Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak egyedül a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak egyedül a nők?

Figyelt kérdés

Fordítva is fel lehet tenni a kérdést de az a válasz egyszerűbb. A férfiaknak kell kezdeményezni de ha a nők ezt nem hagyják akkor már itt vége a dolognak.

Viszont a nőknek könnyebb kellene legyen. Ők sok udvarlót kapnak ha hagyják. Azt nem keresik aki el van zárkózva ettől. Ők ezt miért teszik? Azt is nehéz elképzelni, hogy egyetlen egy normális férfi sincs az ismerkedni vágyók között.

2022. márc. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet sok minden, tapasztalat, előítélet, gechiség, de nem keserűség.
2022. márc. 16. 15:33
 42/83 anonim ***** válasza:
96%

Mert jól el vagyok egyedül. Nem hiányzik hogy beköltözzön a házamba egy balf4sz, aki a ház urát játszaná.

Anyuci pici fia, anyós dráma se hiányzik. Szeretnék stressz mentesen élni.

2022. márc. 16. 18:04
 43/83 anonim ***** válasza:
95%

"Rossz a kérdés nincsenek egyedül, dugják őket vagy szeretők."

Már akinek van akkora mákja... Nekem ennyi sem jön össze, pedig nem is igényelnék többet. És nem azért, mert "túlértékelném saját magam" (jó vicc...) vagy mert senki sem elég jó, hanem mert a legeslegaljához - ami ugye a szintem, mivel nőként volt képem rondának születni... - nem tudok vonzódni.

2022. márc. 16. 18:30
 44/83 anonim ***** válasza:
100%

"De aki egyedül van az azért mert senki se elég jó neki és túlértékeli saját magát."

Ez lehetne az incelek mottója.

2022. márc. 16. 18:36
 45/83 A kérdező kommentje:

Egyébként azok az emberek akik fentebb nem győzik hangoztatni, hogy mennyire jól el vannak egyedül, mennyire teljes az életük és eszükbe se jutna ismerkedni, ők miért a gyakorira járnak fel válaszolni pont a "Társkeresési problémák" topikba?

#44 szerintem ez nem indoklás, hogy azért nem keserűség mert te felsorolás valamit és kész mert igazad van.

2022. márc. 16. 19:22
 46/83 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhova válaszolgatok. De gondoltam, egy kérdést, ami személyesen érint, jobban meg tudok válaszolni, mint egy kapcsolatban élő. 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 16. 19:25
 47/83 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként azok az emberek akik fentebb nem győzik hangoztatni, hogy mennyire jól el vannak egyedül, mennyire teljes az életük és eszükbe se jutna ismerkedni, ők miért a gyakorira járnak fel válaszolni pont a "Társkeresési problémák" topikba?"

Mert lehet, hogy valakinek tud segíteni a tapasztalatainak köszönhetően. Az, hogy valaki jelenleg jól érzi magát egyedül még nem jelenti, hogy sosem voltak társkeresési problémái.

2022. márc. 16. 19:29
 48/83 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha lenne párkapcsolatom, de nem bármi áron. Egyedül is jól érzem magam, nyilván néha magányos tud lenni, de ezerszer békésebb is.
2022. márc. 16. 19:31
 49/83 A kérdező kommentje:
#47 itt mégis milyen élettapasztalatot olvasol? Az nem élettapasztalat, hogy "minden férfi disznó" mert kb. most ez megy itt viszont ez nem igaz.
2022. márc. 16. 19:39
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
De miért ne lehetne annak a nőnek az a tapasztalata?
2022. márc. 16. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!