Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak egyedül a nők?
Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.
Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.
Most akkor direkt túlzok, hogy szemléltessek.
Nagyon elméleti: ha Afganisztánba mennék, és azt mondanám, eddig volt 3 afgán pasim, és mind levágta volna a fejem, mert nem vagyok szűz, akkor én választok rosszul, vagy a választék rossz?
#52 ne haragudj de nem értem mibe születtek bele?
#53 egyet értek azzal amit mondasz. Sajnos ez már gyermekkorban eldől és sok ilyen srác a felnőtt korában sem lép a javulás útjára. A kérdésem már csak az, hogy akkor mégis miért ilyen pár mellett áll meg az adott hölgy? Mert azért ez elég gyorsan kiderül az ilyen pasiról, hogy trehány.
#54 engedd meg, hogy visszakérdezzek. Ha tudod, hogy ott ilyenek a pasik akkor miért oda mész pasizni? Ha pedig annak ellenére is önként mentél, hogy tudtad ilyenek akkor miért is ők a hülyék? Ki választott magának rossz tapasztalatot normális helyett?
Ezt értem pont a "beleszületett" alatt. Nem odaMEGY, ott született.
A családba is beleszületik az ember, ahol szintén ezt látja. És képzeld, a férfiak ezt titkolni szokták. Az elején mindenki a legjobb arcát mutatja, a trehány is elpakol. Szépen lassan derül ki, hogy milyen a másik.
Már kuurva unalmas, hogy minden szar férfiért a nők hibásak.
#56 értem én, hogy az elején még a jobb arcát mutatja de ez nem úgy néz ki, hogy 10 évig rendszeretőnek mutatja magát valaki majd egyszer csak trehány lesz. Azért ezt így ne hazudjuk már el.
Az megint más ha valakinek a rossz tulajdonságairól nem akarunk tudomást venni. De ez megint inkább a mi hibánk.
Az eszkimóknál pedig a vendég lefeküdhetett az asszonnyal. Mi alapján akarsz te egy teljesen másik kultúrában igazságot tenni?
Úristen bazmeg... 🤦🏼♀️
Akkor haladjunk lassabban.
Nem, nem 10 évről van szó. Honnan jött neked ez a 10 év?
#58 ha te nem tudsz valamit összerakmi akkor nyilván a másik a hülye. De akkor részletezem ezt a hihetetlenül bonyolult eszmefuttatást.
Mikor kell egy nőnek a trehány férfi után elpakolni?
A válasz: az első randi után
B válasz: egy hónapnyi ismerkedés után
C válasz: pl. ha már együtt élnek
Szerintem a C válasz a helyes. Tehát amikor már össze vannak bútorozva. A 10 évre vonatkozó túlzást lehet szó szerint venni de a többség érti, hogy ez csak a hosszú együtt töltött időt jelentette ebben a kontextusban.
Én úgy gondolom ha a hosszú együtt eltöltött idő alatt nem esik le valakinek, hogy a másik milyen, ott nem a másikkal van a baj hanem a saját vakságunkkal.
Értem én, hogy az elején mindenki a jobbik arcát mutatja de ez nem tartható fent mindig. Az embernek a saját döntései után felelősséget kell vállalni meg a párkapcsolatban is.
Nem pedig azt mondani, hogy a másik ilyen vagy olyan volt csak én ezt nem tudtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!