Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak egyedül a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak egyedül a nők?

Figyelt kérdés

Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.

Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.

2022. márc. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
92%
Urban legend hogy a lányok után tömegével futnak a fiúk.
2022. márc. 16. 07:58
 12/83 anonim ***** válasza:
10%
Amelyik nő nem talál pasit, az vagy elviselhetetlen személyiségű, vagy irreális igényeket támaszt külső és anyagiak terén. Ha egy nőre ezek közül egyik sem igaz, akkor pillanatok alatt talál (normális!) férfit.
2022. márc. 16. 08:04
 13/83 A kérdező kommentje:
Na jó de erről szól a kérdés, hogy hogyan ismerkedjen veletek ha esélyt sem adsz az ismerkedésnek.
2022. márc. 16. 08:08
 14/83 anonim ***** válasza:
100%
Aki akar párt, az ad esélyt az ismerkedésnek, amennyiben érdekled. Tehát akivel ismerkednél az vagy nem akar párt, vagy te nem érdekled. Mi ebben a bonyolult?
2022. márc. 16. 08:12
 15/83 anonim ***** válasza:
100%

De miért kéne minden nő egy préda legyen? Miért kell, hogy az utcán lévő összes nőre úgy tekints, mint potenciális partner?

Szerintem roppant kellemetlen amikor olyanokat hív el valaki randizni akiknek van párjuk.

Múltkor láttam valaki kabátján egy kitűzőt, hogy "szingli vagyok, párt keresek" és valamelyik társkereső logója is ott volt. Szerintem ez tök jó dolog, mert lehet tudni kinél érdemes bepróbálkozni, ha nem is hisztek a online társkeresőkbe.

2022. márc. 16. 08:23
 16/83 A kérdező kommentje:
Valahol félelmetes, hogy hogyan álltok ehhez és mennyi indulat, feszültség szabadul fel egy ártatlan kérdés miatt.
2022. márc. 16. 08:26
 17/83 anonim ***** válasza:
97%
De hisz te okozod a feszültséget, mert nem fogadod el a válaszokat és mást látsz beléjük.
2022. márc. 16. 08:31
 18/83 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem volt indulatos.

Egyszerűen nem ezeket a válaszokat vártad, ennyi.

Nem, ha valaki nem jön be (tök mindegy, miért, milliónyi oka lehet), annak nem adunk esélyt.

Mert őt is és magunkat is átverjük.

Van egy mondás:

A szerelem olyan, mint a fingás. Ha erőlteted, egy nagy szar lesz belőle.

2022. márc. 16. 08:37
 19/83 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ő a legnormálisabb a bolygón, közben meg olyan dolgai vannak, hogy falnak megyek. Önismeret semmi, mindkét nem részéről.

Aztán van csudálkozás amikor valaki ugyan azon a szinten van mint ő és az ember egy domb trágya.

2022. márc. 16. 08:47
 20/83 anonim ***** válasza:
100%

"Na jó de erről szól a kérdés, hogy hogyan ismerkedjen veletek ha esélyt sem adsz az ismerkedésnek."

Akit a kezdetektől fogva megfelelőnek tartottam, annak esélyt adtam és azóta is együtt vagyunk. Akiről pedig a kezdetektől fogva nyilvánvaló volt, hogy nem lenne megfelelő partner, azzal felesleges lett volna húzni egymás idejét. (#7 voltam)

2022. márc. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!