Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek soha senkinek, akinek akarok?
Voltak már kapcsolataim, de abban mindig kapcsolaton belül alakult valami érzelem (vagy nem.) A megtartással már nem lenne bajom, egy kivétellel mindig én szakítottam. De! a legtöbb időt azzal töltöm, hogy van egy plátói szerelmem és azzal nem jön össze, más meg nem érdekel. Szóval a kérdés ez. Miért nem jön össze pont azzal az eggyel, akivel szeretném? Nyilván én is hibás vagyok, mert nem adom jelét soha, ha odavagyok valakiért. De azt mondják, ha egy férfinak kell a nő, akkor egyértelműen lép felé, nem jelezget, az csak önbecsapás. Szóval levonom a következtetést, nem kellek neki. Ugyanis soha nem fordul elő, hogy randira hívjon a kiszemeltem. Mások próbálkoznak, de ő nem. Volt olyan, hogy végül összejöttünk, de már túl későn. Épp esküvő előtt volt🙈Akkor derült ki, hogy amúgy őt is érdekeltem, de nem tett semmit(amikor nem volt párja, már akkor is). Akkor miért nem próbálkozott? Valahogy csak lett felesége, tehát tudott lépni, ha akart.
Nem tudom, mások, hogy csinálják. Ott vannak boldog kapcsolatban (legalábbis egy darabig.) Tehát vagy bele tudnak szeretni, abba, akivel vonzalom nélkül összejönnek, vagy akkora mázlisták, hogy nekik összejön a kiszemeltjükkel, csak én vagyok ilyen béna, hogy egyik se. Mint írtam, kapcsolaton belül nincs velem baj. Könnyű velem élni. Nem érzem azt, hogy rondább, butább, elviselhetetlebb lennék, mint akiknek összejön. De lehetek ennyivel lúzerebb?
Nem is tudta, hogy tetszik neked.
Akkor írj neki.
Diplomata a fickó?
Nem tudom, hogy tudta-e.
Nem tudok neki írni, mert én nem tudom az elérhetőségét. Amit én tudtam, az a szám már nem az övé. Ő tudta az enyémet, szóval nyilván nem érdeklem, mivel nem keresett.
Nem diplomata.
#77!#78! Nem tudom, hogy ugyanaz a válaszoló vagy-e. Ha elolvasod a kommentjeimet, benne van, hogy ez már nem lehetséges, bukott ügy.
Persze, úgy könnyű, ha az egyik fél, határozott, de itt nem az a helyzet. Akkor mi van, ha mindkettő mulya? Azt is tudjuk, hogy mit akarunk, csak egymásról nem!
Ó, ez nagyon tipikus helyzet, a miértet pedig már részben még is válaszoltad. Egyszerűen sokkal könnyebb felszabadultnak lenni és önmagunkat adni akkor, amikor nincs tétje, mert nem tetszik a pasi. Ha bele vagyunk zúgca akkor viszont ez pokoli nehéz. Rajtam viszont sokat segített a gyakorlás: egy munkatársam tetszett nagyon sokáig, de megszólalni is alig bírtam a közelében. Aztán elkezdtem tudatosan figyelni arra, hogy a találkozásaink előtt lehiggadjak, és próbáltam lazítani. Idővel sikerült, és összejöttünk. Gyakorlás kérdése az egész. :)
A sok incellel meg ne törődj, jönnek mint keselyűk a dögre, ha bele lehet rúgni egy nőbe. Haters gonna hate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!