Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Már élni sem akarok!

Figyelt kérdés

Soha nem volt barátom. Soha nem flörtölt velem senki... Soha nem voltam egy normális randim.

Az első csókom borzalmas volt egy borzalmas emberrel. Amúgy is csak azért találkozgattam vele mert egy szerencsétlennek éreztem magam. Csak kiváncsi voltam, hogy milyen lehet ha van valakid, de ő csak játszani akart úgy hogy abba maradt. Minden nap egy egy undorító hülyegyereknek éreztem magam.

Most meg bejutottam az egyetemre egy új közösségben vagyok. És azt hittem, hogy végre minden más lesz. Lettek barátaim. Elhivtak randizni, de addig el se jutott... Megint csak szórakoznak velem. Annyira rossz...

Nem bírom tovább ezt az érzést, hogy mindenki után érdeklődnek csak utánam nem...

Nem akarom tovább csinálni...

Miért pont velem történik ez?

2016. okt. 8. 14:35
1 2
 11/12 Kukacka :3 válasza:

Rám senki nem nézett eddig, senki nem akart találkozni velem. Volt aki mondta hogy ha fiatalabb lenne összejönne velem mert szép vagyok. De az csak internetes volt. Nem volt első csókom még fiúhoz se értem. Nem érzem magamat szerencsétlennek hiszen az élet még előttem áll hiszen még ha 18-20 éves vagy akkor is van még esély. Ha még játszanak veled az nem biztos hogy azért van mert ők mocskok akarnak lenni hanem mondjuk ők is félnek a kapcsolattól vagy épp hogy te mit fogsz akkor tenni.

15/L

2017. jan. 25. 18:52
 12/12 A kérdező kommentje:

A kérdés 2016-10-08.án volt kiirva.

A válaszod 2017-01-25.én

Ilyen sokáig gondolkodtál?

2017. febr. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!