Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak egyedül a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak egyedül a nők?

Figyelt kérdés

Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.

Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.

2022. márc. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
100%

Ja és egyébként miért tartozna neked bárki bármivel, főleg érvelèssel? Azért, mert feltettél egy kérdést?

Mèg ha tartoznánk neked érveléssel, akkor sem lehetne mit magyarázni azon, hogy a vàlaszok nem gyűlölködőek, mert egyszerűen bárki normális ember elolvassa őket, és látja, hogy nincs bennük gyűlölködés. Az egyértelműt minek magyarázni?

2022. márc. 17. 06:16
 72/83 anonim ***** válasza:
100%
Ja ès ahogy az egész ismerkedésről, kapcsolatokról és mások működéséről beszélsz. Olyan, mintha ez csak elméletben lenne meg neked, gyakorlatod nem volt soha, ezért hibás az elmélet is. De mivel te abban a vilàgban létezel, ès csak arra tudsz támaszkodni, ezért nem értesz egyet senkivel, aki viszont a valóságban èl és valós tapasztalatai alapjàn von le következtetéseket.
2022. márc. 17. 06:21
 73/83 A kérdező kommentje:

#69 lehet bőszen meg nem érteni azt ami le van írva csak nem biztos, hogy célszerű. Egy kapcsolatban kell kompromisszum, viszont ezt a kompromisszumot/változást csak magaddal szemben várhatod el, nem a másiktól. Vagy el tudod fogadni úgy ahogy van vagy nem illeték össze, de szerintem rossz gondolatmenet, hogy a másiknak kell tennie azért, hogy nekem jobb legyen.

#71 senki nem tartozik érvekkel nekem. Csak megszoktam, hogy felénk a felnőtt emberek így kommunikálnak. Felétek ezek szerint nem ha ezt ennyire számon kéred.

#72 pont ez a személyeskedés, az ilyen típusú hozzászólád "ja nem értesz velem egyet, akkor biztos nem is volt kapcsolatod".

Sz meg se fordult gondolom a fejedben, hogy más emberek lehet másként tekintenek a világra mint te. És ez nem abból fakad, hogy ők nem élnek.

Továbbra is azt gondolom, hogy egy kapcsolatban mindkét embernek tenni kell a működéséért. De ennek a javulásnak mindkét félnél önmagából kell jönnie, nem a másiktól kell ezt elvárni. Mert ha elvárásokat teszünk akkor mi magunk mérgezzük meg a kapcsolatot. Ha pedig a másik nem hajlandó magától változni, én nem leszek boldog és ekkor el kell váljon az utunk, még akkor is ha ez nem jó érzés.

Én ezt így gondolom. Nem értem ebbe mi ilyen hihetetlen vagy felháborító.

2022. márc. 17. 07:20
 74/83 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az, hogy az egész műsoroddal itt te támasztod alá azt, amit ránk tolsz, hogy akinek más a vélemènye, az biztos dühös stb.

Nagyon értesz a projektáláshoz :,)

Màr mondtam, a nyilvánvaló tényekhez pedig milyen érv kell?

2022. márc. 17. 08:20
 75/83 anonim ***** válasza:
85%

A kompromisszum arról szól, hogy mindketten engedünk, mindkettőnknek rossz. Ő megtanulja lehajtani a vécédeszkát pisi után, én meg kiviszem a poharat, miután használom, nem halmozom fel.

Mindketten szívunk, mindkettőnknek jó.

2022. márc. 17. 09:41
 76/83 anonim ***** válasza:
100%

"Továbbra is azt gondolom, hogy egy kapcsolatban mindkét embernek tenni kell a működéséért. De ennek a javulásnak mindkét félnél önmagából kell jönnie, nem a másiktól kell ezt elvárni. Mert ha elvárásokat teszünk akkor mi magunk mérgezzük meg a kapcsolatot. Ha pedig a másik nem hajlandó magától változni, én nem leszek boldog és ekkor el kell váljon az utunk, még akkor is ha ez nem jó érzés."

Én nem tudom, mi ez a hülyeség férfiaknál, hogy nem képesek kinyitni a szájukat és elmondani, hogy mit szeretnének. A nőkre szokás ráhúzni, hogy csak duzzognak magukban ahelyett, hogy kinyögnék, hogy mi bajuk, de én eddig férfiaknál többször láttam ilyet. A párom is próbálkozott ezzel még az elején, meg is mondtam neki, hogy ezt qrvagyorsan fejezze be és mondja nyugodtan a szemembe, ami zavarja. Elmondta, változtattam rajta, azóta minden faxa. Jé, mire nem jó, hogy a természet gondolkodást, nyelvet, verbális kommunikációs készségeket adott nekünk. Persze ha valakinek egyszerűbb felrúgni egy kapcsolatot és új párt keresni amiatt, hogy a másik közepén nyomja a fogkrémet és a több hónapos néma duzzogás után sem hajlandó a végén nyomni, annak szíve joga.

2022. márc. 17. 09:54
 77/83 anonim ***** válasza:
0%
Azért vannak egyedül mert válogatnak ezerrel és senki sem elég jó nekik.
2022. márc. 17. 10:05
 78/83 A kérdező kommentje:
#74 ez a kommunikációddal a gond, hogy a saját véleményedet ténynek hiszed. A tények érveken alapulnak nem az egyéni értékrendeden és vágyaidon.
2022. márc. 17. 11:15
 79/83 anonim ***** válasza:
100%
#78: Az pont, hogy a te kérdésedre igaz. Már ott bukik a dolog.
2022. márc. 17. 11:29
 80/83 A kérdező kommentje:
#79 igen a kérdésem engem tükröz, nem értem ez miért gond. Ez viszont nem válasz arra, hogy miért lenne tény az egyéni véleményed.
2022. márc. 17. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!