Nem szoltam edzésen senkinek és kihagytam 2 honap karate edzést, ma akarok menni de félek?
ha jó,hatékony,számodra egyértelműen haszonnal járó lett volna az az edzés akkor eszedbe sem jutott volna otthagyni.
legyen a döntésed végleges és kezdj el egy új helyen bokszolni vagy kickboxolni,tehát hasznosabb hatékonyabb edzést végezni.
Én is azt kérdezem: miért hagytad ki? Ha sérülés miatt, akkor nem kell magyarázkodnod. Persze, úgy lett volna célszerű, ha szólsz, hogy nem tudsz menni, de így sem fog senki hibáztatni érte.
Ha más okokból, akkor én is azt javaslom: gondold át, tényleg akarod csinálni? Ha csak muszájból csinálod, annak úgy nincs sok értelme. Rengeteg sportág van, biztosan találsz olyat, amit szívesebben csinálsz, ahol eszed ágába nem jutna kihagyni egy edzést sem, egész egyszerűen azért, mert szereted csinálni.
sérülés miatt!!
viszont itt a nyár , nyaralások ez miatt is lesznek hetek amik kimaradnak...nagyon szeretem csinálni eszembe se jut otthagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!