érzem magam.

2016. okt. 8. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem soha nem volt csajom, most megkéne halnom? 17/f
2016. okt. 8. 15:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt sok ember van aki megért, talán azért mert itt jobban ki tudod adni önmagadat mint a való életben. Akármilyen problémád is van ne másokba keresd. Ugyanúgy a megoldást se másokban keresd, ne másoktól várd, mert benned van a megoldás, csak te tudod megalkotni a fejedben a megoldást. Nekem is régen anno annyi nagyon jó tanácsot adtak, mind felesleges volt, mert nem tudtam megérteni őket, nem tudtam azonosulni velük. Pedig igazuk volt. Saját magadat kell összeszedned, és kezdened kell magaddal valamit, mert csak te tudod megváltoztatni a saját életed. A többiek csak támpontokat tudnak adni. Egyébként ha csak maszkkal tudsz örülni, mosolyogni, azt észre lehet venni, és az eléggé kiábrándító tud lenni.
2016. okt. 8. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!