Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak egyedül a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak egyedül a nők?

Figyelt kérdés

Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.

Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.

2022. márc. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te feltettél egy kérdést, mások válaszoltak. Ha keserűség szerinted, akkor az is maga a válasz: az emberek nyilván rossz tapasztalatok vagy okok miatt lesznek keserűek (bár szerintem ezek a válaszok nem azok). Akkor ez a válasz. Az, hogy szerinted keserűség, nem jelenti, hogy a válaszok nem igazak. Akkor az a válasz, hogy ilyen keserűek a tapasztalataik. Választ vártál, nem?
2022. márc. 16. 22:05
 62/83 A kérdező kommentje:
Ezek szerint egy válasz mindig őszinte és nem torzítják el negatív érzések? Ha pedig én ezt érzékeltem mégiscsak nem tehetem szóvá kultúráltan?
2022. márc. 16. 22:10
 63/83 anonim ***** válasza:
100%
De ezek tök normális hangú válaszok voltak. Kivéve egy embert. Nem hogy nem voltak bántóak, de a gyakoris kérdések között messze a legkulturáltabb, legkedvesebb válaszokat kaptad csajozás témában.
2022. márc. 16. 22:12
 64/83 anonim ***** válasza:
100%

Aztán kétségbe vontad őket.

"Ezek szerint egy válasz mindig őszinte és nem torzítják el negatív érzések?"

De lehetnek, csak ha minden válaszról ezt feltételezed, nem érdemes kérdezni.

2022. márc. 16. 22:13
 65/83 A kérdező kommentje:

Én ezt itt abba hagytam mert kicsit siketek párbeszédének érzem.

#64 nem tudok arra mit mondani amikor érvekre személyeskedés a válsz.

2022. márc. 16. 22:31
 66/83 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a siketek is tudnak párbeszédet folytatni. :P
2022. márc. 16. 22:39
 67/83 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál nekem a 60-asomra.
2022. márc. 16. 23:09
 68/83 A kérdező kommentje:
Bocsánat #60. Igen szerintem baj ha megakarsz valakit "javítani". Én úgy gondolom, hogy vagy elfogadod a másikat olyannak amilyen vagy te változol. De az szerintem sosem jó ha magad miatt várod a változást mástól. Az ilyen elvárásoknam szerintem nincs helye egy kapcsolatban pláne nem 6 hónap után. Be kell tudni egy felnőtt embernek azt is látni ha egy kapcsolat nem megy az érzések és szerelem ellenére sem.
2022. márc. 16. 23:26
 69/83 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szerinted semmi kompromisszumot nem lehet kötni, első problémára szakítani kell.

Mikor két vagy több ember együtt él, akármilyen kapcsolatban, megegyeznek bizonyos dolgokban. Szerinted mindenkinek meg kell keresnie azt az 1 embert, akivel mindenben 100%-osan passzol? Reális ez?

2022. márc. 16. 23:29
 70/83 anonim ***** válasza:
100%

Személyeskedèd? Ki szemèlyeskedett?

Mondta neked azt bárki, hogy egy passzív-agresszív kis görcs vagy, aki kínosan ügyel rá, hogy higgadtnak tűnjön ès minket állítson be dühösnek és frusztráltnak, miközben egyértelműen te vagy az?

Nem, nem mondtunk ilyet. Na az lett volna szemèlyeskedès.

Egyszerűen nem tetszenek neked a válaszok, nem ezt vártad, ennyi.

2022. márc. 17. 05:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!