Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak egyedül a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak egyedül a nők?

Figyelt kérdés

Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.

Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.

2022. márc. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vagyok egyedül mert nincs kedvem senki cselédje lenni, főleg hogy egyedül is eltartom magam, akkor mit pakoljak más után?
2022. márc. 16. 10:54
 32/83 anonim ***** válasza:
100%

Én azért vagyok egyedül, mert egyszer valakit nagyon szerettem, de nem lett belőle végül az, amire én gondoltam. Sokat sérültem lelkileg ezekben az években. Ezt már feldolgoztam, viszont százszor óvatosabb vagyok, nehezebb bizalmat szavaznom bárkinek is.

Én elég jól viselem az egyedüllétet, nem vagyok társfüggő, évekig elvagyok pasi nélkül. Amúgy nincs bajom a pasikkal (van sok rendes pasas), sem a háztartás vezetéssel (ezt amúgy is meg kell csinálnom magam után is).

Persze én már nem vagyok mai csirke, nem csinálok cirkuszt belőle, ha nem tolonganak értem a férfiak. :D

2022. márc. 16. 11:41
 33/83 anonim ***** válasza:
97%

Mert nem találnak olyan embert, aki megfelelne, és akkor inkább vannak egyedül. Régebben erre lehet az volt a megoldás, hogy leadták a szintet, ebből lett az a generáció, ahol 10-ből 8 gyerek szülei elváltak voltak. Ma már sokan rájöttek, hogy inkább jobb egyedül. Férfiak közül is, nem csak a nők.

A nőknél bejátszik az is, hogy kevésbé szexcentrikusak, ha nem jó a szex, akkor nekik már nagyobb öröm akkor egy vibrátor (ellentétben a legtöbb pasival, aki béna szexel is el tud menni). Plusz nem akarnak házicseledek lenni, akik örülhetnek, ha a férjük "besegít" otthon. Márpedig sokan még ezt a mintát látták és követik.

Lehet szidni az ilyen nőket (embereket), hogy egyedül fognak maradni, és soha nem jön a herceg fehér lovon, a saját ligájukban keressenek, de sokaknak ez nem ér ennyit. És igen, ha nem jön a herceg fehér lovon, akkor inkább vannak egyedül, de nem kötnek kompromisszumot, mert nem akarnak mindenáron kapcsolatban lenni.

2022. márc. 16. 12:30
 34/83 anonim ***** válasza:
95%
Mert a nők el vannak egyedül is, a férfiak meg életképtelenek.
2022. márc. 16. 12:49
 35/83 A kérdező kommentje:
#34 ebből is, mint ahogy a válaszok nagy részéből a gyűlölködés és a keserűség árad. Azt magadban kell helyre tenni, hogy miért csak életképtelen fiúkkal vagy együtt rendes férfiak helyett.
2022. márc. 16. 12:53
 36/83 anonim ***** válasza:
94%

Neked beakadt a lemez, haver? :D

Tök korrekten leírta mindenki, hogy nem kapcsolatfüggő, hogy összejöjjön bárkivel, akivel nem éri meg, mert nem tesz hozzá az életéhez, csak elvesz.

Akinek el kellene gondolkodnia, az te vagy, hogy miért nem akarod meghallani mások érveit és miért hiszed, hogy ami neked nem tetszik, az gyűlölködés és frusztráltság:D

Egy kissé fogalomzavarban szenvedsz. A kifejezés, amit keresel, az az “önálló vélemény”, ami eltér a tiedtől.

Visszatérve, baromi könnyű életképtelen férfit találni, hiszen túl sokan vannak.

2022. márc. 16. 13:19
 37/83 anonim ***** válasza:
0%

Rossz a kérdés nincsenek egyedül, dugják őket vagy szeretők.

De aki egyedül van az azért mert senki se elég jó neki és túlértékeli saját magát.

2022. márc. 16. 14:02
 38/83 anonim ***** válasza:
100%
Engem senki nem dug, max kölcsönösen szexelünk egymással.
2022. márc. 16. 14:06
 39/83 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te látod keserűségnek, mert neked az lenne. De ez nem az. Egyedül lenni nem tragédia. Nem tudom, ha egy női vélemény eltér a tiédtől, az miért keserű. Furcsa vagy.
2022. márc. 16. 14:19
 40/83 A kérdező kommentje:
#39 "férfiak meg életképtelenel" - ez szerinted tényleg nem keserűség? Ez pont ugyan az ha egy incel csak azt hajtogatja, hogy egy lány az csak a gazdag kockahasú srácokkal jár. Egy valótlan dolog általánosítása és hangoztatása mi ha nem keserűség?
2022. márc. 16. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!