Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak egyedül a nők?
Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.
Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.
Nekem pl azért nem volt vagy 10 évig pasim, mert senki nem felelt meg, aki nyitott volt.
Úgy éreztem, hogy semmilyen szempontból nem hiányoznak az életemből, mert nincs kedvem vele találkozni, nem szívesen érnék hozzà, nincs kedvem vele beszélgetni, vagy tök más a nőkhöz való hozzáállása, mint ami nekem belefér, vagy teljesen más tervei vannak, mint nekem.
Amúgy is nagyítóval kell keresni a valamirevaló férfiakat, és még pluszban hozzátesz, hogy ezt a többi nő is tudja, úgyhogy az értékelhető férfiak mind le vannak vadászva. Ha netalàntán szakít vagy válik, csak minimális ideig van egyedül, mert azonnal ràrepülnek. Tapasztalat.
"Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között."
Kevés. De ha van is, nem biztos, hogy összeillünk. Tudod, más társat keresni, mint dugó pajtit.
Itt egyvalaki frusztrált, az pedig te vagy.
Továbbra is azért, mert nem akarod elfogadni a válaszokat.
Ha sokaknak jobb egyedül lenni, mint egy megalkuvó kapcsolatban, az téged miért zavar?
Nem a te életed.
"Nem véletlenül mondjak, ahhoz hogy megtaláld az igazit először neked kell azzá válnod."
Akinek én vagyok az "igazi", annak így vagyok jó. Akinek nem, annak pedig sosem leszek, hiába erőlködök. Lehet, hogy valaki egy pár dugás erejéig hajlandó bemesélni egy nőnek, hogy számára ő így tökéletes, ahogy van, de egy idő után úgyis borul majd a bili, mert hosszú távon nem fogja tudni elviselni azt, akit eleve nem tudott, csak a kanosság vagy a magány hajtotta az irányomba.
Egyébként sincs semmi oka arra, hogy valaki az alapvető dolgokon kívül külön erőfeszítéseket tegyen annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá olyan férfiak, akik egyébként tudomást sem vennének róla. Egy nő egyedül is képes boldogan élni az életét, nem vágyik mindenki, mindig, minden áron párra.
"Nem véletlenül mondjak, ahhoz hogy megtaláld az igazit először neked kell azzá válnod."
Már az vagyok, akinek lennem kell. Nézd a pasi válaszát az első oldalon: ő nem hajlandó kondiba menni. Én hajlandó voltam/vagyok kívül-belül változni. Nem azért, hogy pasit fogjak, hanem mert nekem egyedül is fontos az, hogy kihozzam magamból a legtöbbet.
"Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől."
Meg azt, aki ronda. Én ezért vagyok egyedül. Csak olyan "keresne", akit te sem látnál szívesen semmilyen számodra kedves nőrokonod vagy -ismerősöd mellett...
Na jó, +1 ok, hogy nem tudnék elviselni egy komoly kapcsolatot, annak mindenféle velejáróját. Különösen nem a főzés- és kiszolgáláskényszert. De ez a veszély nem is fenyeget, nincs rám kereslet, 0 a piaci értékem, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!